- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Kizlar suan aklima geldi ben normalde 14.15.16 da yumurtaladim cift cizgiyi gordum sonrasinda adetime 7 gun felan vardı o jadar cok sancim vardikki testten yaptim ama ama iki cizgi yoktu simdide iki gun önce cok hafif damla seklinde pembemsi biaey geldi o gunden beri sanci çekiyorum yorumlarinizi alabilirmiyim kendo kendimemi umutlandim acaba
Meraba arkadaşlar .. Knuyu braz kaçırdım ama sizede danışmak istedim ben bir sene önce bebeğiöi kaybettim ve şimdi istiyorum sizce ovulasyon testi almalımıyım kararsız kaldım
İşallah :) anca kendime geldim cesaret edemıyordum bu aydan itibaren rabbim nasip eder işallh :))bence al. kaybedecek bir şey yok : ) inşallah bu sefer mutlulukla, sağlıkla kucağına alırsın
bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL BEKLEMEDE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE - @elalmami ....................................BAT 20 EYLÜL
hafizekbr ....................................BAT 23 EYLÜL - @kediliasli .....................................BAT 24 EYLÜL
backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
- P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ...................................BAT 12 EKİM ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Olmadim dr gittim ultrasonla bakti yok dedi
Bencede hemen gorunmez benim ilk dusugumde gorememisti doktor kanda cikmisti sonra kismet olmadi düştü
Bencede hemen gorunmez benim ilk dusugumde gorememisti doktor kanda cikmisti sonra kismet olmadi düştü
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL BEKLEMEDE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE - @elalmami ....................................BAT 20 EYLÜL
hafizekbr ....................................BAT 23 EYLÜL - @kediliasli .....................................BAT 24 EYLÜL
backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM - bat listemizin son hali kızlar
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM - bat listemizin son hali kızlar
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
gara yere dooursun bizimki olmuyo onlar nispet eder gibii .....KIZLAR HAYRETLE MÜGE ANLI İZLİYORUMKADIN DOĞURMUŞTA DOĞURMUŞ
KIZLAR HAYRETLE MÜGE ANLI İZLİYORUMKADIN DOĞURMUŞTA DOĞURMUŞ
Kizlar sancim cok az var ama belim agriyor ara ara insallah vardur bu gun cuma bol bol okudum kuran dilegimi tam tuttum hakkima hayirlisi jendimi mi kandiriyorum yaaaa offf
ALLAHIM inşallah* Yusuf peygamberin aşkına* Yakup peygamberin aşkına* Nur Cemalinin yüzü suyu hürmetine RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı ayıpsız özürsüz evlatlar nasip etsin İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?