Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada simdi ovulasyon test yaptım bugun yumurtlama günüm hadi bakalım

Değerlendirmişsindir umarım canım hayırlı haberler insallah macun ne için kullanıyorsun
İnşallah canım inşsllah hepimiz alalım güzel haberi Clife kullanıyorum bebek için duymuşsundur belki

İnşallah canım inşsllah hepimiz alalım güzel haberi Clife kullanıyorum bebek için duymuşsundur belki
Benim bir tanıdığım 5 sene sonunda hamile kaldı clife macun kullanıyordu. Fayda ettimi Allah bilir ❣ adet de düzenliyormuş sanırım

Benim bir tanıdığım 5 sene sonunda hamile kaldı clife macun kullanıyordu. Fayda ettimi Allah bilir ❣ adet de düzenliyormuş sanırım
Ayy umut oldun bana bugün çok umutsuzdum valla canım bende ilk ay daha kullanıyorım. Bir çok faydası var diye hep okudum. 3 ay bi denerim kısmet vesile olur inşallah

merhaba bende aranıza geldim kızlar:) 3 yıldır evliyim ama bebek istemiyorduk ilk kez bu ay denemeye basladık ovulasyon testi laboquik marka aldım ilk kez 15 nisanda kullandım ben ama silikti hevesim kaçtı sonra yapmadım 21 nisanda tekrar yaptığımda koyulaşma gördüm sonra da pik yapmaya basladı galiba hiç beklemiyordum bu ay kaçırdım sanıyordum ama tesadüf yakaladım inş olur isteyen herkesin

Eklentiler

• IMG_8140.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_8141.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8142.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8143.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_8145.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_8146.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ayrıca @birgebeningünlüğü paylasım yaptı yeni ınstagramda yumurtlama degerlendirdiğiniz günden baslayıp 7 gün boyunca 1 tane avacado yemeyi tavsiye ediyor bugunden basladım ben yemege bakalım faydası olur ınsallah

Evet yakalamışsın değerlendirdiniz mi peki

Merhaba
Sizin 23 yumurtlama 24 çatlama olmuş bence değerlendirdiyseniz tutar inşallah

Hosgeldin canım aramıza hayırlı haberler insallah

Kızlar kasıklarim adet olacakmış gibi çok ağrıyor ve akıntım çok. Acaba erken yumurtlama mi olacak ya?

Evet bende gördüm bugün olgun olanları almalıymışız birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…