İnsallahhhhhhCanim ben sendende umutluyum lutfen hayirli haber ver gercekyen cok cok icten bi sekilde dua ederwk bekliyorum
Yuppiiiiiii hamileyimm darisi sana tum isteyenlwre canimm suanda soktayim beta 154.86 cikti ne kadarlik oldugunu soylemedi ayy agliyorum bunlari yazarken yaa))
ayyyyyyyyyyyyy canımmmmm çok çok çok sevindim sanki kendim gibi heyecanlandım canım benim bizi de unutma dua et e mi???? hamişşşşşşYuppiiiiiii hamileyimm darisi sana tum isteyenlwre canimm suanda soktayim beta 154.86 cikti ne kadarlik oldugunu soylemedi ayy agliyorum bunlari yazarken yaa))
İlk kullanım demi senin ovulasyon testinde canimCOk sukur canim cok sukur darisi sizlere ben buralardayim.hepinizi bekliyorum toplu kutlama yapicaz :))
Bende olmadim daha inşallah bebistirrkuzum yaa uyuyakalmış tv karşısında bi bakayım bizim hatunlara dedim ki anolmadimammmmm ne gördüm leylekler papatyaya bebiş getirmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş
Ayyyy şeker darısı önce sana sonra da bizlere hepimizden haberler yavaş yavaş gelsin kocaman bir pasta kesekkkk
Bende olmadim daha inşallah bebistirr
İnsallahhh kuşlar
Canım adet sancin falan var mı? Benim günüm yarın ama 1 saattir çok sancim var galiba erken olacağımKizlar acayip usuyorum ben ya bende mi hasta olacagim ne
Kizlar acayip usuyorum ben ya bende mi hasta olacagim ne
Aklına getirme canım benim başka seyler düşün stres olmaman lazım biraz tv izle kafa dağıtCanım adet sancin falan var mı? Benim günüm yarın ama 1 saattir çok sancim var galiba erken olacağım
Afiyet bal şeker olsun canımkızlar ben kayınvaldeme yemeğe gidiyom. aklım sizde öptüm hepinizi bidebebişimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?