Aa senle aynı gidiyoruz o zaman çok yaklaştık sanırım kuzumDeğil canım benimde böyle atayım bak ebru ablaya sordum daha yumurtlamamissin dedi
Evet aynı gerçekten
Adetindenle beraber kaçıncı günün bugün ?ben bugün 14.teyim normalde 14te yumurtlama diyolar ama gecikicek biraz heralde 16 si falan bekliyorum yumurtlamaEvet aynı gerçekten
Bende pcos var o yüzden adetten saymıyorum ben canım bat 18-19 Mayıs tahmini olarak 4-5 Mayıs’ta olacak diye düşünüyorum yumurtlama daAdetindenle beraber kaçıncı günün bugün ?ben bugün 14.teyim normalde 14te yumurtlama diyolar ama gecikicek biraz heralde 16 si falan bekliyorum yumurtlama
Hoşgeldiniz. Adetiniz bitti miBende inşallah yarın başlayacağım ilk defa kullanacağım
Üzülme canım bende de öyle oluyordu ama bence su tüketimine çok dikkat etmek gerekiyor kızlar oruçken daha doğru sonuç veriyor o yüzden benceBende tık yok malesef kızlar bugün de
Benim de 17si gosteriyo ama gecikir bence yumurtlama gelmedi dhaaBende pcos var o yüzden adetten saymıyorum ben canım bat 18-19 Mayıs tahmini olarak 4-5 Mayıs’ta olacak diye düşünüyorum yumurtlama da
Bende de yok yaa dün degerlendirdik bugün boş bırakıcam yarın yumurtlama olursa onu degerlendiririzBende tık yok malesef kızlar bugün de
Biz de dün değerlendirdik bugün boş bırakıp yarın değerlendireceğiz gerçi değerlendirince de bazen tam içeri gelmiyor gibi oluyor sizde de öyle olduğu oluyor mu sonrasında 1-2 saat kalkmıyorum yatıyorum ama oluyordur inşallahBenim de 17si gosteriyo ama gecikir bence yumurtlama gelmedi dhaa
Bende de yok yaa dün degerlendirdik bugün boş bırakıcam yarın yumurtlama olursa onu degerlendiririz
Benim de uygulama 4unu gösteriyor dun biraz koyulasınca erken yumurtlama olacak sandim. Ama bugun silikleşti tekrar. Demekki daha vakti var bekleyecegiz mecburenMobil uygulama ayın 5 i yumurtlama gösteriyor bakalım tutacak mıbelkide hiç olmaz. Oruçluyum dogru sonuç vermesi gerek hergün aynı saatte uyguluyorum bakalım hayırlısı ya böyle hergün silik görünce insanın morali ister istemez düşüyor
Canım bozma moralini moralde yumurtalıkları etkiliyo aç komik biseyler izle neşen yerine gelsin bak bizde yumurtlamayi bekliyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz elbet yumurtlucaz heraldeMobil uygulama ayın 5 i yumurtlama gösteriyor bakalım tutacak mıbelkide hiç olmaz. Oruçluyum dogru sonuç vermesi gerek hergün aynı saatte uyguluyorum bakalım hayırlısı ya böyle hergün silik görünce insanın morali ister istemez düşüyor
Biz aynı gidiyoruz bugün yumurtlama görseydim adamı birakmicaktimdaBiz de dün değerlendirdik bugün boş bırakıp yarın değerlendireceğiz gerçi değerlendirince de bazen tam içeri gelmiyor gibi oluyor sizde de öyle olduğu oluyor mu sonrasında 1-2 saat kalkmıyorum yatıyorum ama oluyordur inşallah
Aynen dogru diyorsun canım.Canım bozma moralini moralde yumurtalıkları etkiliyo aç komik biseyler izle neşen yerine gelsin bak bizde yumurtlamayi bekliyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz elbet yumurtlucaz heralde
Hoşbuldum evet dün bittiHoşgeldiniz. Adetiniz bitti mi
Benim de bugun de silikKızlar ne durumdasınız yumurtlama oldu mu benim bugün de olmadı
Kurudukça idrar uçtuğu için silikleşiyormuş canım testi yaptıktan 10 dakika sonra gördüğün en doğru değermişKızlar test kafamı cok karıştırıyor. Testi yeni uygulayınca kirmizi görünüyor kurudukca diğerleriyle aynı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?