Bu arada simdi ovulasyon test yaptım bugun yumurtlama günüm hadi bakalımAynen gerçekten bende bütün gün araştırıyorum.Hatta ilk ay internette bana o kadar saçma gelen sorular gördüm ki işte adete 1 gün kala hamile kalınır mı ,ilişkide hangi pozisyonda hamile kalınır vs.. sonradan kendim bunların hepsini baktım ve insanları o zaman anladım başa gelince her şey didik didik bakılıyor kendime gülüyorum
İnşallah canım inşsllah hepimiz alalım güzel haberiDeğerlendirmişsindir umarım canım hayırlı haberler insallahmacun ne için kullanıyorsun
Benim bir tanıdığım 5 sene sonunda hamile kaldı clife macun kullanıyordu. Fayda ettimi Allah bilir ❣İnşallah canım inşsllah hepimiz alalım güzel haberiClife kullanıyorum bebek için duymuşsundur belki
Amin canım hepimiz bu ay hamiş olalım inşallah
Ayy umut oldun bana bugün çok umutsuzdumBenim bir tanıdığım 5 sene sonunda hamile kaldı clife macun kullanıyordu. Fayda ettimi Allah bilir ❣adet de düzenliyormuş sanırım
Amin canım Mayıs’ta babamızın dogum gunu var guzel bir doğum günü hediyesi olur insallahAmin canım hepimiz bu ay hamiş olalım inşallah
Hadi hayırlısı bakalım inşallah bebişiniz bugün size tutunurBu arada simdi ovulasyon test yaptım bugun yumurtlama günüm hadi bakalım
Keske canım amin hepimiz güzel haberler alalım öbür ayHadi hayırlısı bakalım inşallah bebişiniz bugün size tutunur
İnşallahKeske canım amin hepimiz güzel haberler alalım öbür ay
Hepiniz benden önce göreceksiniz sonucunuzu inşallah hepinizin olumlu sonuçlanır banada umut olursunuz12 mayıs canım
Evet yakalamışsın değerlendirdiniz mi pekimerhaba bende aranıza geldim kızlar:) 3 yıldır evliyim ama bebek istemiyorduk ilk kez bu ay denemeye basladık ovulasyon testi laboquik marka aldım ilk kez 15 nisanda kullandım ben ama silikti hevesim kaçtı sonra yapmadım 21 nisanda tekrar yaptığımda koyulaşma gördüm sonra da pik yapmaya basladı galiba hiç beklemiyordum bu ay kaçırdım sanıyordum ama tesadüf yakaladım inş olur isteyen herkesin
Merhabamerhaba bende aranıza geldim kızlar:) 3 yıldır evliyim ama bebek istemiyorduk ilk kez bu ay denemeye basladık ovulasyon testi laboquik marka aldım ilk kez 15 nisanda kullandım ben ama silikti hevesim kaçtı sonra yapmadım 21 nisanda tekrar yaptığımda koyulaşma gördüm sonra da pik yapmaya basladı galiba hiç beklemiyordum bu ay kaçırdım sanıyordum ama tesadüf yakaladım inş olur isteyen herkesin
Hosgeldin canım aramızamerhaba bende aranıza geldim kızlar:) 3 yıldır evliyim ama bebek istemiyorduk ilk kez bu ay denemeye basladık ovulasyon testi laboquik marka aldım ilk kez 15 nisanda kullandım ben ama silikti hevesim kaçtı sonra yapmadım 21 nisanda tekrar yaptığımda koyulaşma gördüm sonra da pik yapmaya basladı galiba hiç beklemiyordum bu ay kaçırdım sanıyordum ama tesadüf yakaladım inş olur isteyen herkesin
Evet bende gördüm bugünKızlar ayrıca @birgebeningünlüğü paylasım yaptı yeni ınstagramda yumurtlama degerlendirdiğiniz günden baslayıp 7 gün boyunca 1 tane avacado yemeyi tavsiye ediyor bugunden basladım ben yemege bakalım faydası olur ınsallah
Ovulasyon testi yaptın mı canım orda ne çıktı ?Kızlar kasıklarim adet olacakmış gibi çok ağrıyor ve akıntım çok. Acaba erken yumurtlama mi olacak ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?