Tekrar bi test yap istersen canım yada geç döllenme olduysa çıkmaya bilir.Kan testi düşünüyor musun inşallah vardır.Müjdeli haber verirsin bize.Ben halen regl bekliyorum sancım vardı , iki gündür yok şimdi. Beyaz yogun akıntım var en geç 20 sinde olmam gerekiyordu . Reglden 1 gun once yine test yaptım çıkmadı umudu kesmistim ama regl olmayinca acaba mı dedim
Kan testi düşünmüyorum ya varsa zaten çıkar idrar testinde adetim gecikti sonucta:) insallah vardir ya mucize gibi bisey olur yumurtlama olmadi umudu kesmistim benTekrar bi test yap istersen canım yada geç döllenme olduysa çıkmaya bilir.Kan testi düşünüyor musun inşallah vardır.Müjdeli haber verirsin bize.
BennnMerhaba hanımlar. Benim gibi adetten sonra test yapmaya başlayıp hiç koyu çizgi göremeyen var mı
Benim adet biteli 10 gün oldu. Sürekli test yaptım fakat çizgi hep silikti. Şöyle bir gariplik de var : kontrol çizgisi de başkalarının paylaştığı fotolardaki gibi koyu değil bendeBennnadetim geldi gecti bile yumurtlama görmedim adette olmadim. Bata kac gün var senin canım
MerhabaBenim adet biteli 10 gün oldu. Sürekli test yaptım fakat çizgi hep silikti. Şöyle bir gariplik de var : kontrol çizgisi de başkalarının paylaştığı fotolardaki gibi koyu değil bende
Fotoğraflarını çekip atar mısın merak ettim.Benim adet biteli 10 gün oldu. Sürekli test yaptım fakat çizgi hep silikti. Şöyle bir gariplik de var : kontrol çizgisi de başkalarının paylaştığı fotolardaki gibi koyu değil bende
Teşekkür ederim bakacağım mutlakaMerhaba
YouTube de bir gebenin günlüğü sayfasındaki yumurtlama masajını denemenizi öneririm faydası olan çok kişi var belki o şekilde yumurtlama görürsünüz ama 10 gün daha erken olabilir adete yakın bile yumurtlama gören var.
Telefondan nasıl yapılıyor bilmiyorumFotoğraflarını çekip atar mısın merak ettim.
Fotoğraflarını çekip atar mısın merak ettim.
Normal canım bu testler böyle oluyor. Kaset test daha iyi ama bence bunlara nazaranBu sefer oldu sanırım. Testler üç farklı güne ait ve iki çizgi de çok soluk
Sen regl oldun mu canımNormal canım bu testler böyle oluyor. Kaset test daha iyi ama bence bunlara nazaran
Teşekkür ederim bir fikrim yok açıkçası ilk defa yapıyorum. Almanya 'da yaşıyorum, burada bunlar satılıyor. Kaset testlerden hiç görmedim, belki de bana denk gelmedi.Normal canım bu testler böyle oluyor. Kaset test daha iyi ama bence bunlara nazaran
Yumurtlama gördün mü pekiTeşekkür ederim bir fikrim yok açıkçası ilk defa yapıyorum. Almanya 'da yaşıyorum, burada bunlar satılıyor. Kaset testlerden hiç görmedim, belki de bana denk gelmedi.
Bunları Amazon dan sipariş verip almıştım ve bazı yorumlara eklenmiş fotoğraflarda daha koyu çizgiler var. Bazılarında da benim gibi görünüyor. Anlamadım
OlmadımSen regl oldun mu canım
Ben de aynı durumdayımOlmadımen geç 20 sinde olmam gerekiyordu. Adetten 1 gün önce test yaptim çıkmadı olsaydı çıkardı diyorum zaten yumurtlama da görmedim
Bu ay seninle aynı gidiyoruz insallah vardır ya hayırlısıylaBen de aynı durumdayım
Ya ben dayanamayıp cuma günü kan testi yaptırdımBu ay seninle aynı gidiyoruz insallah vardır ya hayırlısıylaben yarın bir test daha yapacağım kan testi yaptırmak istemiyorum nedense
İnşallah vardır ikimizde deBu ay seninle aynı gidiyoruz insallah vardır ya hayırlısıylaben yarın bir test daha yapacağım kan testi yaptırmak istemiyorum nedense
Hayır adetten 3 gün sonra yapmaya başladım fakat ikinci çizgi hep aşırı soluktu. Şimdi 10 gün geçti adet biteli fakat durum hala aynı hiç bir şey anlamadımYumurtlama gördün mü peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?