Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben Ocak ayında gebe kalmistim 8 haftalık düşük yaptım ovulasyon takibi ile gebe kaldım smdi tekrar başladım ovulasyona dokorum 1. Adetten sonra baslayabilirsin demişti dün adet bitti bgn teste başladım ama testim 1. Gün ilk defa böyle köyü çıktı normalde 6 gün silik çıkar 8. Gün yumurtlamam oluyordu resim ekleyecektim ama eklyemedim nedende yüklenmiyor

Erken mi yumurtlama olacak acaba

Merhaba. Google dan girmen gerek canim

Testim böyle çıktı dün sabah çok az gelmişti lekem sonra akşama abdest aldım bgnde teste basladim

Aynen yaa gelsede hemen yapsam testi dün degerlendirdik gerçi yarında değerlendiririz ama testle yapsam daha iyi olucsk merakla bekliyorum bende bakalım aynı günlermı yumurtlucaz batımız aynı olsa bile
İrtibatta oluruz zaten bat arkadaşım

Valla 3 aydır kullanıyorum canım, güzel birşey yumurtlama gününü görüyorsun. Ben 3 aydır farklı günlerde yumurtladığımı gördüm
Merhaba 3 ayda farklı gunlerde yumurtlama görüyorum dediniz peki gördüğünuz tarihten tam 14 gun sonrami adetiniz oldu ona dikkat ettinizmi?

Belki yarin biraz daha koyulaşır bazen diyorlar ya adetten sonra hemen hamile kaldim falan diye senin de durumun oyle birsey mi olur acaba
İnşallah yumurtlamadir yarın insallah dahada koyu olur bende 2 kere denedim ovulasyon 1. Negatif 2. De pozitif haber almıştık ama sağlıklı ilermedi malesef smdi de dedim zaman geçmeden devam edeyim

Merhaba 3 ayda farklı gunlerde yumurtlama görüyorum dediniz peki gördüğünuz tarihten tam 14 gun sonrami adetiniz oldu ona dikkat ettinizmi

Merhaba 3 ayda farklı gunlerde yumurtlama görüyorum dediniz peki gördüğünuz tarihten tam 14 gun sonrami adetiniz oldu ona dikkat ettinizmi?
İlk ay evet 14 gün sonra, ikinci ay 15 gün sonra, üçüncü ay 16 gün sonra adet oldum

İlk ay evet 14 gün sonra, ikinci ay 15 gün sonra, üçüncü ay 16 gün sonra adet oldum
Anladm teşekkür ederim bende ovulasyon testlerine başladım fakat bozuk çıktılar yumurtlamayi gordukten 1 hafta sonra adet oldum siz hangi markayı kullandinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…