Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kurudukça idrar uçtuğu için silikleşiyormuş canım testi yaptıktan 10 dakika sonra gördüğün en doğru değermiş
Umarım günümüzü kaçirmayız ya :) canım surekli soruyorum ama kaçıncı gündesin bugün. Testin yanına belirt bence karışıklık olmasın diye ben öyle yapıyorum

Umarım günümüzü kaçirmayız ya :) canım surekli soruyorum ama kaçıncı gündesin bugün. Testin yanına belirt bence karışıklık olmasın diye ben öyle yapıyorum
Canım ben 21.günümdeyim ama bende pcos var yani 28-30 günlük düzenli değil döngüm

Canım ben 21.günümdeyim ama bende pcos var yani 28-30 günlük düzenli değil döngüm
Ne zamandan beri istiyorsunuz gebe kalmayı? Birde pcos tanısı için ultrason ve tsh mi istedi doktor? Önceden sorduysam kusura bakma kafam dağınık bu aralar bu testlerden dolayı canım

Ne zamandan beri istiyorsunuz gebe kalmayı? Birde pcos tanısı için ultrason ve tsh mi istedi doktor? Önceden sorduysam kusura bakma kafam dağınık bu aralar bu testlerden dolayı canım
Canım biz daha yeni istemeye başladık pcos için ultrason bakıldı tsh da bakıldı onlarda problem yok ama Amh ve lh yüksek o yüzden pcos tanısı koyuldu

Canım biz daha yeni istemeye başladık pcos için ultrason bakıldı tsh da bakıldı onlarda problem yok ama Amh ve lh yüksek o yüzden pcos tanısı koyuldu
Hımmm . Ya benimde adetlerim düzensiz . Yani bir bakıyorum 30 günde bir diger üç ay 1 hafta gecikiyor bazı aylar 10 günü buluyor. Bende ultrasoh tsh baktırdım adet düzensizliği için pcos demedi doktor. Acaba bu dediğiniz testleri de yaptırsam mı ben

Kızlar ben 15.gün yumurtlama gördüm. Bekleyin birazdaha koyulasiyo korkmayın 18 19u yumurtlayanlar çok strese girmeyin zaten yumurtlama olunca anlasiliyo bende anlamam sanıyodum ama ilk defa böyle koyu oldu

Masallah canim bugün 3 günü degerlendir. Darısı başımıza ❣❣❣❣

Canım ne yaptın uyguladınmı bugün testi yine?
Canım yaptım bak bugün pik oldum. 16.gundeyim daha çatlamadim bugun çatlama bekledim olmadi benim geriden geliyo normal şeyindekiler 14 15te catliyo sen ne yaptın koyulasiyomu??

Eklentiler

• 20210503_160944.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 45
Canım yaptım bak bugün pik oldum. 16.gundeyim daha çatlamadim bugun çatlama bekledim olmadi benim geriden geliyo normal şeyindekiler 14 15te catliyo sen ne yaptın koyulasiyomu??
Yok bugünde aynı silik canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…