Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pazartesi biri erken diğeri normal 2 tane test yaptım. Normal testte ikinci çizgi hiç çıkmadı, erken gebelik testinde ise ikinci çizgi çookk silik çıktı ışığa tutunca gözüküyor. Bugün yine 2 tane test yaptım biri erken diğeri normal, bu sefer de erken gebelik testimde ikinci çizgi hiç çıkmadı ve normal testte ışığa tutunca ikinci çizgiyi görebildim ama diğerinden daha silik adetlerim düzensiz ama bu hafta içinde olmam gerekiyor daha gelen giden bişey yok. Birkaç gündür akıntım çok arttı beyaz akıntı geliyor.
Sizce gebe olabilir miyim? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Bence önemli olan erken gebelik testi o daha net sonuç verir diye düşünüyorum.
Başka belirtiniz var mı ?

Ya işte pazartesi yaptığım erken gebelik testi silik çizgi gösterdi bugün yaptığım erken gebelik testinde o da yoktu.

Ya işte pazartesi yaptığım erken gebelik testi silik çizgi gösterdi bugün yaptığım erken gebelik testinde o da yoktu.
Silik olan testinizi atar mısınız bizde bakalım isterseniz.
Belirtileriniz varsa tahmin ettiğiniz adet gününüze kadar bekleyin derim sonra bir test daha yaparsınız.

1 haftadır falan kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli uykum var. Ufak ufak mide ekşimem oldu. Falan

Silik olan testinizi atar mısınız bizde bakalım isterseniz.
Belirtileriniz varsa tahmin ettiğiniz adet gününüze kadar bekleyin derim sonra bir test daha yaparsınız.

Eklentiler

• 9A6162E2-1840-4B18-AF6C-5A58D1A5A56D.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 36
Evet hayali bir çizgi gördüm bende.
Bir an önce öğrenmek istiyorsanız kan testi yaptırmanız iyi olur sanki

Evet hayali bir çizgi gördüm bende.
Bir an önce öğrenmek istiyorsanız kan testi yaptırmanız iyi olur sanki
Canım kan testini emin olunca vermek istiyorum. Ama emin olamıyorum ki. Pazartesi bu kadar silik çıkınca bugün biraz daha koyulaşır diye düşünmüştüm ama bugün ki testte hiçbir şey çıkmayınca ne düşüneceğimi şaşırdım

Adet günümüz gelmeden malesef emin olamıyoruz 2 gün sonra falan tekrar deneyin isterseniz.

Kızlar birşey soracağım. Yaşadığım yerde devlet hast. kadın doğum en erken haziran 9 unda randevu var. Gidip bi ultrason ve hormon testlerine baktiracagim . Bu testler için adetin 2 günü gel der mi? Zaten duzensiz adetim ne zaman gelecek bilmiyorum? Direkt özele mi gitsem 9 unu beklemesem mi sizce?

Evet canım bence direk özele git.Bildiğim kadarıyla hormon testi adetliyken yapılıyor.

Evet canım bence direk özele git.Bildiğim kadarıyla hormon testi adetliyken yapılıyor.
Doktorun ilgilenmesi için ne demeliyim sence. 3 4 aydır bebek deniyorum olmuyor diyeyim bari iyice kontrollerimi yapsın onceden adet duzensizligi icin ultrason bakti yolladı çünkü

Doktorun ilgilenmesi için ne demeliyim sence. 3 4 aydır bebek deniyorum olmuyor diyeyim bari iyice kontrollerimi yapsın onceden adet duzensizligi icin ultrason bakti yolladı çünkü
Yok canım bence direk 1 senelik evliyim de hatta bende bu ay hamile kalmassam hormon testi için gidicem ve 1 sene dicem başka türlü 1 sene olmadan pek üzerinde durmuyorlar.

Yok canım bence direk 1 senelik evliyim de hatta bende bu ay hamile kalmassam hormon testi için gidicem ve 1 sene dicem başka türlü 1 sene olmadan pek üzerinde durmuyorlar.
Haklisin canım valla. Gerçekten de 1 senedir evliyim yalanda yok hani :)))))

Günaydın kızlar
Gebelik testi yaptım ve çok şükür ilk ayda ovülasyon testi vesilesiyle çift çizgi gördüm.Bugün kan vermeye gidicem inşallah.
Belirtilerim çok üşüyorum,arada karnımda ve kasıklarımda gurul gurul sesler oluyor.Sadece sağ göğüs ucum bugün çok acıdı ve halsizlik var onun dışında başka belirtim yok.Rabbim sizede ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• IMG20210528015838.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…