Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya aklıma takıldı kafam karıştı biz adet bittikten sonra sayip 13.gün mü yumurtluyoruz yoksa adet 7 gün sürüyor atıyorum o 7 günün üstüne 7 gün daha koyunca o zamanki 14temi yumurtluyoruz

Kızlar ya aklıma takıldı kafam karıştı biz adet bittikten sonra sayip 13.gün mü yumurtluyoruz yoksa adet 7 gün sürüyor atıyorum o 7 günün üstüne 7 gün daha koyunca o zamanki 14temi yumurtluyoruz
Adet bittikten 1 hafta sonra canim adet başlangıcından 14 gün oluyor yani. Ama degisebiliyor tabi günler:)

Bende yumurtlama yok henüz , birazda geç başladığım için belki de yumurtlamayı kaçırdım bu ay adet olana kadar devam edeceğim bakalım
Insallah kacmamıştır canım hayırlısı olsun

Adetin birinci gününe 1 diyorsun onun ustunden gecen yaklaşık 14. gun yumurtlama oluyor

Ay benimde aynı bu siliklikte sanki hiç koyulasmicak gibi 7 adetinin bitti gi gunmu canım 7 8 9 gitmişsin ya
Benim adet 6 gun suruyor. Pazar bitti. Pazartesi gunu teste basladim. Ona 7 dedim canım. Simdi devam ediyorum. Senin daha onden gidiyordur, benimkinden daha once bitmişti sanki degil mi

Benim adet 6 gun suruyor. Pazar bitti. Pazartesi gunu teste basladim. Ona 7 dedim canım. Simdi devam ediyorum. Senin daha onden gidiyordur, benimkinden daha once bitmişti sanki degil mi
Yok canim benimde aynı benimde cumartesi bitti adetim senden bi gün önce yani bende senle aynı gidiyorum görüntü aynı senle. Bende salı başladım teste işte bugün 2.Ciyi yaptım ayni renk hala. Uygulamada pazartesi yumurtlama gösteriyo benim bakalım ne zaman koyulascak takvime göre 4 günüm daha var bence ben 4 5 gün sonra koyulaşma bekliyorum bu geceyide değerlendiricez biz bakalım

Ben de de takvim sali gününü gösteriyor

Onlar hep aynı güne ayarlı ya bakalım piklerimiz uyucak mı merak ediyorum bende gecikip salı yada çarşamba pik gorucem bence pazartesi erken geldi uygulama erken pik gösteriyo yaa
Uygulamayla tutacak mi ben de merak ediyorum bakalim nasil olacak cok heyecanli

Uygulamayla tutacak mi ben de merak ediyorum bakalim nasil olacak cok heyecanli
Ayy evet yaa o yüzden 2 aydır kaçırıyorum mu acaba diyorum çünkü bi gün boş bi gün dolu yapınca catlamayi kaçırdım mı dedim aldım bu @ay 3 gün degerlendirmek istiyorum yaa yumurtlamadan sonra 2 gunmu çatlama oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…