Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlama bir gun oluyor o da 24 saat suruyor. O yuzden hem catlamayi gorunce hem de ertesi gun degerlendirin diyorlar

Kızlar bugün benim böyle az önce yaptım. Sizce bugünüde değerlendireyim mi pik mi çok yakın geldi rengi

Beklemek çok zor kızlar cok sabırsızlanıyorum ben
Eki Görüntüle 2837374 Kızlar bugün benim böyle az önce yaptım. Sizce bugünüde değerlendireyim mi pik mi çok yakın geldi rengi
Daha var canım devam et test yapmaya bugünü değerlendirmeye gerek yok Dünü degerlendirdiyseniz eğer

Beklemek çok zor kızlar cok sabırsızlanıyorum ben

Daha var canım devam et test yapmaya bugünü değerlendirmeye gerek yok Dünü degerlendirdiyseniz eğer
Edicem canım bende çok heyecanlıyım seninki nasıl gidiyo koyulaşma başladımı 1 gün arayla mı degerlendiriyosun

Banada öyle geldi yarın pik olması çok yüksek sende durumlar ne canım atsana foto bakalım nasıl gidiyo
Ben bugün daha yeni yapabildim biraz daha belirginleşmiş bence benim de iki üç güne pik olur gibi geldi. Sence?

Eklentiler

• 7A98CF1C-6BE7-451C-BB2F-3F3B846C47F1.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 57
Edicem canım bende çok heyecanlıyım seninki nasıl gidiyo koyulaşma başladımı 1 gün arayla mı degerlendiriyosun
2 günde bir degerlendirme yapıyoruz ama benimki daha koyulasmadı ya yerinde sayıyor

Bende tık yok

Eklentiler

• 20210429_191411.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 49
Ben bugün daha yeni yapabildim biraz daha belirginleşmiş bence benim de iki üç güne pik olur gibi geldi. Sence?
Aa bizim aynı gidiyo bak seninde yakınlaşmış benim bugün baya yakındı acaba yumurtlama mı dedim. Bide bazisinin hiç tam koyulaşma olmuyormuş oyuzden ya yumurtlamaysa dedim arada kaldim

Canım şimdi akıntı geldi beyaz benden. Acaba yumurtlama mı oluyo. Sende var mı akıntı belirtisi??
Yumurta aki gibi olan kıvamlı akıntı mı geldi? Bende normal akıntı var da yumurtlama akıntısı görmedim henüz

Batlarımız yakın ya ovulasyon da battan 14 gun once oluyormus. Senin döngünün uzun olmasından kaynakli 16lara geldi bence. Muhtemelen senin de yumurtlaman birkac gune olur
Bakalım canım ınsallah. Yumurtlama olsun da geç olsun

Kızlar bugun ne durumdasınız belirtiler varmı yumurtlama geldimi

BEN bugünde böyleyim yine yumurtlama değil galiba yada dunmu yumurtlamaydi bugün catliyomu kafamda deli sorular

Hiç olmayacakmış hissi

Eklentiler

• 20210430_163053.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 44
Benim de hiç olmayacakmış gibi geliyor ya kızlar ne yapacağız

Eklentiler

• A5BD5654-B3BB-4F54-AFAE-EED7913667D6.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 26AB4A70-D16C-4828-9DF6-40538571EEBE.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…