Evet yumurtlamis oluyorsun zaten o yuzden koyu renk cift cizgin var canim. Catladiginda spermler orda hazir bulunsun diye calismalar basliyorya canim simdi benim kafam karsiti cahilligime ver ama bir sorum olacak
simdi benim yumurta 21 mmdi dun bugunde cift koyu cizgi gordum ya. O 21 mm ken yumurta zaten yumurtlamis olmuyormuydum ben ve yumurtlamisken muhakkak catlar degil mi catlamama gibi durum olur mu ?
Evet yumurtlamis oluyorsun zaten o yuzden koyu renk cift cizgin var canim. Catladiginda spermler orda hazir bulunsun diye calismalar basliyor
Ben isi cozdum de is beni cozemedi, hala silik cizgiler. Acaba ben teste gec basladim da kacirdim mi koyu cizgileri.. Olmazsa oteli ay digital olan ovulasyon testlerinden alcambizim berna bu işi çözdü valla süpersin
Ben isi cozdum de is beni cozemedi, hala silik cizgiler. Acaba ben teste gec basladim da kacirdim mi koyu cizgileri.. Olmazsa oteli ay digital olan ovulasyon testlerinden alcam
Aynen canim, en azindan ogrenmis oldumneyse bu ay tecrübesizliğe geldi bidaha ki ay sıfırdan başla adım adım ilerlersin tatlım
Olmadim dr gittim ultrasonla bakti yok dediSvly44 sen hasta mi oldun ? Papatya sende mi?bu arada benim de kasiklarim ağrıyor (((
atlım kese oluşmadıysa göremeyebilir kan testi yaptırdın mı?Olmadim dr gittim ultrasonla bakti yok dedi
Bencede hemen gorunmez benim ilk dusugumde gorememisti doktor kanda cikmisti sonra kismet olmadi düştüT
atlım kese oluşmadıysa göremeyebilir kan testi yaptırdın mı?
Ben hala kivranma asamasindayim geceye basini gosterecek gibi bakalim.hayirlisi :)Olmadim dr gittim ultrasonla bakti yok dedi
Allah bir daha yaşatmasın canımBencede hemen gorunmez benim ilk dusugumde gorememisti doktor kanda cikmisti sonra kismet olmadi düştü
Aminnn kimseye yasatmasin cnmAl
Allah bir daha yaşatmasın canım
Psikolojini bozdum ben demiKızlar kasıklarım hafif ağrıyor 5 gün kaldı adetime sanırım tutmadı bu ay
Ne kadar istiyorium bir bilseniz kizlar ama......Bencede hemen gorunmez benim ilk dusugumde gorememisti doktor kanda cikmisti sonra kismet olmadi düştü
Yok ya olur mu öyle şey sadece senin ve burdaki tüm arkadaşlarımın hamiş Olmasını çok istiyorum .. Geçen ayda böyle sancım olmuştu ve hasta olmuştum ordan Aklımda kaldı canım benim :)Psikolojini bozdum ben demi
canım sen genede adet olmazsan bir kan testi yaptır bence yarınNe kadar istiyorium bir bilseniz kizlar ama......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?