Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne ya ben hicbirsey anlamadım 5 mayıs yumurtlama mıydı yani?

Eklentiler

• 20210507_140832.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 46
Benim silikleşmeye başladı sanırım yumurtlama ve çatlama oldu kızlar
Çatlama olmuş canım
Ben bugün 2 saat erken yaptım . Akşam 8 de tekrar uygulamak için bu test yine aynı
Bence seninki eşit koyulukta olucak canım bekle biraz daha gelicek bence bak benim yeni bitti yumurtlama çatlama senin döngün uzun diye biliyorum senin

Çatlama olmuş canım

Bence seninki eşit koyulukta olucak canım bekle biraz daha gelicek bence bak benim yeni bitti yumurtlama çatlama senin döngün uzun diye biliyorum senin
Insallah öyle olur canım. Koyulasmasini beklerken silikleşti kafam çok karıştı ya

Bir gebenin günlüğü paylaşmış aynı benim testlerim gibi ilerliyormuş ay kafayı yemek üzereyim bu testlerle

Eklentiler

• Screenshot_20210507-144712_Instagram.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 47
Senin pazartesi pik yapmıştı galiba degerlendirdin mi 3 günü canım
Değerlendirdim canım çatlama değerlendirdim bide bakalım bekliyorum inşalalh tutar bu ay çokta stres yapma sende bekleyelim elinden geleni yapmışsın gün aşırı değerlendirmişsin üzme kendini bekleyelim bakalım

Bugün de böyle çıktı kesin çatlama olmuş değil mi benim kızlar bir gebenin günlüğüne attım o daha olmamış yumurtlama dedi

Eklentiler

• 5A667166-5881-4ABB-8E5A-7691D1B5DA9D.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 39
Adetim 1 hafta sonra gelecek bu testler hala böyle. Birgebenin günlüğüne sordum olmamış devam dedi. Açıkçası pek bir ümidim kalmadi devam etmeyeceğim sanırım zaten adete 1 hafta kaldı

Eklentiler

• 20210509_152732.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 50
Adetim 1 hafta sonra gelecek bu testler hala böyle. Birgebenin günlüğüne sordum olmamış devam dedi. Açıkçası pek bir ümidim kalmadi devam etmeyeceğim sanırım zaten adete 1 hafta kaldı
Benim de tahmini olarak 10 gün kaldı ama hala aşırı kalın bir çizgi göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…