Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar bi test yap istersen canım yada geç döllenme olduysa çıkmaya bilir.Kan testi düşünüyor musun inşallah vardır.Müjdeli haber verirsin bize.

Tekrar bi test yap istersen canım yada geç döllenme olduysa çıkmaya bilir.Kan testi düşünüyor musun inşallah vardır.Müjdeli haber verirsin bize.
Kan testi düşünmüyorum ya varsa zaten çıkar idrar testinde adetim gecikti sonucta:) insallah vardir ya mucize gibi bisey olur yumurtlama olmadi umudu kesmistim ben

Bennn adetim geldi gecti bile yumurtlama görmedim adette olmadim. Bata kac gün var senin canım
Benim adet biteli 10 gün oldu. Sürekli test yaptım fakat çizgi hep silikti. Şöyle bir gariplik de var : kontrol çizgisi de başkalarının paylaştığı fotolardaki gibi koyu değil bende

Benim adet biteli 10 gün oldu. Sürekli test yaptım fakat çizgi hep silikti. Şöyle bir gariplik de var : kontrol çizgisi de başkalarının paylaştığı fotolardaki gibi koyu değil bende
Merhaba
YouTube de bir gebenin günlüğü sayfasındaki yumurtlama masajını denemenizi öneririm faydası olan çok kişi var belki o şekilde yumurtlama görürsünüz ama 10 gün daha erken olabilir adete yakın bile yumurtlama gören var.

Eklentiler

• IMG_20210522_214956.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210522_214941.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210522_214917.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 33
Normal canım bu testler böyle oluyor. Kaset test daha iyi ama bence bunlara nazaran
Teşekkür ederim bir fikrim yok açıkçası ilk defa yapıyorum. Almanya 'da yaşıyorum, burada bunlar satılıyor. Kaset testlerden hiç görmedim, belki de bana denk gelmedi.
Bunları Amazon dan sipariş verip almıştım ve bazı yorumlara eklenmiş fotoğraflarda daha koyu çizgiler var. Bazılarında da benim gibi görünüyor. Anlamadım

Yumurtlama gördün mü peki

Bu ay seninle aynı gidiyoruz insallah vardır ya hayırlısıyla ben yarın bir test daha yapacağım kan testi yaptırmak istemiyorum nedense
Ya ben dayanamayıp cuma günü kan testi yaptırdım uygulamaya göre 5 gün var bata kanda normalde beta hcg <0.01 çıkardı cuma günü yaptırdığımda 1.19 çıktı o yüzden ben de bat 1 hafta geçene kadar hiç bir şey yapmamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…