Kendimde gördüm cnm yanlislik olmasın sende yok daha pik..Ayni başlamışız.. Ben pik gordum bugun
Tamam trsekkur ederimKendimde gördüm cnm yanlislik olmasın sende yok daha pik..
10 gün önce çatladı canım yarın tekrar yapacağım testAynı gibi duruyor canım.Çatlama iğnesi ile ilgili bi bilgim yok ama 10 gün olmuş şimdiye kadar çatlamış olamaz mı bi fikrim olmadığı için soruyorum kusura bakma
merhaba bu testi nasıl yapıyprsunuzVarmı benim gibi hamilelik isteyen, ovulasyon testine yeni başlayanlar?
Saat 20 ile 22 arasında yapılmalı deniyor.Yine 2 saat öncesinden sıvı alımını kesip yapmanız gerekiyor.Tesekkur ederim saat kacta yapilmali akşamları
Bu testi adet bittikten sonra yapılıyor.. iki çizgi görünce o gün ve ertesi günleri değerlendiriliyor..merhaba bu testi nasıl yapıyprsunuz
Tamam bu sefer dikkat edeyim sıvıya tesekkur ederimSaat 20 ile 22 arasında yapılmalı deniyor.Yine 2 saat öncesinden sıvı alımını kesip yapmanız gerekiyor.
Alrm kurunTamam bu sefer dikkat edeyim sıvıya tesekkur ederim
Bence akıntıya bakmayın çünkü ben 12.gün yumurtlama gördüm şeffaf akıntı 16.gün falan geldi.Ovulasyon testinden önce de hep akıntıya aldandım.Cumartesi,pazar ,pazartesi öğlen ve pazartesi aksamm testlerim
Sıvı alımlarına dikkat edilmiştir
7 8 ve 9.gunler
Yorumunuz nedir
8.gun yani dün iliski olmuştur bugün olmali mi?
Akintim sumuksuden akşam şeffaf akıntıya dönmüştür
Bence de yap canımYani kör degilsem golge gibi bisey var ama 2. Test yapayim diyorum sizce
Testini atar mısın canım bizde bakalım istersenYani kör degilsem golge gibi bisey var ama 2. Test yapayim diyorum sizce
Adet 5 gun gecikmiş fotoda bile gözükmeyen hayali birsey var. oldugunu sanmıyorum ama bir bakın sizde kızlar . 2. Test te böyleTestini atar mısın canım bizde bakalım istersen
Canım bak bu senin testin siyah beyaz yaptım net olsun diye hayali bir çizgi gördüm bende ama dediğin gibi 5 gün geçmiş daha net çıkardı diye tahmin ediyorum ama kan testi kesin sonuç.Adet 5 gun gecikmiş fotoda bile gözükmeyen hayali birsey var. oldugunu sanmıyorum ama bir bakın sizde kızlar . 2. Test te böyle
Evet ya boyle belirsizlikle olmuyor. Gidip kan verecegimCanım bak bu senin testin siyah beyaz yaptım net olsun diye hayali bir çizgi gördüm bende ama dediğin gibi 5 gün geçmiş daha net çıkardı diye tahmin ediyorum ama kan testi kesin sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?