Çatlamıştır mutlakaKızlar öğlen yaptığım test çift çizgi idi. Şimdi silikleşti yumurta çatlamıştır değil mi
Aynen valla dört gözle kargomu bekliyorum baslamak icinPazartesi başlayacak olanlar vardı heyecan varmı kızlar
Erken mi yumurtlama olacak acabaKızlar merhaba ben Ocak ayında gebe kalmistim 8 haftalık düşük yaptım ovulasyon takibi ile gebe kaldım smdi tekrar başladım ovulasyona dokorum 1. Adetten sonra baslayabilirsin demişti dün adet bitti bgn teste başladım ama testim 1. Gün ilk defa böyle köyü çıktı normalde 6 gün silik çıkar 8. Gün yumurtlamam oluyordu resim ekleyecektim ama eklyemedim nedende yüklenmiyor
Merhaba. Google dan girmen gerek canimKızlar merhaba ben Ocak ayında gebe kalmistim 8 haftalık düşük yaptım ovulasyon takibi ile gebe kaldım smdi tekrar başladım ovulasyona dokorum 1. Adetten sonra baslayabilirsin demişti dün adet bitti bgn teste başladım ama testim 1. Gün ilk defa böyle köyü çıktı normalde 6 gün silik çıkar 8. Gün yumurtlamam oluyordu resim ekleyecektim ama eklyemedim nedende yüklenmiyor
Aynen yaa gelsede hemen yapsam testi dün degerlendirdik gerçi yarında değerlendiririz ama testle yapsam daha iyi olucsk merakla bekliyorum bendeAynen valla dört gözle kargomu bekliyorum baslamak icin
Erken mi yumurtlama olacak acab
Anlamadım bende 2kere ovulasyon dendim ikisinde de böyle olmamisti
Sizin dedginiz gibi yaptım oldu smdi attım resimMerhaba. Google dan girmen gerek canim
İrtibatta oluruz zaten bat arkadaşımAynen yaa gelsede hemen yapsam testi dün degerlendirdik gerçi yarında değerlendiririz ama testle yapsam daha iyi olucsk merakla bekliyorum bendebakalım aynı günlermı yumurtlucaz batımız aynı olsa bile
Erken yumurtlama olmus olabilir bugünü degerlendirin yarin yine test yapin ayni saatteEki Görüntüle 2834407
Testim böyle çıktı dün sabah çok az gelmişti lekem sonra akşama abdest aldım bgnde teste basladim
Belki yarin biraz daha koyulaşır bazen diyorlar ya adetten sonra hemen hamile kaldim falan diye senin de durumun oyle birsey mi olur acabaEki Görüntüle 2834407
Testim böyle çıktı dün sabah çok az gelmişti lekem sonra akşama abdest aldım bgnde teste basladim
Merhaba 3 ayda farklı gunlerde yumurtlama görüyorum dediniz peki gördüğünuz tarihten tam 14 gun sonrami adetiniz oldu ona dikkat ettinizmi?Valla 3 aydır kullanıyorum canım, güzel birşey yumurtlama gününü görüyorsun. Ben 3 aydır farklı günlerde yumurtladığımı gördüm
Tamam canım çok teşekkür ederimErken yumurtlama olmus olabilir bugünü degerlendirin yarin yine test yapin ayni saatte
Rica ederim. Yarın test yapıp atabilirsiniz buraya birbirimize yardımcı oluruzTamam canım çok teşekkür ederim
İnşallah yumurtlamadir yarın insallah dahada koyu olur bende 2 kere denedim ovulasyon 1. Negatif 2. De pozitif haber almıştık ama sağlıklı ilermedi malesefBelki yarin biraz daha koyulaşır bazen diyorlar ya adetten sonra hemen hamile kaldim falan diye senin de durumun oyle birsey mi olur acaba
Tamam inşallah yarında atarım sizeRica ederim. Yarın test yapıp atabilirsiniz buraya birbirimize yardımcı oluruz
Merhaba 3 ayda farklı gunlerde yumurtlama görüyorum dediniz peki gördüğünuz tarihten tam 14 gun sonrami adetiniz oldu ona dikkat ettinizmi
İlk ay evet 14 gün sonra, ikinci ay 15 gün sonra, üçüncü ay 16 gün sonra adet oldumMerhaba 3 ayda farklı gunlerde yumurtlama görüyorum dediniz peki gördüğünuz tarihten tam 14 gun sonrami adetiniz oldu ona dikkat ettinizmi?
Anladm teşekkür ederim bende ovulasyon testlerine başladım fakat bozuk çıktılar yumurtlamayi gordukten 1 hafta sonra adet oldum siz hangi markayı kullandinzİlk ay evet 14 gün sonra, ikinci ay 15 gün sonra, üçüncü ay 16 gün sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?