Tamam yazıyormuş simdi gördüm. Buyuk ihtimal yarın pik olur canımDaha pik olmamış . Saat kaçta yaptınız testi?
Teşekkür ederim. Bugünü değerlendirmem gerekiyor muTamam yazıyormuş simdi gördüm. Buyuk ihtimal yarın pik olur canım
Bende yumurtlama yok henüz , birazda geç başladığım için belki de yumurtlamayı kaçırdım bu ay adet olana kadar devam edeceğim bakalımKızlar ne durumdasınız
Ikisi ayni koyulukta olunca pik oldugu gunu ve sonraki 2 günü degerlendirmeniz yeterliTeşekkür ederim. Bugünü değerlendirmem gerekiyor mu
Adet bittikten 1 hafta sonra canim adet başlangıcından 14 gün oluyor yani. Ama degisebiliyor tabi günler:)Kızlar ya aklıma takıldı kafam karıştı biz adet bittikten sonra sayip 13.gün mü yumurtluyoruz yoksa adet 7 gün sürüyor atıyorum o 7 günün üstüne 7 gün daha koyunca o zamanki 14temi yumurtluyoruz
Insallah kacmamıştır canım hayırlısı olsunBende yumurtlama yok henüz , birazda geç başladığım için belki de yumurtlamayı kaçırdım bu ay adet olana kadar devam edeceğim bakalım
Adetin birinci gününe 1 diyorsun onun ustunden gecen yaklaşık 14. gun yumurtlama oluyorKızlar ya aklıma takıldı kafam karıştı biz adet bittikten sonra sayip 13.gün mü yumurtluyoruz yoksa adet 7 gün sürüyor atıyorum o 7 günün üstüne 7 gün daha koyunca o zamanki 14temi yumurtluyoruz
Hımm anladim canm iyiki ovulasyonu almışım ben 16 17yi gormusum gecen ay 14 geçmiş benim bakalım ovulasyon ne zaman pik yapicakAdetin birinci gününe 1 diyorsun onun ustunden gecen yaklaşık 14. gun yumurtlama oluyor
Senin nasıl gidiyo testlerAdetin birinci gününe 1 diyorsun onun ustunden gecen yaklaşık 14. gun yumurtlama oluyor
Benim daha silik gidiyor daha birkac günü var benceSenin nasıl gidiyo testler
Ben de iyi ki almışım diyorum. Takvimden daha etkili benceHımm anladim canm iyiki ovulasyonu almışım ben 16 17yi gormusum gecen ay 14 geçmiş benim bakalım ovulasyon ne zaman pik yapicak
Ay benimde aynı bu siliklikte sanki hiç koyulasmicak gibi 7 adetinin bitti gi gunmu canım 7 8 9 gitmişsin yaBenim daha silik gidiyor daha birkac günü var bence
Benim adet 6 gun suruyor. Pazar bitti. Pazartesi gunu teste basladim. Ona 7 dedim canım. Simdi devam ediyorum. Senin daha onden gidiyordur, benimkinden daha once bitmişti sanki degil miAy benimde aynı bu siliklikte sanki hiç koyulasmicak gibi 7 adetinin bitti gi gunmu canım 7 8 9 gitmişsin ya
Yok canim benimde aynı benimde cumartesi bitti adetim senden bi gün önce yani bende senle aynı gidiyorum görüntü aynı senle. Bende salı başladım teste işte bugün 2.Ciyi yaptım ayni renk hala. Uygulamada pazartesi yumurtlama gösteriyo benim bakalım ne zaman koyulascak takvime göre 4 günüm daha var bence ben 4 5 gün sonra koyulaşma bekliyorum bu geceyide değerlendiricez biz bakalımBenim adet 6 gun suruyor. Pazar bitti. Pazartesi gunu teste basladim. Ona 7 dedim canım. Simdi devam ediyorum. Senin daha onden gidiyordur, benimkinden daha once bitmişti sanki degil mi
Ben de de takvim sali gününü gösteriyorYok canim benimde aynı benimde cumartesi bitti adetim senden bi gün önce yani bende senle aynı gidiyorum görüntü aynı senle. Bende salı başladım teste işte bugün 2.Ciyi yaptım ayni renk hala. Uygulamada pazartesi yumurtlama gösteriyo benim bakalım ne zaman koyulascak takvime göre 4 günüm daha var bence ben 4 5 gün sonra koyulaşma bekliyorum bu geceyide değerlendiricez biz bakalım
Onlar hep aynı güne ayarlı ya bakalım piklerimiz uyucak mı merak ediyorum bende gecikip salı yada çarşamba pik gorucem bence pazartesi erken geldi uygulama erken pik gösteriyo yaaBen de de takvim sali gününü gösteriyor
Uygulamayla tutacak mi ben de merak ediyorum bakalim nasil olacak cok heyecanliOnlar hep aynı güne ayarlı ya bakalım piklerimiz uyucak mı merak ediyorum bende gecikip salı yada çarşamba pik gorucem bence pazartesi erken geldi uygulama erken pik gösteriyo yaa
Ayy evet yaa o yüzden 2 aydır kaçırıyorum mu acaba diyorum çünkü bi gün boş bi gün dolu yapınca catlamayi kaçırdım mı dedim aldım bu @ay 3 gün degerlendirmek istiyorum yaa yumurtlamadan sonra 2 gunmu çatlama oluyoUygulamayla tutacak mi ben de merak ediyorum bakalim nasil olacak cok heyecanli
Çok sağolunIkisi ayni koyulukta olunca pik oldugu gunu ve sonraki 2 günü degerlendirmeniz yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?