- 13 Nisan 2021
- 189
- 120
- 18
Hangi marka kullanmistinizAnladm teşekkür ederim bende ovulasyon testlerine başladım fakat bozuk çıktılar yumurtlamayi gordukten 1 hafta sonra adet oldum siz hangi markayı kullandinz
Laboqucik trendyoldan almıştım şuan elimde var ama kullanasim gelmiyorHangi marka kullanmistiniz
Evet yarin 5. Testimi uygulayacağımTamam inşallah yarında atarım sizesiz basladinizmi teste
İlk ay ınstagramda birgebeningünlüğü neden aldım,Anladm teşekkür ederim bende ovulasyon testlerine başladım fakat bozuk çıktılar yumurtlamayi gordukten 1 hafta sonra adet oldum siz hangi markayı kullandinz
Birgebeningunlugu ovulasyon testlerimi daha iyi laboquick mi? Ben laboquick kullanıyorum daİlk ay ınstagramda birgebeningünlüğü neden aldım,
Diğer 2 ay trendyoldan laboquick marka aldım
Kalite farki var mi aralarındaİlk ay ınstagramda birgebeningünlüğü neden aldım,
Diğer 2 ay trendyoldan laboquick marka aldım
Ben de laboquick aldim. Birgebenin günlüğünde fiyat kac?
Fiyatı 30 tane ovulasyon testi + 2 gebelik testi 80 TL. Dün yine oradan sipariş verdim, herkese uğurlu gelmiş. Ben de bu ay yeniden oradan alayım dedim. Sayfasını da takip edin mutlaka, çok önemli bilgiler paylaşıyor. Laboquick de güzel canım, net gösteriyor yumurtlamayı ama çok damlatma yoksa dağılır. Damlalar büyükse 2, küçükse Maximum 3 olmalı yoksa renk bozuluyorBirgebeningunlugu ovulasyon testlerimi daha iyi laboquick mi? Ben laboquick kullanıyorum da
Bir de geç yumurtlamış olabilirsin canım. İlla yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacaksın diye bir kural yok.Anladm teşekkür ederim bende ovulasyon testlerine başladım fakat bozuk çıktılar yumurtlamayi gordukten 1 hafta sonra adet oldum siz hangi markayı kullandinz
Hımm evet silikleşmiş bugün demekki erken yumurtlama olmus :)Bgnde testim böyle çıktı
Aynen koyulaşıyor. Testlerin uzerine döngünün kaçıncı günü olduğunu da yazarsan daha iyi olur canımKızlar günaydın. Ben testi uyguladım bugün de. Bakın koyulasmaya başladı sanki?
İşte böyle canım.Aynen koyulaşıyor. Testlerin uzerine döngünün kaçıncı günü olduğunu da yazarsan daha iyi olur canım
Oyleymiş hatta ben çok araştırdım kadınlar kulübündede biri yazmıştı yumurtlamadan 14 gun sonra döllenme olmazsa adet olunuyormusBir de geç yumurtlamış olabilirsin canım. İlla yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacaksın diye bir kural yok.
Geliyo yumurtlamaİşte böyle canım.
Yarın gelse bari. Birsey olmaz benim adetim düzensiz olduğu halde bittikten 2 gün sonra başladım canım. Gelir gelmez başla testeGeliyo yumurtlamaay benim testim gelmedi yaa bekle bekle 3 gün oldu adet biteli
Benim de gözüm kargodaydı sabahtan bekliyordum. Az once geldi ilk testimi yaptımGeliyo yumurtlamaay benim testim gelmedi yaa bekle bekle 3 gün oldu adet biteli
Ebru ablaydı dimi seninde canimBenim de gözüm kargodaydı sabahtan bekliyordum. Az once geldi ilk testimi yaptım
Zaten test yapmasamda 2 gündür değerlendiriyoruz maşallahYarın gelse bari. Birsey olmaz benim adetim düzensiz olduğu halde bittikten 2 gün sonra başladım canım. Gelir gelmez başla teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?