- 13 Nisan 2021
- 189
- 120
- 18
Catlama bir gun oluyor o da 24 saat suruyor. O yuzden hem catlamayi gorunce hem de ertesi gun degerlendirin diyorlarAyy evet yaa o yüzden 2 aydır kaçırıyorum mu acaba diyorum çünkü bi gün boş bi gün dolu yapınca catlamayi kaçırdım mı dedim aldım bu @ay 3 gün degerlendirmek istiyorum yaa yumurtlamadan sonra 2 gunmu çatlama oluyo
Daha var canım devam et test yapmaya bugünü değerlendirmeye gerek yok Dünü degerlendirdiyseniz eğerEki Görüntüle 2837374 Kızlar bugün benim böyle az önce yaptım. Sizce bugünüde değerlendireyim mi pik mi çok yakın geldi rengi
Bugun pik degil ama cok az kalmis canım bence yarin ya da sonraki gun pik olurEki Görüntüle 2837374 Kızlar bugün benim böyle az önce yaptım. Sizce bugünüde değerlendireyim mi pik mi çok yakın geldi rengi
Banada öyle geldi yarın pik olması çok yüksek sende durumlar ne canım atsana foto bakalım nasıl gidiyoBugun pik degil ama cok az kalmis canım bence yarin ya da sonraki gun pik olur
Edicem canım bende çok heyecanlıyım seninki nasıl gidiyo koyulaşma başladımı 1 gün arayla mı degerlendiriyosunBeklemek çok zor kızlar cok sabırsızlanıyorum ben
Daha var canım devam et test yapmaya bugünü değerlendirmeye gerek yok Dünü degerlendirdiyseniz eğer
Ben bugün daha yeni yapabildim biraz daha belirginleşmiş bence benim de iki üç güne pik olur gibi geldi. Sence?Banada öyle geldi yarın pik olması çok yüksek sende durumlar ne canım atsana foto bakalım nasıl gidiyo
2 günde bir degerlendirme yapıyoruz ama benimki daha koyulasmadı ya yerinde sayıyorEdicem canım bende çok heyecanlıyım seninki nasıl gidiyo koyulaşma başladımı 1 gün arayla mı degerlendiriyosun
Aa bizim aynı gidiyo bak seninde yakınlaşmış benim bugün baya yakındı acaba yumurtlama mı dedim. Bide bazisinin hiç tam koyulaşma olmuyormuş oyuzden ya yumurtlamaysa dedim arada kaldimBen bugün daha yeni yapabildim biraz daha belirginleşmiş bence benim de iki üç güne pik olur gibi geldi. Sence?
Ay bi yandan iyi anliyosun yumurtlama olmadığını ben acaba oluyomu diyorum yakın bayaBende tık yok
Canım şimdi akıntı geldi beyaz benden. Acaba yumurtlama mı oluyo. Sende var mı akıntı belirtisi??Ben bugün daha yeni yapabildim biraz daha belirginleşmiş bence benim de iki üç güne pik olur gibi geldi. Sence?
Yumurta aki gibi olan kıvamlı akıntı mı geldi? Bende normal akıntı var da yumurtlama akıntısı görmedim henüzCanım şimdi akıntı geldi beyaz benden. Acaba yumurtlama mı oluyo. Sende var mı akıntı belirtisi??
Batlarımız yakın ya ovulasyon da battan 14 gun once oluyormus. Senin döngünün uzun olmasından kaynakli 16lara geldi bence. Muhtemelen senin de yumurtlaman birkac gune olurBende tık yok
Bakalım canım ınsallah. Yumurtlama olsun da geç olsunBatlarımız yakın ya ovulasyon da battan 14 gun once oluyormus. Senin döngünün uzun olmasından kaynakli 16lara geldi bence. Muhtemelen senin de yumurtlaman birkac gune olur
Hayır daha var benimde aynen böyle bugünEki Görüntüle 2838098 BEN bugünde böyleyim yine yumurtlama değil galiba yada dunmu yumurtlamaydi bugün catliyomu kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?