Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi baksanıza daha koyu sanki bugun ama pik mi sizce bugunu mu yarini mi değerlendirmek lazım ikinci fotoda hepsini yan yana dizdim ilkinde de taze testlerin kolaji var

Eklentiler

• 8544ED73-8784-4FC4-A2AD-1C1B1FD8ECC3.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
  • F253C563-BFC9-49EE-8904-A75BEB61DD55.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bi baksanıza daha koyu sanki bugun ama pik mi sizce bugunu mu yarini mi değerlendirmek lazım ikinci fotoda hepsini yan yana dizdim ilkinde de taze testlerin kolaji var
Pik değil canim benimde böyle 2 gündür şuan pike yakınmışız istersen degerlendir ama yumurtlama değil diyo herkes seninde değil

Pik değil canim benimde böyle 2 gündür şuan pike yakınmışız istersen degerlendir ama yumurtlama değil diyo herkes seninde değil
Mayis grubuna attim orada da degil demisler. Yarını değerlendireyim insallah o zaman.

Değil mi bence de o kadar koyu olması gerekiyor ama birkaç yerde de herkeste çok koyu olmayabilir diye bir şeyler okudum

Hii imkansız mı zaten görünce anlarız heralde ya bazen yumurta tam buyumeyince t o kadar koyulasmadan catliyomus öyle olursa diye tereddüt ediyorum
Herkesin bünyesi farklı demekki kızlar. Daha fazla kafamiz karışmadan çatlasın bu yumurtalar artık ya

Herkesin bünyesi farklı demekki kızlar. Daha fazla kafamiz karışmadan çatlasın bu yumurtalar artık ya
Off aynen hayır bide daha pik değil diye diye günleri geçirip iyice yok olmasindan korkuyorum sonrada aa bu pikmiş demeyelim

Bende henüz koyulaşma bile yok yaaa yumurtlama olmazsa birde çok üzüleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…