Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladm teşekkür ederim bende ovulasyon testlerine başladım fakat bozuk çıktılar yumurtlamayi gordukten 1 hafta sonra adet oldum siz hangi markayı kullandinz
İlk ay ınstagramda birgebeningünlüğü neden aldım,
Diğer 2 ay trendyoldan laboquick marka aldım

Ben de laboquick aldim. Birgebenin günlüğünde fiyat kac?

Ben de laboquick aldim. Birgebenin günlüğünde fiyat kac?
Birgebeningunlugu ovulasyon testlerimi daha iyi laboquick mi? Ben laboquick kullanıyorum da
Fiyatı 30 tane ovulasyon testi + 2 gebelik testi 80 TL. Dün yine oradan sipariş verdim, herkese uğurlu gelmiş. Ben de bu ay yeniden oradan alayım dedim. Sayfasını da takip edin mutlaka, çok önemli bilgiler paylaşıyor. Laboquick de güzel canım, net gösteriyor yumurtlamayı ama çok damlatma yoksa dağılır. Damlalar büyükse 2, küçükse Maximum 3 olmalı yoksa renk bozuluyor

Anladm teşekkür ederim bende ovulasyon testlerine başladım fakat bozuk çıktılar yumurtlamayi gordukten 1 hafta sonra adet oldum siz hangi markayı kullandinz
Bir de geç yumurtlamış olabilirsin canım. İlla yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacaksın diye bir kural yok.

Kızlar günaydın. Ben testi uyguladım bugün de. Bakın koyulasmaya başladı sanki?

Eklentiler

• 20210426_143426.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 36
Bgnde testim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20210426_145511.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 44
Bir de geç yumurtlamış olabilirsin canım. İlla yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacaksın diye bir kural yok.
Oyleymiş hatta ben çok araştırdım kadınlar kulübündede biri yazmıştı yumurtlamadan 14 gun sonra döllenme olmazsa adet olunuyormus

Geliyo yumurtlama ay benim testim gelmedi yaa bekle bekle 3 gün oldu adet biteli
Yarın gelse bari. Birsey olmaz benim adetim düzensiz olduğu halde bittikten 2 gün sonra başladım canım. Gelir gelmez başla teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…