ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Hafif sancim var ama akintim var tam.kestiremiyorum.ki girib oldugum icin vucudum cok dengesiz belkide bundan dolayi hastaligim.gec.kaldi bisey yoksa serum takacaklar zaten hayirlisi bakalim
Rabbim gönlünde geçeni hakkında hayirli kilsin inşallah canim hemen yazz

Yuppiiiiiii hamileyimm darisi sana tum isteyenlwre canimm suanda soktayim beta 154.86 cikti ne kadarlik oldugunu soylemedi ayy agliyorum bunlari yazarken yaa ))
tebr,kler canımmmm tebriklerrrr, çok sevindim.. darısı hepimizin başına ay ne güzel bi haber..... gribi ateşi filen unutmuşşundur şimdi :)

eeee papatya anlat bakalım nasıl becerdin bi kısaca özet geç bacım biz cahillere :)

tebr,kler canımmmm tebriklerrrr, çok sevindim.. darısı hepimizin başına ay ne güzel bi haber..... gribi ateşi filen unutmuşşundur şimdi :)
Butun hastaliklar gitti gercektwn cok sukur rabbime dualarimi geri cevirmedi Allah herkese nasip etsin yinwde icimde bi korku var pazartesi hemen ozelw gidicem insallah normal ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…