Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper hayırlı haberler insallah. Bugun yaptığım test silik ama belirgin bir silik acaba yaklaşmişmıdır yumurtlama bilemedim. Sizinki nasıldı ?
Bende aynı silik gördüm emin olamadım bir sonraki gün daha silik devam ediyorum tam net görene kadar inşallah tam yumurtlamayı görebiliriz

Yalnız degilmişim yaa süper çok guzel bir ayda denk geldik kızlar ınsallah bu topik uğur getirir hepimize mubarek ramazan ayında

Kafama birsey takıldı. İkinci idrar falan deniyor ya, 2 saat öncesinde tuvalete gitmek mi lazım idrarın hep ayni yoğunlukta olması icin?

Bu güne kadar yaptıklarım 20 nisanda test biraz bozuk gibi geldi

20 nisanda fazla damlatmişsınız herhalde ondandır. Yumurtlama çok yaklaşmış sizin cizgiler koyulasmaya başlamış
İnşallah biraz tedirginlik yaşadım acaba yumurtlama olmayacak mı diye çünkü her ay olmaya biliyor diye biliyorum ayy yorumunuz su serpti içime Rabbım isteyen bekleyen herkese anneliği tattırsın inşallah

Kafama birsey takıldı. İkinci idrar falan deniyor ya, 2 saat öncesinde tuvalete gitmek mi lazım idrarın hep ayni yoğunlukta olması icin?
Ikinci idrar değil sadece ilk idrarla yapılmaması gerektigi soyleniyor. Bir sonrakinde yapılabilir fakat son 2 saat icinde sıvı alımı olmayacak

İnşallah biraz tedirginlik yaşadım acaba yumurtlama olmayacak mı diye çünkü her ay olmaya biliyor diye biliyorum ayy yorumunuz su serpti içime Rabbım isteyen bekleyen herkese anneliği tattırsın inşallah
Aminnn inşallah ya bat ne zaman adetleriniz düzenli midir ?

Aminnn inşallah ya bat ne zaman adetleriniz düzenli midir ?
İki aydır düzenli öncesinde çok düzensizdi stresten şubatta rahim filmi çektirdim birde birgebeningünlüğünde ki masajları denedim sanırım onunda etkisi ile iki aydır tam 30. Gün oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…