Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bende ayın 12 sinde yumurtlama gördüm 14 ünde çatlama oldu değerlendirdik ve ben testlere devam etmedim.Bugün bir tane övülasyon testi yapayım dedim fotoğrafını bırakıyorum bu şekilde çıktı ikinciye yumurtluyor olabilir miyim sizce? Bana koyu gibi geldi 3 Haziran bat tarihim.

Eklentiler

• IMG20210525133153.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG20210525133013.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
Adetin kac gunde bir..

Arkadaşlar adet biteli böyleyim ne diyorsunuz?
Pazar pazartesi iliski oldu ilk kez piki gördüm bugün.baska hangi günler iliski olmali?
22 23 24 25 mayis testlerim

Eklentiler

• 20210525_145242.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar adet biteli böyleyim ne diyorsunuz?
Pazar pazartesi iliski oldu ilk kez piki gördüm bugün.baska hangi günler iliski olmali?
22 23 24 25 mayis testlerim
Bugün mutlaka değerlendirin.Yarında çatlama yada tekrar yumurtlama devam edebilir yarın da değerlendirmeniz gerekir.27 Mayıs'ta yaptığınızda da duruma göre ilerlersiniz

Bugün mutlaka değerlendirin.Yarında çatlama yada tekrar yumurtlama devam edebilir yarın da değerlendirmeniz gerekir.27 Mayıs'ta yaptığınızda da duruma göre ilerlersiniz
Peki bir şey sormak istiyorum üst üste yaptık ya dün ve önceki gün böyle dediğiniz gibi yaparsak sıkıntı olmaz mı 2 güne 1 diolar ya

Peki bir şey sormak istiyorum üst üste yaptık ya dün ve önceki gün böyle dediğiniz gibi yaparsak sıkıntı olmaz mı 2 güne 1 diolar ya
Eşinizin sperm problemi yoksa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Bence bugün değerlendirin eğer yarında yumurtlama devam ederse yarın ara verip bir sonraki günü değerlendirin ama eğer yarın çatlama gösterirse yarın da değerlendirin yani ben sizin yerinizde olsam o şekilde yapardım.Uzun oldu biraz anlatabilmişimdir umarım

Problem kısmını bilmiyoruz ama dediğiniz gibi yapicam çok teşekkür ederim=)

Kizlar kullandığım test markasının yorumlarına baktım testin genelinde böyle bir sıkıntı varmış zaten. 5 gun gecikmeyle olsaydı kıpkırmızı olması gerekirdi zaten diyorum. Doktra randevu alayım dedim gecikmem için önümüzdeki ayin 9 unda randevu vardı. Nasıl bir döneme denk geldik ya doktora bile gidemiyoruz. Tekrar ovulasyon testine başlasam mı ya ? Adet geldikten sonra

Bence adetinden sonra devam et yine bittiği gibi başlasan iyi olur ve bir gebenin günlüğü sayfasından sipariş ver istersen ben ordan almıştım.Birde yumurtlama masajını yaparsın. Umarım önümüzdeki ay güzel bir sonuç alırsın.Birde şuan hamiş olmadığına eminsen adet söktürücü masaj var yine onuda uygulayabilirsin bu ay için.

Insallah hepimiz guzel sonuc alırız ya birde o testlerden siparis edip deneyeyim bakalım. Ve soğan kürü icecegim bu ay insallah olur 2 3 aydır bekliyorum rabbim daha fazla bekletmez hicbirimizi ınsallahh

Insallah hepimiz guzel sonuc alırız ya birde o testlerden siparis edip deneyeyim bakalım. Ve soğan kürü icecegim bu ay insallah olur 2 3 aydır bekliyorum rabbim daha fazla bekletmez hicbirimizi ınsallahh
İnşallah canım

Kızlar dünde bugün de övülasyon testim yine pik çıktı adetime 1 hafta var tekrar yumurtlama mı yoksa gebelik mi oldu o yüzden mi böyle acaba yaa boşuna ümitlenmek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20210526_143847.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar dünde bugün de övülasyon testim yine pik çıktı adetime 1 hafta var tekrar yumurtlama mı yoksa gebelik mi oldu o yüzden mi böyle acaba yaa boşuna ümitlenmek istemiyorum
Gebelik olunca böyle koyu oluyor diye biliyorum ben canım. Bende kan testi yaptırdım negatif

İlk piki ne zama gördünüz. Adet arasi ne kadar iki pik gören de var ..

İlk piki ne zama gördünüz. Adet arasi ne kadar iki pik gören de var ..
8 Mayıs'ta teste başladım 12-13 yumurtlama 14 çatlama oldu o günleri değerlendirdik.Testi bıraktım.13 gün geçti aradan dün aklıma geldi yapayım dedim pik çıktı bugünde pik.Adet 30 bazen 31 günde bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…