Olacak insallah ya bekleyelim olsun da geç olsun ne yapalımBenim de hiç olmayacakmış gibi geliyor ya kızlar ne yapacağız
İnşallah canımOlacak insallah ya bekleyelim olsun da geç olsun ne yapalım
Senin 29da koyuymuş 30da daha açılmış ay yoksa kaçırıyoruz mu yaaaa tam koyulaşma olmadan siliklesmeye giderse bideBenim de hiç olmayacakmış gibi geliyor ya kızlar ne yapacağız
Pik değil canim benimde böyle 2 gündür şuan pike yakınmışız istersen degerlendir ama yumurtlama değil diyo herkes seninde değilKızlar bi baksanıza daha koyu sanki bugun ama pik mi sizce bugunu mu yarini mi değerlendirmek lazım ikinci fotoda hepsini yan yana dizdim ilkinde de taze testlerin kolaji var
İmkansız en az c cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyorSenin 29da koyuymuş 30da daha açılmış ay yoksa kaçırıyoruz mu yaaaa tam koyulaşma olmadan siliklesmeye giderse bide
Canım bence bugünü degerlendir icin rahat olsun yarın yine testi tekrarla. olmuş gibi biseyKızlar bi baksanıza daha koyu sanki bugun ama pik mi sizce bugunu mu yarini mi değerlendirmek lazım ikinci fotoda hepsini yan yana dizdim ilkinde de taze testlerin kolaji var
Mayis grubuna attim orada da degil demisler. Yarını değerlendireyim insallah o zaman.Pik değil canim benimde böyle 2 gündür şuan pike yakınmışız istersen degerlendir ama yumurtlama değil diyo herkes seninde değil
Ayy bilemedim ki yaa vala cok acemiyim bu ovulasyon konusundaCanım bence bugünü degerlendir icin rahat olsun yarın yine testi tekrarla. olmuş gibi bisey
Işte bende değilse boşuna degerlendirmeyim yumurtlamayi degerlendiririm diyorum heralde bizim 15 16yi bulcak yumurtlama benim bugün 13Mayis grubuna attim orada da degil demisler. Yarını değerlendireyim insallah o zaman.
Değil mi bence de o kadar koyu olması gerekiyor ama birkaç yerde de herkeste çok koyu olmayabilir diye bir şeyler okudumİmkansız en az c cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyor
Hii imkansız mı zaten görünce anlarız heralde ya bazen yumurta tam buyumeyince t o kadar koyulasmadan catliyomus öyle olursa diye tereddüt ediyorumİmkansız en az c cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyor
Hepimiz acemiyiz kuzum. Bende koyulaşma bile yokAyy bilemedim ki yaa vala cok acemiyim bu ovulasyon konusunda
Aynen bende öyle görünce sanki hiç eşit olmucak gibiiiDeğil mi bence de o kadar koyu olması gerekiyor ama birkaç yerde de herkeste çok koyu olmayabilir diye bir şeyler okudum
Değil mi bence de o kadar koyu olması gerekiyor ama birkaç yerde de herkeste çok koyu olmayabilir diye bir şeyler okudum
Herkesin bünyesi farklı demekki kızlar. Daha fazla kafamiz karışmadan çatlasın bu yumurtalar artık yaHii imkansız mı zaten görünce anlarız heralde ya bazen yumurta tam buyumeyince t o kadar koyulasmadan catliyomus öyle olursa diye tereddüt ediyorum
Off aynen hayır bide daha pik değil diye diye günleri geçirip iyice yok olmasindan korkuyorum sonrada aa bu pikmiş demeyelimHerkesin bünyesi farklı demekki kızlar. Daha fazla kafamiz karışmadan çatlasın bu yumurtalar artık ya
Aynen ben de ondan korkuyorumOff aynen hayır bide daha pik değil diye diye günleri geçirip iyice yok olmasindan korkuyorum sonrada aa bu pikmiş demeyelim
Ama senin dha 11inci günün 14u yumurtlarsın daha zamanin var ben 13teyim hala koyulamadi ne zaman yumurtlucazAynen ben de ondan korkuyorumo yuzden cok kararsız kaldimm
Bence senin birden koyulasicak gibiBende henüz koyulaşma bile yok yaaa yumurtlama olmazsa birde çok üzüleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?