Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakın bugünkü test sonucuma galiba yumurtlama olacak
Canım geliyo senin yumurtlama eli kulağında çok yakın tam kırmızıyı görene kadar gün aşırı devam et canım bence yoksa yumurtlama günü çok ilişki oluyo

Sen ne yaptın canım çatladımi ,??
Canim biz dun degerlendiremedik maalesef hepsi dışarı aktı cok uzuldum. Ama sonra bugun bir baktım kii daha da koyulasmis Ama artik bugun ucuncu gun olacak hakikaten cok zor oluyormus oyle yaa. Bosa gidecegini ve bugun daha koyualasacigini bilsem dun ara verirdim bugun daha verimli olurdu

Ben de emin olamadım
Bak benim de oyle olmustu 11de koyulasmisti 12de siliklesti 13te de silikti sonra 14te yine biraz koyulasti. Sonra 15te iyice koyu oldu. O tarz şeyler normal, sonucta idrarin yogunlugundan da etkilenebiliyor siliklik oranı. Sonra cok daha fazla koyulaşıyor zaten ovulasyon olunca

Eklentiler

• 72DF5BB4-9256-4882-8228-440411560C3B.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 49
Üzülme canım bundada bi hayır vardım rabbim bi damladan yaratiyo istiyosa yarısından fazlası dışarı gitsin bugünde degerlendir bizimde dün 3.gündü bugün catlamanin 2.günü ama hala tam silinmemiş acaba ne zaman silinir yaa yoksa tam çatlamadimi yada çatlaması uzun mu sürdü bilmiyorum

İnsallah canim. Allah bu mubarek Ramazan ayinda bize de hayırlı evlatlar nasip etsin. Tam silinmese de olurmus. O en koyu hali açıldığı zaman artik çatlamış demekmis. İcin rahat olsun çatlamıştır yumurtan

Amin canım allahım bu mutluluğu hepimize nasip etsin bu @ay bayramda bu haberi eşlerimize verelim bizde amin

Canim ben youtube da bir uzman doktoru izledim de zaten boşalma anında rahim alacağını alıyormuş en fazla 5dk yerinizden kalkmazsanız yeterli diyor. 2 saatte uzansak akıyor yine

Kızlar bu ay hiç ağrı kesici kullanmadım yan etki yapmasın diye. ama dayanilmayacak kadar baş ağrım var içsem birsey olurmu? Korkuyorum yumurtlama dönemindeyim diye

Ben bugün 2 saat erken yaptım . Akşam 8 de tekrar uygulamak için bu test yine aynı

Eklentiler

• 20210506_121658.webp
    16 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…