ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

eeee papatya anlat bakalım nasıl becerdin bi kısaca özet geç bacım biz cahillere :)
Estagfurullah canim tamamen ovulasyon testi gununde yaptim ama ben iliskiden hep sonrasinda ayaklarimi tavana kadar dikip bir aaat beklwdim.tabu bunlar vesile rabbim.ol dedi cok sukur Allahima

Ķizlar betam 154 cikti acil doktoru nisey demedi kac haftalik.oluyor bileniniz var mi bemim.yumurtalamam 4 eylultu degeri normal mi? Gecem seferku gibi olmasindan korkuyorum

Ķizlar betam 154 cikti acil doktoru nisey demedi kac haftalik.oluyor bileniniz var mi bemim.yumurtalamam 4 eylultu degeri normal mi? Gecem seferku gibi olmasindan korkuyorum
evham yapma tam uygun benim adetimden 4 gün geçtiğinde ilk gebeliğimde 232 çıkmıştı, kızımdaki testim de tam adet günümde yaptırmıştım 32 çıkmıştı...

senin çok normal canım, 4+3 filensindie şimdi... hiç korku yaşama gebeliğinde keyfini cıkar, yaslan arkana... dinlen, kocişine emirler yagdır şunu getir bunu getir diyeeee ::)

Icimi rahatlattin cok sagolasin doktor.bol.bol su ic dedi su felan istiyorum oturtmuyorum hic ee baba olmak kolay degil :)

Estagfurullah canim tamamen ovulasyon testi gununde yaptim ama ben iliskiden hep sonrasinda ayaklarimi tavana kadar dikip bir aaat beklwdim.tabu bunlar vesile rabbim.ol dedi cok sukur Allahima
Canım benim m mm. Nasıl sevindim Allah huzurla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah bin kere yüzbinlere nazardan kazadan beladan korusun canımsın

COk sukur canim cok sukur darisi sizlere ben buralardayim.hepinizi bekliyorum toplu kutlama yapicaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…