Kaç gunde bir adet oluyorsunuz. Suan buyuk ihtimal 16 . 17 günlerindesin canim gec yumurtlama olabilir illa 14.gün olacak diye birsey yok. Hic yumurtlamayadabilirsin. Takibe devam etHayır adetten 3 gün sonra yapmaya başladım fakat ikinci çizgi hep aşırı soluktu. Şimdi 10 gün geçti adet biteli fakat durum hala aynı hiç bir şey anlamadım
Sende durumlar ne?
Aynı yerde mi yaptırdın canim testi. 1.19 pozitif mi oluyor ya beta dan hiç anlamıyorummYa ben dayanamayıp cuma günü kan testi yaptırdımuygulamaya göre 5 gün var bata kanda normalde beta hcg <0.01 çıkardı cuma günü yaptırdığımda 1.19 çıktı o yüzden ben de bat 1 hafta geçene kadar hiç bir şey yapmamaya karar verdim
Evet aynı yerde ama 5 üstü pozitifmişAynı yerde mi yaptırdın canim testi. 1.19 pozitif mi oluyor ya beta dan hiç anlamıyorumm
28 gün döngü. Sanırım bu ay test yapmayı bırakıp bir dahaki adetten sonra daha kontrollü yapacağım. Bu ay 10 gün içerisinde 2 defa ara kanamam oldu. Hem de ikincide parça parça pıhtı geldi ayıptır söylemesiKaç gunde bir adet oluyorsunuz. Suan buyuk ihtimal 16 . 17 günlerindesin canim gec yumurtlama olabilir illa 14.gün olacak diye birsey yok. Hic yumurtlamayadabilirsin. Takibe devam et
Test yaptın mı canım senin sonucunu merak ediyorumBu ay seninle aynı gidiyoruz insallah vardır ya hayırlısıylaben yarın bir test daha yapacağım kan testi yaptırmak istemiyorum nedense
Canım testi yarın yapacağım ilk idrarla bugün kaçtı. Köydeyim testim yanımda yokTest yaptın mı canım senin sonucunu merak ediyorum
Adette olmadın o zaman ayyy ben heycanladım senin yerineCanım testi yarın yapacağım ilk idrarla bugün kaçtı. Köydeyim testim yanımda yok
Insallah vardır ama sivilce çıktı yine yüzümde. Büyük ihtimal çok geç yumurtladim diyorum ben hamileliğe hic ihtimal vermiyorum ya olsaydi battan 1 gun önce yaptım çıkardı diyorum☺Adette olmadın o zaman ayyy ben heycanladım senin yerine
Geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir belkide.Yumurtlama da görmedin ya geç döllenme diye tahmin ediyorum ben.Kasık ağrın vs. var mı peki ?Insallah vardır ama sivilce çıktı yine yüzümde. Büyük ihtimal çok geç yumurtladim diyorum ben hamileliğe hic ihtimal vermiyorum ya olsaydi battan 1 gun önce yaptım çıkardı diyorum☺
Hamilelige dair tek belirtim bel ağrısı ve kasık ağrısı. Bilemiyorum yarin bakacağım mutlaka buraya da atarımGeç döllenme olduysa çıkmamış olabilir belkide.Yumurtlama da görmedin ya geç döllenme diye tahmin ediyorum ben.Kasık ağrın vs. var mı peki ?
Tamam canım inşallah güzel haberler alırızHamilelige dair tek belirtim bel ağrısı ve kasık ağrısı. Bilemiyorum yarin bakacağım mutlaka buraya da atarım
Aynı gibi duruyor canım.Çatlama iğnesi ile ilgili bi bilgim yok ama 10 gün olmuş şimdiye kadar çatlamış olamaz mı bi fikrim olmadığı için soruyorum kusura bakmaÇatlatma iğnesi 10.günüm
Dünkü testle bugüninkinş atıyorum sizce nasıl aynımılar
Merhaba22 23 24 mayis adet biter bitmez başladım
Sümüksü akintim var ve bugun daha 9.gunum erkenden mi yumurtluyorum noldu anlamadım.
Ama bugunkini aksam tekrarlicam sıvı alimi oldu çünkü 1 saat sonra yaptim
Ayni başlamışız.. Ben pik gordum bugun22 23 24 mayis adet biter bitmez başladım
Sümüksü akintim var ve bugun daha 9.gunum erkenden mi yumurtluyorum noldu anlamadım.
Ama bugunkini aksam tekrarlicam sıvı alimi oldu çünkü 1 saat sonra yaptim
Sen de mi pik gordun erken değil mi ?Ayni başlamışız.. Ben pik gordum bugun
Tesekkur ederim saat kacta yapilmali akşamlarıMerhaba
Bu akşam dediğiniz gibi tekrarlayın ama yarın pik olur gibi geldi bana
Erken oldu demekki yarin belki görürsünüz.Sen de mi pik gordun erken değil mi ?
Sizce ben de ki ney?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?