Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır adetten 3 gün sonra yapmaya başladım fakat ikinci çizgi hep aşırı soluktu. Şimdi 10 gün geçti adet biteli fakat durum hala aynı hiç bir şey anlamadım
Sende durumlar ne?
Kaç gunde bir adet oluyorsunuz. Suan buyuk ihtimal 16 . 17 günlerindesin canim gec yumurtlama olabilir illa 14.gün olacak diye birsey yok. Hic yumurtlamayadabilirsin. Takibe devam et

Aynı yerde mi yaptırdın canim testi. 1.19 pozitif mi oluyor ya beta dan hiç anlamıyorumm

Kaç gunde bir adet oluyorsunuz. Suan buyuk ihtimal 16 . 17 günlerindesin canim gec yumurtlama olabilir illa 14.gün olacak diye birsey yok. Hic yumurtlamayadabilirsin. Takibe devam et
28 gün döngü. Sanırım bu ay test yapmayı bırakıp bir dahaki adetten sonra daha kontrollü yapacağım. Bu ay 10 gün içerisinde 2 defa ara kanamam oldu. Hem de ikincide parça parça pıhtı geldi ayıptır söylemesi belki bu kanamalardan dolayı hiç yumurtlamamış olabilirim.

Bir ay sonra doktorda randevum var bakalım bir şey diyebilecek mi.. Açıkçası önce bu kanama ve yumurtlama takibini düzene koyup öyle denemek istiyorum ikinci bebişi.

Umarım sizler için daha kolay geçer

Adette olmadın o zaman ayyy ben heycanladım senin yerine
Insallah vardır ama sivilce çıktı yine yüzümde. Büyük ihtimal çok geç yumurtladim diyorum ben hamileliğe hic ihtimal vermiyorum ya olsaydi battan 1 gun önce yaptım çıkardı diyorum☺

Insallah vardır ama sivilce çıktı yine yüzümde. Büyük ihtimal çok geç yumurtladim diyorum ben hamileliğe hic ihtimal vermiyorum ya olsaydi battan 1 gun önce yaptım çıkardı diyorum☺
Geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir belkide.Yumurtlama da görmedin ya geç döllenme diye tahmin ediyorum ben.Kasık ağrın vs. var mı peki ?

Geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir belkide.Yumurtlama da görmedin ya geç döllenme diye tahmin ediyorum ben.Kasık ağrın vs. var mı peki ?
Hamilelige dair tek belirtim bel ağrısı ve kasık ağrısı. Bilemiyorum yarin bakacağım mutlaka buraya da atarım

Çatlatma iğnesi 10.günüm
Dünkü testle bugüninkinş atıyorum sizce nasıl aynımılar

Eklentiler

• A169C6F1-F4D1-424C-8560-AE2DB5DABDF9.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
22 23 24 mayis adet biter bitmez başladım
Sümüksü akintim var ve bugun daha 9.gunum erkenden mi yumurtluyorum noldu anlamadım.
Ama bugunkini aksam tekrarlicam sıvı alimi oldu çünkü 1 saat sonra yaptim

Eklentiler

• 20210524_155303.webp
    37 KB · Görüntüleme: 28
Sümüksü akintim var ve bugun daha 9.gunum erkenden mi yumurtluyorum noldu anlamadım.
Merhaba
Bu akşam dediğiniz gibi tekrarlayın ama yarın pik olur gibi geldi bana

Ayni başlamışız.. Ben pik gordum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…