- 13 Nisan 2021
- 189
- 120
- 18
Olabilir belki ondan kacirmissinizdir kizlar. Ben uyandiktan sonra tuvalete gidiyordum zaten ramazan oldugu icin hicbirsey icmemis oluyordum saat 4-5 gibi yapıyordum. Calistigim icin bazen de saat 6ya kaliyordu. Zaten lh kanda en iyi saat 4 civarinda görünüyor diyorlar. Gelecek ay da 4te yapacaksak 2den sonra hicbirsey icmemek lazimIste ilk idrarla yapmamamiz gerekiyor. 1-2 gibi uyanıp yapıyordum ben ondan kaçtı diyorum belkide. Bakalim belkide tutmuştur Rabbimin takdiri. Olmamışsa önümüzdeki ay düzenli bi şekilde devam edelim
2 gun yumurtlamam oldu 2 sindede degerlendirdim catlamayi degerlendirmezsek gebelige engel olur mu?Canim ben youtube da bir uzman doktoru izledim de zaten boşalma anında rahim alacağını alıyormuş en fazla 5dk yerinizden kalkmazsanız yeterli diyor. 2 saatte uzansak akıyor yine
Yumurtlama günlerini degerlendirdiyseniz tamamdır ama keske o günleri de değerlendirseydiniz. Yumurtlama ve sonraki 3 gün degerlendirin diyorlar. Ama sperm 72 saat canli kalabiliyor :) olacağı varsa elbet olur2 gun yumurtlamam oldu 2 sindede degerlendirdim catlamayi degerlendirmezsek gebelige engel olur mu?
Yaa çok sevindim nasıl dayanıyorsun ben olsam yarın yapardım hemenKızlar 2 gün geciktim benama Bi kac gün daha beklicem test İcin hüsrana ugramak istemiyorum
İcim kıpır kıpır ama Bi kac gün daha sonra test yapıcam canım napım hayal kırıklığı istemiyorumYaa çok sevindim nasıl dayanıyorsun ben olsam yarın yapardım hemen
Merhabalar ,yumurtlama günü öncesi ve sonrası da olabiliyor bildiğim kadarıyla sperm 48-72 saat canlı kalabildiği içinHerkese iyi bayramlarrr. Benim testlerime de bakar mısınız? İlk defa deniyorum. Pik 12 mayıs sanırım. Ilişki için 11 ve 13 mayısı değerlendirebildik. Yumurtlama gününü mutlaka değerlendirmek gerekiyor muydu? Bir de vermem gereken birkaç kilo vardı, düzenli eliptik bisiklet kullanıyorum, bu ara bıraktım. Bebeğin tutunmasını engeller mi? Teşekkür ediyorum şimdiden
Eki Görüntüle 2848561
Teşekkür ederimm. Yumurtlama gününü değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Gebelik için şansım var o halde :)Merhabalar ,yumurtlama günü öncesi ve sonrası da olabiliyor bildiğim kadarıyla sperm 48-72 saat canlı kalabildiği için
Tabii var :) inşallah bu ay hepimiz güzel haberlerimizi alırızTeşekkür ederimm. Yumurtlama gününü değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Gebelik için şansım var o halde :)
İnşallahhh. Allah isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatliTabii var :) inşallah bu ay hepimiz güzel haberlerimizi alırız
Koyulasmis gibi duruyor belki yarin pik olur ama yine de bu geceyi de degerlendirin benceKızlar merhaba hayırlı bayramlar
4 günlük testlerim bu şekilde sizce bir kaç güne pik olur mu ne diyorsunuz
Teşekkür ederimKoyulasmis gibi duruyor belki yarin pik olur ama yine de bu geceyi de degerlendirin bence
Kızlar merhaba hayırlı bayramlar
4 günlük testlerim bu şekilde sizce bir kaç güne pik olur mu ne diyorsunuz
Masallah kızlar çok güzel pik olmuslarHerkese iyi bayramlarrr. Benim testlerime de bakar mısınız? İlk defa deniyorum. Pik 12 mayıs sanırım. Ilişki için 11 ve 13 mayısı değerlendirebildik. Yumurtlama gününü mutlaka değerlendirmek gerekiyor muydu? Bir de vermem gereken birkaç kilo vardı, düzenli eliptik bisiklet kullanıyorum, bu ara bıraktım. Bebeğin tutunmasını engeller mi? Teşekkür ediyorum şimdiden
Eki Görüntüle 2848561
Insallah vardır canim❣ yumurtlama üzerinden kac gün geçti?İcim kıpır kıpır ama Bi kac gün daha sonra test yapıcam canım napım hayal kırıklığı istemiyorum
Teşekkür ederim canımMasallah kızlar çok güzel pik olmuslardegerlendirin mutlaka 3 günü ❣ ben bu ay pik göremedim koyulaştı ama tam.bir koyulaşma olmadı herhalde birdahaki aya kaldı
Yok canım olmadi bugünde ne olur ne olmaz yaptım test ama dahada silik çıktı. Geçen ay 14 ü adet oldum her ay 4 5 gün gecikme sürem var yine 20 sini bulur herhalde :) yumurtlamam gereken günde çok koyulastı ama pik olmadı tam olarak çözemedim bu ay duzenli tekrar deneyeceğim ama hevesim biraz kırıldı sanki :) çok fazla adet belirtim var sivilce kasık ağrısı vsTeşekkür ederim canımbende senin testini merak ediyordum bugün pik oldu mu diye bat a kaç gün kaldı ?
Ümidini kaybetme canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar.Yumurtlama olduğunu tahmin ettiğin gün değerlendirdiysen olur belki Allah'tan ümidini kesme.Yok canım olmadi bugünde ne olur ne olmaz yaptım test ama dahada silik çıktı. Geçen ay 14 ü adet oldum her ay 4 5 gün gecikme sürem var yine 20 sini bulur herhalde :) yumurtlamam gereken günde çok koyulastı ama pik olmadı tam olarak çözemedim bu ay duzenli tekrar deneyeceğim ama hevesim biraz kırıldı sanki :) çok fazla adet belirtim var sivilce kasık ağrısı vs
Teşekkürler canımm bakalım nasıl olucak bu ay. merakla bekliyorum ben de. Her şey nasippp, ümidin de kırılmasın. En kısa zamanda güzel haberi alırsınız dilerim ❤❤Masallah kızlar çok güzel pik olmuslardegerlendirin mutlaka 3 günü ❣ ben bu ay pik göremedim koyulaştı ama tam.bir koyulaşma olmadı herhalde birdahaki aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?