Canım kaç çıktı değer olarak Peki kan testinGebelik olunca böyle koyu oluyor diye biliyorum ben canım. Bende kan testi yaptırdım negatif
Bence önemli olan erken gebelik testi o daha net sonuç verir diye düşünüyorum.Kızlar pazartesi biri erken diğeri normal 2 tane test yaptım. Normal testte ikinci çizgi hiç çıkmadı, erken gebelik testinde ise ikinci çizgi çookk silik çıktı ışığa tutunca gözüküyor. Bugün yine 2 tane test yaptım biri erken diğeri normal, bu sefer de erken gebelik testimde ikinci çizgi hiç çıkmadı ve normal testte ışığa tutunca ikinci çizgiyi görebildim ama diğerinden daha silikadetlerim düzensiz ama bu hafta içinde olmam gerekiyor daha gelen giden bişey yok. Birkaç gündür akıntım çok arttı beyaz akıntı geliyor.
Sizce gebe olabilir miyim? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ya işte pazartesi yaptığım erken gebelik testi silik çizgi gösterdi bugün yaptığım erken gebelik testinde o da yoktu.Bence önemli olan erken gebelik testi o daha net sonuç verir diye düşünüyorum.
Başka belirtiniz var mı ?
Silik olan testinizi atar mısınız bizde bakalım isterseniz.Ya işte pazartesi yaptığım erken gebelik testi silik çizgi gösterdi bugün yaptığım erken gebelik testinde o da yoktu.
1 haftadır falan kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli uykum var. Ufak ufak mide ekşimem oldu. FalanBence önemli olan erken gebelik testi o daha net sonuç verir diye düşünüyorum.
Başka belirtiniz var mı ?
Silik olan testinizi atar mısınız bizde bakalım isterseniz.
Belirtileriniz varsa tahmin ettiğiniz adet gününüze kadar bekleyin derim sonra bir test daha yaparsınız.
Canım kan testini emin olunca vermek istiyorum. Ama emin olamıyorum ki. Pazartesi bu kadar silik çıkınca bugün biraz daha koyulaşır diye düşünmüştüm ama bugün ki testte hiçbir şey çıkmayınca ne düşüneceğimi şaşırdımEvet hayali bir çizgi gördüm bende.
Bir an önce öğrenmek istiyorsanız kan testi yaptırmanız iyi olur sanki
Adet günümüz gelmeden malesef emin olamıyoruzCanım kan testini emin olunca vermek istiyorum. Ama emin olamıyorum ki. Pazartesi bu kadar silik çıkınca bugün biraz daha koyulaşır diye düşünmüştüm ama bugün ki testte hiçbir şey çıkmayınca ne düşüneceğimi şaşırdım
Öyle yapıcam canım çok teşekkür ederim cevabın İçinAdet günümüz gelmeden malesef emin olamıyoruz2 gün sonra falan tekrar deneyin isterseniz.
1.00 miydi öyle birşey canım negatifti yaniCanım kaç çıktı değer olarak Peki kan testin
Evet canım bence direk özele git.Bildiğim kadarıyla hormon testi adetliyken yapılıyor.Kızlar birşey soracağım. Yaşadığım yerde devlet hast. kadın doğum en erken haziran 9 unda randevu var. Gidip bi ultrason ve hormon testlerine baktiracagim . Bu testler için adetin 2 günü gel der mi? Zaten duzensiz adetim ne zaman gelecek bilmiyorum? Direkt özele mi gitsem 9 unu beklemesem mi sizce?
Doktorun ilgilenmesi için ne demeliyim sence. 3 4 aydır bebek deniyorum olmuyor diyeyim bari iyice kontrollerimi yapsınEvet canım bence direk özele git.Bildiğim kadarıyla hormon testi adetliyken yapılıyor.
Yok canım bence direk 1 senelik evliyim de hatta bende bu ay hamile kalmassam hormon testi için gidicem ve 1 sene dicem başka türlü 1 sene olmadan pek üzerinde durmuyorlar.Doktorun ilgilenmesi için ne demeliyim sence. 3 4 aydır bebek deniyorum olmuyor diyeyim bari iyice kontrollerimi yapsınonceden adet duzensizligi icin ultrason bakti yolladı çünkü
Yani 1 senedir deniyoruz de dicektim yanlış olduYok canım bence direk 1 senelik evliyim de hatta bende bu ay hamile kalmassam hormon testi için gidicem ve 1 sene dicem başka türlü 1 sene olmadan pek üzerinde durmuyorlar.
Haklisin canım valla. Gerçekten de 1 senedir evliyim yalanda yok hani :)))))Yok canım bence direk 1 senelik evliyim de hatta bende bu ay hamile kalmassam hormon testi için gidicem ve 1 sene dicem başka türlü 1 sene olmadan pek üzerinde durmuyorlar.
Yani 1 senedir deniyoruz de garantiye al canımHaklisin canım valla. Gerçekten de 1 senedir evliyim yalanda yok hani :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?