ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canım bence de bi hastalığın geçerse test yaptım doktorlara güven olmuyor hiç ...başlarından savmaya çalışıyorlar 30 sn. De muayene ediyorlar ..benim güvenim kalmadi

[QUOTE="kediif ağrıyor 5 gün kaldı adetime sanırım tutmadı bu ay [/QUOTE]
Kasiklarin ağriyinca tutmuyormu..benimde ara ara ağriyo psikolojikmi bilmiyorum ya...

[QUOTE="kediif ağrıyor 5 gün kaldı adetime sanırım tutmadı bu ay
Kasiklarin ağriyinca tutmuyormu..benimde ara ara ağriyo psikolojikmi bilmiyorum ya...[/QUOTE]
Canım hamilelik belirtiside olabilir adet Başlangıcı belirtiside sen sakın benim gibi kafaya takma aman ha başka Şeyler düşün tamam mı ben yapı olarak çok evhamlıyım ondan böyle yazıyorum sen bana bakma canım benim :)

Kizlar telefondan giriyorum.foto yukleyemedim burdan. ya benim 14. günden sonra belli belirsiz 2.cizgilerim vardi ovulasyon testinde.20 21. günümde 2.cizgi kalinlasip koyulasti biraz sanki.ben yine mi yumurtlicam .yoksa oluyo mu ki arada böyle yarin yine yapcam.

Eklentiler

• 20140918_231908-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 66
Sonradan koyulasmasi hamileligi de gosterebiliyormus

Aynen canimmm olumlu düşünmek lazım var diye düşünüyorum inşallah olcak sonuna kadar böyle düşüncem
canm sen yumurtanı yakadın mıydı testle.. bu testler ondan sonrakilerse eğer bata 8 gün kalmış arada bbir yap bakalım ben hamişliğimi bu şekilde öğrenmiştim inşallah senin de bebişindendir :)

Sonu hayra cıksın tatlım ben senden umutluyum kız

Kizlaarrr peki siz suan vitamin+folik asit kullaniyor musunuz? Doktor bana bebek dusunuyorum dedigimde verdi uc ay oncesinden kullanmaya baslaman lazim dedi. Ara sira icmeyi unutuyorum ama kullaniyorum

Canlarim gunaydinvdaha kirmizim gorunurde yok sabah esime menemen yapayim dedim tam biberleri dogradim onun kokusu acayip midemi bukandirdi kavaboya kostum hemen ya bilmiyorum ama icime sicak bir his dogdu eger oglene kadar olmazssam oglumu okula gonderip hemen eczanede test alacagimayy dua edin

Hadi insallaaaahhhhhh sen basi cek de biz de pesinden gelelim insallah

Gunaydin csnim hadi hayırlısı insallah gyzel haberler aliruz sancin varmi hic cnm bende olnadim daha ama hafiften sancim var olabilirmi acaba demeden edemiyorum

Aynı dertten ben de muzdaripim tatlım yaaa karnım ağrıyor adete de 8 9 gün var

Benimde geçen ay adetime bi hafta kala hasta olacakmış gibi karnım ağrımıştı ama sonradan öğrendim ki aslında yumurtam çatlamış bide burda biri yazmıştı biraz iğrenç olacak ama sümüksü yapıda beyaz sıvı gelir demişti bendende aynı öyle sıvı gelmişti yoğun miktarda ve kasık ağrısı tabi ben hamileyim diye sevinirken meğersem yumurtlamışım tabi kaçırdım o günleri bence sizde testlere devam edin herkesin bünyesi farklı ama hiç ummadığımız günlerde yumurtlayabiliyoruz adete 3 gün kala bile yumurtlayanlar var

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL BEKLEMEDE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. @elalmami ....................................BAT 20 EYLÜL
  4. hafizekbr ....................................BAT 23 EYLÜL
  5. Kedili0983 .....................................BAT 24 EYLÜL
  6. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL
  7. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  8. ayserram ......................................BAT 27 EYLÜL
  9. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  10. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  11. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL
  12. plasure ........................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
  15. @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
  16. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  17. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  18. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  19. 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…