Çok stres oluyor insan gerçekten. Birdahaki ay gün aşırı ilişki deneyecegim gerisi Rabbimin takdiriBen artık ovulasyon testi yapmıyorumBakalım ne zaman gelir regl
Normal, adet gününde daha koyu çıkarsa gebelik işareti olabilir.Adete 3 gün var bu normal mi
Ben de öyle yapacağım çünkü zaten ovulasyon testini de doğru yapabildiğimi düşünmüyorumÇok stres oluyor insan gerçekten. Birdahaki ay gün aşırı ilişki deneyecegim gerisi Rabbimin takdiri
Yaptiniz mi test ???Kızlar 2 gün geciktim benama Bi kac gün daha beklicem test İcin hüsrana ugramak istemiyorum
Evet bende öyle. Yumurtlamam gereken günde çok koyulastı ama pik olmadı. Yumurtlama olmadığını ben sanmıyorumBen de öyle yapacağım çünkü zaten ovulasyon testini de doğru yapabildiğimi düşünmüyorum
Canım adet oldun mu ?Adete 3 gün var bu normal mi
Tüm testlerini sıralı şekilde çekip atar mısın bakalımEvet bende öyle. Yumurtlamam gereken günde çok koyulastı ama pik olmadı. Yumurtlama olmadığını ben sanmıyorum
Adet olmadım kızlar ama adet sancım var olacak gibiyim. Yaptığım testleri de attım bu ay gün aşırı ilişki deneyecegim eger bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.Canım adet oldun mu ?
Bende 4 gün değerlendirdim yumurtlama ve çatlama şuanda testlerim silik çıkıyor ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi bu ay olmicak sanırım.İçimden bi ses değilsin diyorAdet olmadım kızlar ama adet sancım var olacak gibiyim. Yaptığım testleri de attım bu ay gün aşırı ilişki deneyecegim eger bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.
Siz ne durumdasınız
Gebelik testi yaptın mı ?Bende 4 gün değerlendirdim yumurtlama ve çatlama şuanda testlerim silik çıkıyor ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi bu ay olmicak sanırım.İçimden bi ses değilsin diyor
Yok canım bat tarihim haziranın 2 si daha 12 sinde yumurtlama gördüm yeni olduğu için belli olmaz.Tutsaydı bi kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı olur diye tahmin ediyorum hiç bi belirtim yok o yüzden bence bu ayda olmadı.Gebelik testi yaptın mı ?
Belirti herkeste olacak diye birsey yok. Hiç belirti olmadan hamile kalanlar varr. En azından adet belirtin de yok. Olmadı birdahaki ay devam tutana kadarYok canım bat tarihim haziranın 2 si daha 12 sinde yumurtlama gördüm yeni olduğu için belli olmaz.Tutsaydı bi kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı olur diye tahmin ediyorum hiç bi belirtim yok o yüzden bence bu ayda olmadı.
Bu aydan elimde 22 tane falan övülasyon testi kaldı yumurtlama erken olunca kullanmadım bir dahaBelirti herkeste olacak diye birsey yok. Hiç belirti olmadan hamile kalanlar varr. En azından adet belirtin de yok. Olmadı birdahaki ay devam tutana kadar
Allah tekrar nasip etsin sağlıklı bi şekilde inşallahBende adetin 7.gunu yumurtaladım baya erken oldu bu ikinci kullanmışım testi ilkinde 11inci gün yumutlama olmuştu. Kimyasal yaşadım inşallah bu sefer olur isteyen herkesin olsun inşallah
TeşekkürlerAllah tekrar nasip etsin sağlıklı bi şekilde inşallahİlk yaptığınızda belirtileriniz neler olmuştu ?
Aynen öyleTeşekkürlerinşallah yumurtlamayı değerlendirdikten sonra sürekli kasık ağrısı yaşadım, göğüs aşırı hassastı büyümüştü adetin beş gün geçti test yaptım pozitif çıktı öyle mutlu oldum ki yarın kan vereyim dedim ama gece inanılmaz sancıyla uyandım sabaha kadar kivrandim regli oldum sabaha tabiki çok üzüldüm çok ağladım ama nasip değilmiş hayırlısı olsun
Ben halen regl bekliyorum sancım vardı , iki gündür yok şimdi. Beyaz yogun akıntım var en geç 20 sinde olmam gerekiyordu . Reglden 1 gun once yine test yaptım çıkmadı umudu kesmistim ama regl olmayinca acaba mı dedimKızlar test yapan ya da regl gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?