13 15 gibi koyulaşır demkki erken başladık testlereBenim de silik iki gündür
Benimde böyle silik ama görünür kırmızı sanki koyulaşmaya çok yakin gibi duruyolarBenim de silik iki gündür
Olsun gec kalmaktan iyidir13 15 gibi koyulaşır demkki erken başladık testlere
Bende bugün başladım
daha var kuzum var c çizgisi kadar olucak yada daha koyu olucak
İnternetten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bat 19 Mayıs ama bende pcos var o yüzden tam düzgün bir döngüm de yok maalesef canımHoşbulduum
Merhaba canım benim bugun ki testte olumsuzdu ama Bi kac güne gülen yüzü görücegimden eminimben clearblue kullanıyorum ovulasyon testinde
Kızlar ne durumdasınızSelam canlar bende sizinleyim :)23 yaşındayım 8 aylık evliyim biz korunmadık başından beri ama daha olmadı bilimsel konularda hep 1 yıl içerisinde olabilir dendiği için telaşa kapılmadım ama bu ay çok ümitliyim üzüldüm açıkçası bende sipariş vericem bat 17 Mayıs benimde bakalım bu ay ne olucak:)
Kuzum yumurtlama gününü bekliyorum 3-4 güne kadar yumurtlama günüm normalinde testlerimle belli olucak sizler ne durumdasınızKızlar ne durumdasınız
Benimde öyle 1 haftadır yapiyorum testleri gitgide koyulasıyor herhalde 2 3 gün sonra pik olurKuzum yumurtlama gününü bekliyorum 3-4 güne kadar yumurtlama günüm normalinde testlerimle belli olucak sizler ne durumdasınız
Ayyy inşallah canım regl günün ne zamanBenimde öyle 1 haftadır yapiyorum testleri gitgide koyulasıyor herhalde 2 3 gün sonra pik olur
Test kullanıyor musunuz?uygulamadan mı bakıyorsunuz?Bana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?
17 veya 18 mayıs herhalde canım . benim adetlerim her ay 3 4 gün gecikir:)Ayyy inşallah canım regl günün ne zaman
Test kafamı karıştırıyor benim düzenli oluyor yumurtlama anladığım kadarıyla bi de anlıyorum çünkü doktora gittiğimde de düşündüğüm gün catlamis diyor elimde 3 test var cumartesi pazar pazartesi yapicam amaTest kullanıyor musunuz?uygulamadan mı bakıyorsunuz?
Öyleyse 2 günde bir degerlendirin test yapacağınız gune kadar sperm 72 saat canlı kalabiliyorTest kafamı karıştırıyor benim düzenli oluyor yumurtlama anladığım kadarıyla bi de anlıyorum çünkü doktora gittiğimde de düşündüğüm gün catlamis diyor elimde 3 test var cumartesi pazar pazartesi yapicam
Benim 17-18 kuzum birlikte öğrenicez bakalım17 veya 18 mayıs herhalde canım . benim adetlerim her ay 3 4 gün gecikir:)
Bugün yaptım böyle çıktı yumurtlama değil değil mi kızlarKızlar ne durumdasınız
Hayır ama yaklaşmış canimBugün yaptım böyle çıktı yumurtlama değil değil mi kızlar
Yaa devam edeyim o zaman testi yapmaya .Bugünleri değerlendirmeli miyimHayır ama yaklaşmış canim
2 günde bir degerlendirmen yeterli :)Yaa devam edeyim o zaman testi yapmaya .Bugünleri değerlendirmeli miyim
Daha pik olmamış . Saat kaçta yaptınız testi?Kızlar bugün mü daha koyu çıktı napmalıyım?
Sürekli atıyorum kusura bakmayın anlamadığım icin kacırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?