Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim 1 hafta sonra gelecek bu testler hala böyle. Birgebenin günlüğüne sordum olmamış devam dedi. Açıkçası pek bir ümidim kalmadi devam etmeyeceğim sanırım zaten adete 1 hafta kaldı
Sen yine de devam et bak kadın da devam et demis. Gecen attığın benzer bi tablo vardı sonradan yumurtlama olmustu. Sen yine de bi adet oluncaya kadar bak bence canım. Kafanda soru işareti kalmasin

Sen yine de devam et bak kadın da devam et demis. Gecen attığın benzer bi tablo vardı sonradan yumurtlama olmustu. Sen yine de bi adet oluncaya kadar bak bence canım. Kafanda soru işareti kalmasin
Dogru diyorsun canim zaten bi 8 9 tane testim kaldı onları da uygulayacağım hepsini

İyi geceler kızlar ben ovulasyon testini bu ay yapamadım ama telefondan indirdiğim programla ve vücudumdaki değişimleri takip ederek değerlendirdik. Regl olmama var ama göğüslerim çok fazla ağrıyor sizde durumlar nedir?

Normalde de şişerdi acırdı ama bu kadar değil acaba belirti midir diye düşünmeye başladım sizde değişiklikler var mı ne durumdasınız

Adına sevindim canım. Ben umudukestim bu ay kızlar 1 hafta var adete . Buyuk ihtimalle ben 5 i yumurtladim aksam test yapsaydim büyük ihtimalle pik görürdüm. Sabahi silikti çünkü. Yapacak birsey yok
Cirius M mavisss21 bugün pik oldu örnek olsun diye size de atayı
Buda bugünkü test

Eklentiler

• 20210511_173957.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben de 4 ünde aynı şeyi olduğunu düşünüyorum ben de sıvı alımına çok dikkat etmeden yaptığım testle onu gördüm çünkü etsem muhtemelen pik görecektim

Ben de 4 ünde aynı şeyi olduğunu düşünüyorum ben de sıvı alımına çok dikkat etmeden yaptığım testle onu gördüm çünkü etsem muhtemelen pik görecektim
Canım bu ay kesinlikle düzensizlikten boyle oldu diye düşünüyorum. Uyku duzenim bozuldu sabaha kadar uyumuyorum , 6 da uyuyup 2 de kalkıp test yapıyorum. muhtemelen kaçırdık biz

Adetine kac gün var Canım? Benim az kaldı ve sivilcelerim falan çıktı

Devam et, benimde böyleydi 2 günde kopkoyu oldu

Canım duzenli midir adetlerin normalde? Birde saat kacta uyguluyorsun testleri. Bu ay seninle aynıyız ondan soruyorum:)
Benim düzenli değil pcos var bende ,ben senin kadar düzenli her gün aynı saatte uygulayamadım canım ama son testleri genelde hep 1-2 gibi uyguladım ama yeni uyanmış oluyorum onda da ben de 5 gibi uyuyorum sabaha karşı idrara çıkarım bir de 1-2 gibi olanla testi yapıyorum

Iste ilk idrarla yapmamamiz gerekiyor. 1-2 gibi uyanıp yapıyordum ben ondan kaçtı diyorum belkide. Bakalim belkide tutmuştur Rabbimin takdiri. Olmamışsa önümüzdeki ay düzenli bi şekilde devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…