Umarım günümüzü kaçirmayız ya :) canım surekli soruyorum ama kaçıncı gündesin bugün. Testin yanına belirt bence karışıklık olmasın diye ben öyle yapıyorumKurudukça idrar uçtuğu için silikleşiyormuş canım testi yaptıktan 10 dakika sonra gördüğün en doğru değermiş
Canım ben 21.günümdeyim ama bende pcos var yani 28-30 günlük düzenli değil döngümUmarım günümüzü kaçirmayız ya :) canım surekli soruyorum ama kaçıncı gündesin bugün. Testin yanına belirt bence karışıklık olmasın diye ben öyle yapıyorum
O yüzden tarih yazıyorum direkCanım ben 21.günümdeyim ama bende pcos var yani 28-30 günlük düzenli değil döngüm
Ne zamandan beri istiyorsunuz gebe kalmayı? Birde pcos tanısı için ultrason ve tsh mi istedi doktor? Önceden sorduysam kusura bakma kafam dağınık bu aralar bu testlerden dolayı canımCanım ben 21.günümdeyim ama bende pcos var yani 28-30 günlük düzenli değil döngüm
Canım biz daha yeni istemeye başladık pcos için ultrason bakıldı tsh da bakıldı onlarda problem yok ama Amh ve lh yüksek o yüzden pcos tanısı koyulduNe zamandan beri istiyorsunuz gebe kalmayı? Birde pcos tanısı için ultrason ve tsh mi istedi doktor? Önceden sorduysam kusura bakma kafam dağınık bu aralar bu testlerden dolayı canım
Hımmm . Ya benimde adetlerim düzensiz . Yani bir bakıyorum 30 günde bir diger üç ay 1 hafta gecikiyor bazı aylar 10 günü buluyor. Bende ultrasoh tsh baktırdım adet düzensizliği için pcos demedi doktor. Acaba bu dediğiniz testleri de yaptırsam mı benCanım biz daha yeni istemeye başladık pcos için ultrason bakıldı tsh da bakıldı onlarda problem yok ama Amh ve lh yüksek o yüzden pcos tanısı koyuldu
Yaa gözün aydın bugün yarın değerlendirin mutlakaEki Görüntüle 2839936
Kızlar ben 15.gün yumurtlama gördüm. Bekleyin birazdaha koyulasiyo korkmayın 18 19u yumurtlayanlar çok strese girmeyin zaten yumurtlama olunca anlasiliyo bende anlamam sanıyodum ama ilk defa böyle koyu oldu
Kaçıncı gündesin canım daha var seninKızlar ne durumdasınız yumurtlama oldu mu benim bugün de olmadı
Canım ben baktim geçen ay 21 yumurtlamışm adetim 5 gün geç geldiBende aynıyım malesef 19 . Gündeyim
Gelcek canım geliyo insan strese giriyo ben heralde yumurtlamicam dedim ama yumurtluyosun korkma sakınYaa gözün aydın bugün yarın değerlendirin mutlakaDarısı başımıza
Masallah canim bugün 3 günü degerlendir. Darısı başımıza ❣❣❣❣Eki Görüntüle 2839936
Kızlar ben 15.gün yumurtlama gördüm. Bekleyin birazdaha koyulasiyo korkmayın 18 19u yumurtlayanlar çok strese girmeyin zaten yumurtlama olunca anlasiliyo bende anlamam sanıyodum ama ilk defa böyle koyu oldu
Pik ve 2 gün çatlama mı diyosunMasallah canim bugün 3 günü degerlendir. Darısı başımıza ❣❣❣❣
Evet aynen canımPik ve 2 gün çatlama mı diyosun
Canım ne yaptın uyguladınmı bugün testi yine?Eki Görüntüle 2839936
Canım yaptım bak bugün pik oldum. 16.gundeyim daha çatlamadim bugun çatlama bekledim olmadi benim geriden geliyo normal şeyindekiler 14 15te catliyoCanım ne yaptın uyguladınmı bugün testi yine?
Yok bugünde aynı silik canım benimCanım yaptım bak bugün pik oldum. 16.gundeyim daha çatlamadim bugun çatlama bekledim olmadi benim geriden geliyo normal şeyindekiler 14 15te catliyosen ne yaptın koyulasiyomu??
Geçen ay kacinda yumurtladın kaydettin mı takvime?Yok bugünde aynı silik canım benim
Geçen ay kacinda yumurtladın kaydettin mı takvime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?