Naptin gittinmi doktora asli degilim.ama idare et canim merak ettim.:)Asli nerdesinnn
Yok aksama gideceğim ama eczane de de test almak istiyorum yarin yapmak icinNaptin gittinmi doktora asli degilim.ama idare et canim merak ettim.:)
Ben kan verdim acildeyun bekliyor u m hadi hayirlisi bakalimYok aksama gideceğim ama eczane de de test almak istiyorum yarin yapmak icin
Aaaa hadi bismillah iyi haberlerin gelir inşallah canimmBen kan verdim acildeyun bekliyor u m hadi hayirlisi bakalim
Hafif sancim var ama akintim var tam.kestiremiyorum.ki girib oldugum icin vucudum cok dengesiz belkide bundan dolayi hastaligim.gec.kaldi bisey yoksa serum takacaklar zaten hayirlisi bakalimKlasik batmam da var benim sen nasilsin
INsallahhh pek unudum yok ama hadu hayirlisi daha dogrusu korkuyorum ilkdusugumu bu sancilar yuzunden kaybetmistim rabbim.hayirlisini bilirAaaa hadi bismillah iyi haberlerin gelir inşallah canimm
Rabbim gönlünde geçeni hakkında hayirli kilsin inşallah canim hemen yazzHafif sancim var ama akintim var tam.kestiremiyorum.ki girib oldugum icin vucudum cok dengesiz belkide bundan dolayi hastaligim.gec.kaldi bisey yoksa serum takacaklar zaten hayirlisi bakalim
İyi düşün benim de iki kotu anim var o yüzden artik vücudumu tanimiyorum bileINsallahhh pek unudum yok ama hadu hayirlisi daha dogrusu korkuyorum ilkdusugumu bu sancilar yuzunden kaybetmistim rabbim.hayirlisini bilir
Herseyin hayirlisi nasipte varsa olur beta yinw dusuk cikarsa cok uzulurum hemwn yazarim buraya dua etİyi düşün benim de iki kotu anim var o yüzden artik vücudumu tanimiyorum bile
Tamam canim inşallah güzel haber verirsinHerseyin hayirlisi nasipte varsa olur beta yinw dusuk cikarsa cok uzulurum hemwn yazarim buraya dua et
Yuppiiiiiii hamileyimm darisi sana tum isteyenlwre canimm suanda soktayim beta 154.86 cikti ne kadarlik oldugunu soylemedi ayy agliyorum bunlari yazarken yaaTamam canim inşallah güzel haber verirsin
tebr,kler canımmmm tebriklerrrr, çok sevindim.. darısı hepimizin başına ay ne güzel bi haber..... gribi ateşi filen unutmuşşundur şimdi :)Yuppiiiiiii hamileyimm darisi sana tum isteyenlwre canimm suanda soktayim beta 154.86 cikti ne kadarlik oldugunu soylemedi ayy agliyorum bunlari yazarken yaa))
Butun hastaliklar gitti gercektwn cok sukur rabbime dualarimi geri cevirmedi Allah herkese nasip etsin yinwde icimde bi korku var pazartesi hemen ozelw gidicem insallah normal ilerlertebr,kler canımmmm tebriklerrrr, çok sevindim.. darısı hepimizin başına ay ne güzel bi haber..... gribi ateşi filen unutmuşşundur şimdi :)
Canim benim bende agliyorum cok duygulandim rabbim sana herkese nasip etsin sendende iyi haberler bekliyorumCanimmm,,,agliyorum be de Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?