Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetindenle beraber kaçıncı günün bugün ?ben bugün 14.teyim normalde 14te yumurtlama diyolar ama gecikicek biraz heralde 16 si falan bekliyorum yumurtlama
Bende pcos var o yüzden adetten saymıyorum ben canım bat 18-19 Mayıs tahmini olarak 4-5 Mayıs’ta olacak diye düşünüyorum yumurtlama da

Bende tık yok malesef kızlar bugün de

Bende pcos var o yüzden adetten saymıyorum ben canım bat 18-19 Mayıs tahmini olarak 4-5 Mayıs’ta olacak diye düşünüyorum yumurtlama da
Benim de 17si gosteriyo ama gecikir bence yumurtlama gelmedi dhaa
Bende tık yok malesef kızlar bugün de
Bende de yok yaa dün degerlendirdik bugün boş bırakıcam yarın yumurtlama olursa onu degerlendiririz

Mobil uygulama ayın 5 i yumurtlama gösteriyor bakalım tutacak mı belkide hiç olmaz. Oruçluyum dogru sonuç vermesi gerek hergün aynı saatte uyguluyorum bakalım hayırlısı ya böyle hergün silik görünce insanın morali ister istemez düşüyor

Benim de 17si gosteriyo ama gecikir bence yumurtlama gelmedi dhaa

Bende de yok yaa dün degerlendirdik bugün boş bırakıcam yarın yumurtlama olursa onu degerlendiririz
Biz de dün değerlendirdik bugün boş bırakıp yarın değerlendireceğiz gerçi değerlendirince de bazen tam içeri gelmiyor gibi oluyor sizde de öyle olduğu oluyor mu sonrasında 1-2 saat kalkmıyorum yatıyorum ama oluyordur inşallah

Benim de uygulama 4unu gösteriyor dun biraz koyulasınca erken yumurtlama olacak sandim. Ama bugun silikleşti tekrar. Demekki daha vakti var bekleyecegiz mecburen

Canım bozma moralini moralde yumurtalıkları etkiliyo aç komik biseyler izle neşen yerine gelsin bak bizde yumurtlamayi bekliyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz elbet yumurtlucaz heralde

Biz aynı gidiyoruz bugün yumurtlama görseydim adamı birakmicaktimda hadi ara verelim bu akşamda ıyice dinlensin spermleri bide yarın yumurtlama görüyormuşuz insallahh

Canım bozma moralini moralde yumurtalıkları etkiliyo aç komik biseyler izle neşen yerine gelsin bak bizde yumurtlamayi bekliyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz elbet yumurtlucaz heralde
Aynen dogru diyorsun canım. gelsin diye beklerlen stres oluyoruz hepten uzuyo süreç

Kızlar ne durumdasınız yumurtlama oldu mu benim bugün de olmadı

Eklentiler

• 2AF16E9E-9CEF-4341-AD15-8427EAF08BFD.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 40
Bende aynıyım malesef 19 . Gündeyim

Eklentiler

• 20210502_153354.webp
    33 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar test kafamı cok karıştırıyor. Testi yeni uygulayınca kirmizi görünüyor kurudukca diğerleriyle aynı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…