- 13 Nisan 2021
- 189
- 120
- 18
Aynen de bende pko var bazen dengesizlesebiliyor. İki aydir 28-29 gunde birdi de bakalim ne olacak hic güvenemiyorumAma senin dha 11inci günün 14u yumurtlarsın daha zamanin var ben 13teyim hala koyulamadi ne zaman yumurtlucaz
InsallahhhBana da oyle geliyorCirius
Amin canim insallahInsallahhhemeklerimiz bosa gitmez umarım
Benimde 27 29 arasi adet. Takvimde 16.si yumurtlama gösteriyor diye çokta şey yapmıyorum 13.gundeyim 2 gün sonra yumurtlayıp 16da catlayabilirim sende simdilik gün aşırı degerlendir bence dün degerlendirdiyesen bugüne gerek yok gibi yarın pik yaparsa yarin değerlendirirsin yoksa yumurtlamayi gorursen 3 gün dhaa degerlendirmen gerekicek 6 gün çok degilmi yaa benimki max 3 gün 4. Istemiyo adamAynen de bende pko var bazen dengesizlesebiliyor. İki aydir 28-29 gunde birdi de bakalim ne olacak hic güvenemiyorum
Aynen ben de oyle düşündüm en iyisi yarını bekleyeyim. Takvimin gosterdigi pik degil catlama bence. Çünkü asil catladiginda ovulasyon olmus oluyor diye biliyorumBenimde 27 29 arasi adet. Takvimde 16.si yumurtlama gösteriyor diye çokta şey yapmıyorum 13.gundeyim 2 gün sonra yumurtlayıp 16da catlayabilirim sende simdilik gün aşırı degerlendir bence dün degerlendirdiyesen bugüne gerek yok gibi yarın pik yaparsa yarin değerlendirirsin yoksa yumurtlamayi gorursen 3 gün dhaa degerlendirmen gerekicek 6 gün çok degilmi yaa benimki max 3 gün 4. Istemiyo adam
Iyide pik gosterdigi günün üstüne yumurta resmi var bende yumurtlamayi gösteriyo sanıyodumAynen ben de oyle düşündüm en iyisi yarını bekleyeyim. Takvimin gosterdigi pik degil catlama bence. Çünkü asil catladiginda ovulasyon olmus oluyor diye biliyorum
Söyle bi grafik gormustum ben de ona istinaden anladım ki pikin hemen ardi ovulasyonmus o yuzden piki degerlendirmek gerekiyormus yani yumurta catladiginda spermle karşılaşsın diyeIyide pik gosterdigi günün üstüne yumurta resmi var bende yumurtlamayi gösteriyo sanıyodum
Aaa yani şuan çok yakınız heran pik olabiliriz işte bekleyip spermleri çoğaltmak mı ii acaba pike kadarSöyle bi grafik gormustum ben de ona istinaden anladım ki pikin hemen ardi ovulasyonmus o yuzden piki degerlendirmek gerekiyormus yani yumurta catladiginda spermle karşılaşsın diye
Sırf bu yüzden risk alıyorum ve yarına erteliyorum bakalım hayırlısıAaa yani şuan çok yakınız heran pik olabiliriz işte bekleyip spermleri çoğaltmak mı ii acaba pike kadar
Valla bende alıcamda 13.gune geldim artık 10 11 olsaydı alcaktım dünde değerlendiremeyince bugün degerlendirdik. bide yarın pik oluyomuşSırf bu yüzden risk alıyorum ve yarına erteliyorum bakalım hayırlısı
Yarın bidaha degerlendirirsin pik olursaValla bende alıcamda 13.gune geldim artık 10 11 olsaydı alcaktım dünde değerlendiremeyince bugün degerlendirdik. bide yarın pik oluyomuş
Ondan sonra da çatlama 4 gün sürecek sperm kalmıycak diye korkuyorumYarın bidaha degerlendirirsin pik olursa
Sperm kalitesi düşüyormuş oyuzden hergün yapmayın diyor doktorlar :) 2 3 günde bir ideal zaten spermler 72 saat canlı kalabiliyor. Tek aklıma takılan kalkınca çoğu dökülüyor ya 5 10 dk kalkmıyorum yine dökülüyorOndan sonra da çatlama 4 gün sürecek sperm kalmıycak diye korkuyorum
CCanım 10 dakika çok az ben 2 saat yatıyorum 4 saat sonra falan duş alıyorum bende 1 saat sonra kalkınca bile akıyo bende yatıyorum işte yatmak çok sıkıcı oluyo ama napalimSperm kalitesi düşüyormuş oyuzden hergün yapmayın diyor doktorlar :) 2 3 günde bir ideal zaten spermler 72 saat canlı kalabiliyor. Tek aklıma takılan kalkınca çoğu dökülüyor ya 5 10 dk kalkmıyorum yine dökülüyor
Değil canım benimde böyle atayım bak ebru ablaya sordum daha yumurtlamamissin dediKızlar pik mi bakar mısınız bugün yaptığım testi atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?