Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adetimin 12. Günü pik gördüm.
Ekstra olarak bir gebenin günlüğü ebru ablanın yumurtlama masajını yaptım ve adetin 2.gününden itibaren çörek otu bal tarçın karışımı içtim 10 gün boyunca belki size de faydası olur diye yazmak istedim.

Eklentiler

• IMG_20210514_163030.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
Bende bu ay deneyeyim bari insallah yarari olur

Insallah vardır canim❣ yumurtlama üzerinden kac gün geçti?
Malesef canım 4 gün gecikmeyle regl oldum yine hayal kırıklığı bütün gün bayram olmasına ragmen icimdeki bu sıkıntıyla orası, burası dolasmak zorunda kaldım pek iyi değilim o yüzden

Malesef canım 4 gün gecikmeyle regl oldum yine hayal kırıklığı bütün gün bayram olmasına ragmen icimdeki bu sıkıntıyla orası, burası dolasmak zorunda kaldım pek iyi değilim o yüzden
Üzülme canım en azından yumurtlaman oluyor buna sevin stresten gecikmiş herhalde adetin. Hevesimiz kaçar gibi oluyor ama moral olarak iyi olmalıyız. Stres en büyük etken bence

Kızlar bata 4 gün var ovulasyon testi böyle anlamadım ben

Eklentiler

• E60751BC-7165-4A3E-A0A9-8613D1749348.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bata 4 gün var ovulasyon testi böyle anlamadım ben
Benimde aynen böyle canım hatta daha koyu bile denebilir acaba koyu görmeden mi hamile kaldım diyorum ama umutlandırmak istemiyorum kendimi.

Benimde aynen böyle canım hatta daha koyu bile denebilir acaba koyu görmeden mi hamile kaldım diyorum ama umutlandırmak istemiyorum kendimi.
Ben de aynen öyle düşünüyorum bata yakın ikinci çizgi koyu çıkarsa hamilesiniz falan yazıyordu birkaç forumda ama ben de ümitlenmek istemiyorum

Ben de aynen öyle düşünüyorum bata yakın ikinci çizgi koyu çıkarsa hamilesiniz falan yazıyordu birkaç forumda ama ben de ümitlenmek istemiyorum
Canım olmazsa da olmaz. Sonucta yumurtlama görmedik buna hazırız. Soğan kürü deneriz ve Ebru ceylan yumurtlama masajını falan da deneriz bu ay. Ramazandan dolayı belkide göremedik. Ben 2 de uyandığım gibi yapıyordum ilk idrarla yapmayın diyorlar ondan kaçmışta olabilir.

Olabilir.Ben soğan kürünü yapamıyorum aşırı midemi bulandırıyor ve öğürme refleksi veriyor ama Ebru Ceylan’ın yumurtlama masajını yapmayı düşünüyorum ben de .İnşallah olur yine de

merhaba arkadaşlar, ben de bu ay başladım ovulasyon testine. 11. gün başladım Öncesi görünmeyecek kadar silikti testlerin. Son 4 testim bu şekilde. Dünkü testim iki çizgi aynı sayılır mi emin olamamıştım çünkü bir tık daha açık gibi, bugün daha koyulaşır diye bekledim ama daha silik. sizce dün pik miymiş, veya değilse silikleştikten sonra tekrar koyulaşır mı yoksa bu ay yumurtlama olmayacak anlamına mı geliyor silikleşmesi?

Merhaba dün değerlendirdiniz mi ?
Henüz yumurtlama olmamış sanırım 14 ü idrar fazla damlatmışsınız galiba o yüzden öyle duruyor olabilir.Bugünü ne olur ne olmaz değerlendirin bence.Öteki günler de duruma göre bakarsınız.

teşekkür ederim cevap için. fazla damlatmadım aslında hepsi aynı ama nedense o biraz soluk o yüzden de yanılttı. evet değerlendirdik dünü. o zaman devam edeyim bakalım yarın daha mı silik olacak...

Kızlar ben regl oldum.Bittikten sonra da doktora gidicem kaç aydır deniyoruz olmuyor inşallah kötü bir şey çıkmaz.

Kızlar bişey sormak istiyorum kafama takıldı ya benim bugün çatlama günüm ama bu akşam değerlendiremicem bu sabah değerlendirdim ama sizce olur mu ? Testlerimide atıyorum 14 olan bugüne ait.

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-16-16-23-48-41.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG20210516162358.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 41
Adete 3 gün var bu normal mi

Eklentiler

• 20210517_081852.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…