Testi gündüz 2 de yaptım silikOvulasyon testi yaptın mı canım orda ne çıktı ?
Amin kuzumHepiniz benden önce göreceksiniz sonucunuzu inşallah hepinizin olumlu sonuçlanır banada umut olursunuz
Canım sen bugun test yaptın mı? OvulasyonEvet bende gördüm bugünolgun olanları almalıymışız birde
Yaptım canim saat 2 de silik cizgi çıktıAmin kuzum
Canım sen bugun test yaptın mı? Ovulasyon
Masaj yapmaya basla simdiden yumurtalıklarına ben iki gündür yaptım bugun gördüm yumurtlamayı erken oldun bendedeOvulasyon testi yaptın mı canım orda ne çıktı ?
Yumurtlama canım gündüz yaptıysan görülmemiştir belkiKızlar kasıklarim adet olacakmış gibi çok ağrıyor ve akıntım çok. Acaba erken yumurtlama mi olacak ya?
Ay heyecanlandım valla yinede sabahı bekleyeceğim test yapmak için gec oldu şimdi. Normalde saat 2 de yapıyorum acaba saat 12 ye falan düşürsem birsey olurmu yaYumurtlama canım gündüz yaptıysan görülmemiştir belki
Bence düşürme benimkide gelsin 2 ve 3 arası yapicam herkes o saatlerde yapmış 12 erken olabilirAy heyecanlandım valla yinede sabahı bekleyeceğim test yapmak için gec oldu şimdi. Normalde saat 2 de yapıyorum acaba saat 12 ye falan düşürsem birsey olurmu ya
Yumurtlama mı sizce?Aminnn inşallah yabat ne zaman adetleriniz düzenli midir ?
Baya koyu görünüyor değerlendirin yarin tekrar test yaparsiniz benceYumurtlama mı sizce?
Evet canim degerlendir bugunu ve sonraki 2 günü. yarin yine test yapYumurtlama mı sizce?
Bende baya silik çizgilerden sonra umudum azalmıştı valla buradan destek alıp devam ediyorum inşallah değerlendirir hayırlı sonuçlar da alırızBenim daha çok var herhalde ya:)) sabırsızlanıyor insan
İnşallahBende baya silik çizgilerden sonra umudum azalmıştı valla buradan destek alıp devam ediyorum inşallah değerlendirir hayırlı sonuçlar da alırız
Bekliyorum canım inşallahİnşallahbizde peşinden geliyoruz canım mutlaka degerlendirin 3 günü
Adetin kaçıncı günü başladın cnmBenim daha çok var herhalde ya:)) sabırsızlanıyor insan
Adet bittikten 1 gün sonra hemen başladım benAdetin kaçıncı günü başladın cnm
Hmm daha var o zaman canım seninAdet bittikten 1 gün sonra hemen başladım ben
Evet . Biraz bekleyecektim aslında ama ilkkez yaptığım icin ne olur ne olmaz erken başladımHmm daha var o zaman canım senin
Aynen çatlamıştır. Bu aksami mutlaka değerlendirinKızlar öğlen yaptığım test çift çizgi idi. Şimdi silikleşti yumurta çatlamıştır değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?