Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iste ilk idrarla yapmamamiz gerekiyor. 1-2 gibi uyanıp yapıyordum ben ondan kaçtı diyorum belkide. Bakalim belkide tutmuştur Rabbimin takdiri. Olmamışsa önümüzdeki ay düzenli bi şekilde devam edelim
Olabilir belki ondan kacirmissinizdir kizlar. Ben uyandiktan sonra tuvalete gidiyordum zaten ramazan oldugu icin hicbirsey icmemis oluyordum saat 4-5 gibi yapıyordum. Calistigim icin bazen de saat 6ya kaliyordu. Zaten lh kanda en iyi saat 4 civarinda görünüyor diyorlar. Gelecek ay da 4te yapacaksak 2den sonra hicbirsey icmemek lazim

Canim ben youtube da bir uzman doktoru izledim de zaten boşalma anında rahim alacağını alıyormuş en fazla 5dk yerinizden kalkmazsanız yeterli diyor. 2 saatte uzansak akıyor yine
2 gun yumurtlamam oldu 2 sindede degerlendirdim catlamayi degerlendirmezsek gebelige engel olur mu?

2 gun yumurtlamam oldu 2 sindede degerlendirdim catlamayi degerlendirmezsek gebelige engel olur mu?
Yumurtlama günlerini degerlendirdiyseniz tamamdır ama keske o günleri de değerlendirseydiniz. Yumurtlama ve sonraki 3 gün degerlendirin diyorlar. Ama sperm 72 saat canli kalabiliyor :) olacağı varsa elbet olur

Kızlar 2 gün geciktim ben ama Bi kac gün daha beklicem test İcin hüsrana ugramak istemiyorum

Kızlar merhaba hayırlı bayramlar
4 günlük testlerim bu şekilde sizce bir kaç güne pik olur mu ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG20210513200325.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 35
Herkese iyi bayramlarrr. Benim testlerime de bakar mısınız? İlk defa deniyorum. Pik 12 mayıs sanırım. Ilişki için 11 ve 13 mayısı değerlendirebildik. Yumurtlama gününü mutlaka değerlendirmek gerekiyor muydu? Bir de vermem gereken birkaç kilo vardı, düzenli eliptik bisiklet kullanıyorum, bu ara bıraktım. Bebeğin tutunmasını engeller mi? Teşekkür ediyorum şimdiden

Merhabalar ,yumurtlama günü öncesi ve sonrası da olabiliyor bildiğim kadarıyla sperm 48-72 saat canlı kalabildiği için

Merhabalar ,yumurtlama günü öncesi ve sonrası da olabiliyor bildiğim kadarıyla sperm 48-72 saat canlı kalabildiği için
Teşekkür ederimm. Yumurtlama gününü değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Gebelik için şansım var o halde :)

Kızlar merhaba hayırlı bayramlar
4 günlük testlerim bu şekilde sizce bir kaç güne pik olur mu ne diyorsunuz

Masallah kızlar çok güzel pik olmuslar degerlendirin mutlaka 3 günü ❣ ben bu ay pik göremedim koyulaştı ama tam.bir koyulaşma olmadı herhalde birdahaki aya kaldı

Masallah kızlar çok güzel pik olmuslar degerlendirin mutlaka 3 günü ❣ ben bu ay pik göremedim koyulaştı ama tam.bir koyulaşma olmadı herhalde birdahaki aya kaldı
Teşekkür ederim canım bende senin testini merak ediyordum bugün pik oldu mu diye bat a kaç gün kaldı ?

Teşekkür ederim canım bende senin testini merak ediyordum bugün pik oldu mu diye bat a kaç gün kaldı ?
Yok canım olmadi bugünde ne olur ne olmaz yaptım test ama dahada silik çıktı. Geçen ay 14 ü adet oldum her ay 4 5 gün gecikme sürem var yine 20 sini bulur herhalde :) yumurtlamam gereken günde çok koyulastı ama pik olmadı tam olarak çözemedim bu ay duzenli tekrar deneyeceğim ama hevesim biraz kırıldı sanki :) çok fazla adet belirtim var sivilce kasık ağrısı vs

Ümidini kaybetme canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar.Yumurtlama olduğunu tahmin ettiğin gün değerlendirdiysen olur belki Allah'tan ümidini kesme.

Teşekkürler canımm bakalım nasıl olucak bu ay. merakla bekliyorum ben de. Her şey nasippp, ümidin de kırılmasın. En kısa zamanda güzel haberi alırsınız dilerim ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…