Senin kaçında bitti canım adetin benim 24ü bittiYarın gelse bari. Birsey olmaz benim adetim düzensiz olduğu halde bittikten 2 gün sonra başladım canım. Gelir gelmez başla teste
20 si bitti. 22 de teste başladımSenin kaçında bitti canım adetin benim 24ü bitti
Hmm bat 17 18 diyince sen benden 4 gün önde gidiyosun benim daha var sanırım yumurtlamaya zaten kasık ağrısı da yok akıntıda yok20 si bitti. 22 de teste başladım
Canım benim adet döngüm 35 36 ondan bat büyük ihtimalle 17 18 arası olacak.Hmm bat 17 18 diyince sen benden 4 gün önde gidiyosun benim daha var sanırım yumurtlamaya zaten kasık ağrısı da yok akıntıda yok
Benimde programda bat 17 gösteriyor bende 28 29 civarı oluyo senin geç oluyomuş ama o zaman daha seninde yumurtlamana var cnm gerçi programdan 1 2 gün sonra oluyorum bende belki 19una kayarım bendeCanım benim adet döngüm 35 36 ondan bat büyük ihtimalle 17 18 arası olacak.
Bende ilkkez yaptigim icin ilkkez öğreneceğim yumurtlama gunumu. İnternette ki takvimde ayın 5 i gosteriyor bakalim belki erken olur. Kasık agrım var birde yaa psikolojikmi bilmiyorumBenimde programda bat 17 gösteriyor bende 28 29 civarı oluyo senin geç oluyomuş ama o zaman daha seninde yumurtlamana var cnm gerçi programdan 1 2 gün sonra oluyorum bende belki 19una kayarım bende
Yok canım ben internetten laboquick istemiştimEbru ablaydı dimi seninde canim
Regliniz ne zaman bittiAma bu böyle mi devam etcek
18 nisanda bittiRegliniz ne zaman bitti
Bence koyulaşır pik yapmamış henüz diye düşünüyorum18 nisanda bitti
İnsallahBence koyulaşır pik yapmamış henüz diye düşünüyorum
Canım daha var ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor tahminimce yarın veya sonraki gün pik olur istersen yine uygula testiAma bu böyle mi devam etcek
Teşekkür ederim. Devam ediyorum zaten de sürekli aynı şeyi görünce sorayım dedimCanım daha var ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor tahminimce yarın veya sonraki gün pik olur istersen yine uygula testi
Hayır benimde oyle ilk gun biraz belirgin di dur bak atayım sana anlarsinEki Görüntüle 2835533
Kızlar ben bugün başladım sizde durumlar ne bende böyle daha tam koyulasmamis iyice koyulaşma olunca yumurtladım mı demek
Bak benimde yeni koyulaşma ya basladi. Ilk gün benimde kafam karışmıştıEki Görüntüle 2835533
Kızlar ben bugün başladım sizde durumlar ne bende böyle daha tam koyulasmamis iyice koyulaşma olunca yumurtladım mı demek
Aa evet senin daha var 3 gün gibi sanki.şimdi 1 2 güne benimde gidişat belli olur demekkiBak benimde yeni koyulaşma ya basladi. Ilk gün benimde kafam karışmıştı
Aynen oyle canımAa evet senin daha var 3 gün gibi sanki.şimdi 1 2 güne benimde gidişat belli olur demekki
Benim de silik iki gündürEki Görüntüle 2835533
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?