ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar suan aklima geldi ben normalde 14.15.16 da yumurtaladim cift cizgiyi gordum sonrasinda adetime 7 gun felan vardı o jadar cok sancim vardikki testten yaptim ama ama iki cizgi yoktu simdide iki gun önce cok hafif damla seklinde pembemsi biaey geldi o gunden beri sanci çekiyorum yorumlarinizi alabilirmiyim kendo kendimemi umutlandim acaba

inşallah yerleşme kanamasıdır : ) reglin yakınsa kan ver bence : ) (Sonra da müjdeli haber ver bize)

Meraba arkadaşlar .. Knuyu braz kaçırdım ama sizede danışmak istedim ben bir sene önce bebeğiöi kaybettim ve şimdi istiyorum sizce ovulasyon testi almalımıyım kararsız kaldım

Meraba arkadaşlar .. Knuyu braz kaçırdım ama sizede danışmak istedim ben bir sene önce bebeğiöi kaybettim ve şimdi istiyorum sizce ovulasyon testi almalımıyım kararsız kaldım

bence al. kaybedecek bir şey yok : ) inşallah bu sefer mutlulukla, sağlıkla kucağına alırsın

kız benimkinin karşısına aşılama yaptırdı hemde yaz kıızz ben daha çok merak ediyorum....

Olmadim dr gittim ultrasonla bakti yok dedi

öle deme hemen bir gebeliğin bailamasından itibaren senn daha 10 gün sonra gitmen lazımki bebeğin kesesi ıksın o daha yumurtanın içindedir varsa hemen rahime geçmez ki doktor nasıl görsün tatlım

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL BEKLEMEDE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. @elalmami ....................................BAT 20 EYLÜL
  4. hafizekbr ....................................BAT 23 EYLÜL
  5. @kediliasli .....................................BAT 24 EYLÜL
  6. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL
  7. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  8. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
  9. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  10. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  11. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  12. plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
  15. @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
  16. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  17. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  18. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  19. 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

aynen bnmde ilk düşüğümde doktor göremedi daha tam yerleşince kesecik oluşur bekle dedi ama bnm maalesef kanda çıkınca ağır kaldırmamdan dolayı bebeğim gitii

canım caaanııııımm muck muck

canım caaanııııımm muck muck

...şu peş peşe doğuran kadınları toplayıp bağlamak istiyorum makine gibiler üüfff bu benm görümlerimde aaannca doğuruyorlar canlarının sıkıntısından kafaları esince çocuk yapıyorlar az birgünde tutmasa pırt pırt yumurtluyorlar sinirlendiiimmmm...

Kizlar sancim cok az var ama belim agriyor ara ara insallah vardur bu gun cuma bol bol okudum kuran dilegimi tam tuttum hakkima hayirlisi jendimi mi kandiriyorum yaaaa offf

Kizlar sancim cok az var ama belim agriyor ara ara insallah vardur bu gun cuma bol bol okudum kuran dilegimi tam tuttum hakkima hayirlisi jendimi mi kandiriyorum yaaaa offf

ALLAHIM inşallah* Yusuf peygamberin aşkına* Yakup peygamberin aşkına* Nur Cemalinin yüzü suyu hürmetine RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı ayıpsız özürsüz evlatlar nasip etsin İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…