- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Aynı dertten ben de muzdaripim tatlım yaaa karnım ağrıyor adete de 8 9 gün varKızlar kasıklarım hafif ağrıyor 5 gün kaldı adetime sanırım tutmadı bu ay
Allah büyük canım bakalım ne olucak sonuçAynı dertten ben de muzdaripim tatlım yaaa karnım ağrıyor adete de 8 9 gün var
Aynen canimmm olumlu düşünmek lazım var diye düşünüyorum inşallah olcak sonuna kadar böyle düşüncemAllah büyük canım bakalım ne olucak sonuç
Kasiklarin ağriyinca tutmuyormu..benimde ara ara ağriyo psikolojikmi bilmiyorum ya...[/QUOTE][QUOTE="kediif ağrıyor 5 gün kaldı adetime sanırım tutmadı bu ay
Sancin varmi canim adet sancisi inşallah hamissindir canim yaa bende heyecan yaptim simdu hayırlı haner bekliyoruzzz :))Ne kadar istiyorium bir bilseniz kizlar ama......
Sonradan koyulasmasi hamileligi de gosterebiliyormusKizlar telefondan giriyorum.foto yukleyemedim burdan. ya benim 14. günden sonra belli belirsiz 2.cizgilerim vardi ovulasyon testinde.20 21. günümde 2.cizgi kalinlasip koyulasti biraz sanki.ben yine mi yumurtlicam .yoksa oluyo mu ki arada böyle yarin yine yapcam.
canm sen yumurtanı yakadın mıydı testle.. bu testler ondan sonrakilerse eğer bata 8 gün kalmış arada bbir yap bakalım ben hamişliğimi bu şekilde öğrenmiştim inşallah senin de bebişindendir :)Aynen canimmm olumlu düşünmek lazım var diye düşünüyorum inşallah olcak sonuna kadar böyle düşüncem
Kizlar telefondan giriyorum.foto yukleyemedim burdan. ya benim 14. günden sonra belli belirsiz 2.cizgilerim vardi ovulasyon testinde.20 21. günümde 2.cizgi kalinlasip koyulasti biraz sanki.ben yine mi yumurtlicam .yoksa oluyo mu ki arada böyle yarin yine yapcam.
Hadi insallaaaahhhhhh sen basi cek de biz de pesinden gelelim insallahCanlarim gunaydinvdaha kirmizim gorunurde yok sabah esime menemen yapayim dedim tam biberleri dogradim onun kokusu acayip midemi bukandirdi kavaboya kostum hemen ya bilmiyorum ama icime sicak bir his dogdu eger oglene kadar olmazssam oglumu okula gonderip hemen eczanede test alacagimayy dua edin
Gunaydin csnim hadi hayırlısı insallah gyzel haberler aliruz sancin varmi hic cnm bende olnadim daha ama hafiften sancim var olabilirmi acaba demeden edemiyorumCanlarim gunaydinvdaha kirmizim gorunurde yok sabah esime menemen yapayim dedim tam biberleri dogradim onun kokusu acayip midemi bukandirdi kavaboya kostum hemen ya bilmiyorum ama icime sicak bir his dogdu eger oglene kadar olmazssam oglumu okula gonderip hemen eczanede test alacagimayy dua edin
Aynı dertten ben de muzdaripim tatlım yaaa karnım ağrıyor adete de 8 9 gün var
Canim benim cij hafif sancim var ama hala olmadim girip oldugum icin galiba hafif mide bulantim var ilacta icemiyorum bi belli olsaydı hayırlısiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?