Benim bugün de silik valla. Ya birseu sorcam kac damla damlatiyorsunuz teste? Ben 2 damla damlatiyorum acaba az mi geliyorNaptınız kızlar ne alemdesiniz
Ben 3 4 damla damlatiyorum ama testin markasida etkiliyor olabilir canmBenim bugün de silik valla. Ya birseu sorcam kac damla damlatiyorsunuz teste? Ben 2 damla damlatiyorum acaba az mi geliyor
Laboquick kullanıyorum. Acaba idrar az geliyor diye mi koyulaşmıyorBen 3 4 damla damlatiyorum ama testin markasida etkiliyor olabilir canm
Bende öyle düşündüm 2 3 gündür 4 damla falan damlatiyirum ama bu sefer dağılma yaşadım bence onla alakası yok her türlü eşit olur yine anlarsınLaboquick kullanıyorum. Acaba idrar az geliyor diye mi koyulaşmıyor
Ben 21. Gunumdeyim hala olmadıBenim de bugün de silik maalesef
Stresten mi böyle oluyor yoksa kaçırdık mı acabaBen 21. Gunumdeyim hala olmadı
Strestir kesin ya ilkkez yapıyoruz ya ondan olabilirStresten mi böyle oluyor yoksa kaçırdık mı acaba
Evet galiba öyleKızlar bakın bugünkü test sonucuma galiba yumurtlama olacak
4 mayıs olan testi tekrar cekermisin canımBenim de böyleydi dün yumurtlama olmuş mu sizce bugün tekrar silikleşti çünkü
Böyle canım4 mayıs olan testi tekrar cekermisin canım
4 mayıs koyulaşmış. Bugün silik olduğuna göre dün pik yapmış. Canim detaylı çekip birgebenin günlüğü sayfasına gönder emin olmak içinBöyle canım
Gönderdim canım 4-5-6 Mayıs ı değerlendir dedi ama bu sabah yazmış o dünü değerlendiremedik aşırı yorgunduk pazarı değerlendirmiştik ya bugünü değerlendirsek işe yarar mı sizce4 mayıs koyulaşmış. Bugün silik olduğuna göre dün pik yapmış. Canim detaylı çekip birgebenin günlüğü sayfasına gönder emin olmak için
4 mayistan once ilişki oldumu . Sperm 72 saat canlı kalıyor. Evet oyle olması gerekiyor zaten bugunu yarini degerlendir canim mutlakaGönderdim canım 4-5-6 Mayıs ı değerlendir dedi ama bu sabah yazmış o dünü değerlendiremedik aşırı yorgunduk pazarı değerlendirmiştik ya bugünü değerlendirsek işe yarar mı sizce
Evet 2 Mayıs ta olmuştu canım . dünü kaçırdık diye çok şey kaçırdık mı acaba dedim4 mayistan once ilişki oldumu . Sperm 72 saat canlı kalıyor. Evet oyle olması gerekiyor zaten bugunu yarini degerlendir canim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?