- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
yok yok birakmam sizi :)Bat listesi guncellensinnn. Sakin topik te ayrilma olurmuuuuu
Estagfurullah canim tamamen ovulasyon testi gununde yaptim ama ben iliskiden hep sonrasinda ayaklarimi tavana kadar dikip bir aaat beklwdim.tabu bunlar vesile rabbim.ol dedi cok sukur Allahimaeeee papatya anlat bakalım nasıl becerdin bi kısaca özet geç bacım biz cahillere :)
Ayyyyyy çok sevindimmm hadi darısı başımıza inşallahYuppiiiiiii hamileyimm darisi sana tum isteyenlwre canimm suanda soktayim beta 154.86 cikti ne kadarlik oldugunu soylemedi ayy agliyorum bunlari yazarken yaa))
AMINN insallah canimm insallah isteyen herkesin basinaAyyyyyy çok sevindimmm hadi darısı başımıza inşallah
Simdi hastalık falan kalmamistir sendeAMINN insallah canimm insallah isteyen herkesin basina
Ayagimi basimi her tarafimi sürüyorum hadi.kizlar hayırlı haberler bekliyorum :)ayağını sürü kız, bizi düşünnn...
evham yapma tam uygun benim adetimden 4 gün geçtiğinde ilk gebeliğimde 232 çıkmıştı, kızımdaki testim de tam adet günümde yaptırmıştım 32 çıkmıştı...Ķizlar betam 154 cikti acil doktoru nisey demedi kac haftalik.oluyor bileniniz var mi bemim.yumurtalamam 4 eylultu degeri normal mi? Gecem seferku gibi olmasindan korkuyorum
Icimi rahatlattin cok sagolasin doktor.bol.bol su ic dedi su felan istiyorum oturtmuyorum hic ee baba olmak kolay degil :)evham yapma tam uygun benim adetimden 4 gün geçtiğinde ilk gebeliğimde 232 çıkmıştı, kızımdaki testim de tam adet günümde yaptırmıştım 32 çıkmıştı...
senin çok normal canım, 4+3 filensindie şimdi... hiç korku yaşama gebeliğinde keyfini cıkar, yaslan arkana... dinlen, kocişine emirler yagdır şunu getir bunu getir diyeeee ::)
Canım benim m mm. Nasıl sevindim Allah huzurla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah bin kere yüzbinlere nazardan kazadan beladan korusun canımsınEstagfurullah canim tamamen ovulasyon testi gununde yaptim ama ben iliskiden hep sonrasinda ayaklarimi tavana kadar dikip bir aaat beklwdim.tabu bunlar vesile rabbim.ol dedi cok sukur Allahima
Sabahtan beri netim çok kötü .. çok mutlu oldum papatyaya allahım korusun onuda bebişinide kalbim nasıl hızlı Çarptı yaa şimdi okuyunca hamişim yazmış offfff offf allahım Şükürler olsun 1 Müjde aldıkAsli nerdesinnn
Inşallah olmazsın allahım inşallah hamişsindir tatlım benim dualarım seninle papatyadan sonra seninle müjdeli haberini alırım inşallah RabbimBende olmadim daha inşallah psikolojik değildir bebektir
Allah razi olsun cnm rabbim once size sonra isteyen herkese nasip etsin amin aminn aminnCanım benim m mm. Nasıl sevindim Allah huzurla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah bin kere yüzbinlere nazardan kazadan beladan korusun canımsın
Canim ben sendende umutluyum lutfen hayirli haber ver gercekyen cok cok icten bi sekilde dua ederwk bekliyorumİnşallah canim Esim geç gelecekmis yoksa bende gidecektir acile
COk sukur canim cok sukur darisi sizlere ben buralardayim.hepinizi bekliyorum toplu kutlama yapicaz :))Sabahtan beri netim çok kötü .. çok mutlu oldum papatyaya allahım korusun onuda bebişinide kalbim nasıl hızlı Çarptı yaa şimdi okuyunca hamişim yazmış offfff offf allahım Şükürler olsun 1 Müjde aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?