- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
Olabilir belki de o yumurtlamadir. Ama bence sen yine de testlere birkac gun daha devam et birakmaBenim silikleşmeye başladı sanırım yumurtlama ve çatlama oldu kızlar
Evet devam edeceğim canımOlabilir belki de o yumurtlamadir. Ama bence sen yine de testlere birkac gun daha devam et birakma
Çatlama olmuş canımBenim silikleşmeye başladı sanırım yumurtlama ve çatlama oldu kızlar
Bence seninki eşit koyulukta olucak canım bekle biraz daha gelicek bence bak benim yeni bitti yumurtlama çatlama senin döngün uzun diye biliyorum seninBen bugün 2 saat erken yaptım . Akşam 8 de tekrar uygulamak içinbu test yine aynı
Insallah öyle olur canım. Koyulasmasini beklerken silikleşti kafam çok karıştı yaÇatlama olmuş canım
Bence seninki eşit koyulukta olucak canım bekle biraz daha gelicek bence bak benim yeni bitti yumurtlama çatlama senin döngün uzun diye biliyorum senin
Ya şuan en koyu 5 mayıs olmuş senin degerlendirdinmi o günü öncesi ve sonrası da olurInsallah öyle olur canım. Koyulasmasini beklerken silikleşti kafam çok karıştı ya
Hayir degerlendirmedik zaten oyuzden üzülüyorum 4 mayıs ve 6 mayıs degerlendirdikYa şuan en koyu 5 mayıs olmuş senin degerlendirdinmi o günü öncesi ve sonrası da olur
Merhaba . Adet bitimi 17 mayıs mı?Bnde ayn 17sndn snra basliycam insllh
Tamam canım önemli değil zaten spermler 48 saat yaşıyor ve çatlamayi degerlendirmissinHayir degerlendirmedik zaten oyuzden üzülüyorum 4 mayıs ve 6 mayıs degerlendirdik
İnşallah sonuç alırızTamam canım önemli değil zaten spermler 48 saat yaşıyor ve çatlamayi degerlendirmissin
Senin pazartesi pik yapmıştı galiba degerlendirdin mi 3 günü canımTamam canım önemli değil zaten spermler 48 saat yaşıyor ve çatlamayi degerlendirmissin
Değerlendirdim canım çatlama değerlendirdim bide bakalım bekliyorum inşalalh tutar bu ay çokta stres yapma sende bekleyelim elinden geleni yapmışsın gün aşırı değerlendirmişsin üzme kendini bekleyelim bakalımSenin pazartesi pik yapmıştı galiba degerlendirdin mi 3 günü canım
Hyr baslayisMerhaba . Adet bitimi 17 mayıs mı?
Benim de tahmini olarak 10 gün kaldı ama hala aşırı kalın bir çizgi göremedimAdetim 1 hafta sonra gelecek bu testler hala böyle. Birgebenin günlüğüne sordum olmamış devam dedi. Açıkçası pek bir ümidim kalmadi devam etmeyeceğim sanırım zaten adete 1 hafta kaldı
Canım fotoğraflarını atabilirmisin bi bakayimBenim de tahmini olarak 10 gün kaldı ama hala aşırı kalın bir çizgi göremedim
Dünle bugün çekmedim aynı diye canımCanım fotoğraflarını atabilirmisin bi bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?