İnşallahİnşallah öyle olur canım bakalım 17 Mayıs bize güzel gelicek mi görücez
Dimi dimiSansa da topikde cogumuzun bat 17 Mayısmıscok heyecan verici bence
Bende aynı silik gördüm emin olamadım bir sonraki gün daha silik devam ediyorum tam net görene kadar inşallah tam yumurtlamayı görebilirizSüperhayırlı haberler insallah. Bugun yaptığım test silik ama belirgin bir silik acaba yaklaşmişmıdır yumurtlama bilemedim. Sizinki nasıldı ?
Benimde 1 inden 1 ine çoookk uzun bi süre gibi geliyor yaa keşke ortalarda olsa benimdeSansa da topikde cogumuzun bat 17 Mayısmıscok heyecan verici bence
Her türlü süre cok uzunBenimde 1 inden 1 ine çoookk uzun bi süre gibi geliyor yaa keşke ortalarda olsa benimde
Merhaba, inşallahBende aynı silik gördüm emin olamadım bir sonraki gün daha silik devam ediyorum tam net görene kadar inşallah tam yumurtlamayı görebiliriz
Evet bende bu ay başladım 12 Nisandan beri çift çizgiyi göremeyi bekliyorumMerhaba, inşallahsizde mi yeni başladınız?
Adet biter bitmez başladınız herhalde. Fotoğrafları varsa atabilirsinizEvet bende bu ay başladım 12 Nisandan beri çift çizgiyi göremeyi bekliyorum
9 unda bitti ben 12 de başladım atarım tabiAdet biter bitmez başladınız herhalde. Fotoğrafları varsa atabilirsiniz
Ben saat 2 de uyguluyorum. Yarın ki sonucu atacağım. Sizden de bekliyorum9 unda bitti ben 12 de başladım atarım tabi
Evet bekleyene zorHer türlü süre cok uzun
20 nisanda fazla damlatmişsınız herhalde ondandır. Yumurtlama çok yaklaşmış sizin cizgiler koyulasmaya başlamışBu güne kadar yaptıklarım 20 nisanda test biraz bozuk gibi geldi Eki Görüntüle 2833302
İnşallah biraz tedirginlik yaşadım acaba yumurtlama olmayacak mı diye çünkü her ay olmaya biliyor diye biliyorum ayy yorumunuz su serpti içime20 nisanda fazla damlatmişsınız herhalde ondandır. Yumurtlama çok yaklaşmış sizin cizgiler koyulasmaya başlamış
Ikinci idrar değil sadece ilk idrarla yapılmaması gerektigi soyleniyor. Bir sonrakinde yapılabilir fakat son 2 saat icinde sıvı alımı olmayacakKafama birsey takıldı. İkinci idrar falan deniyor ya, 2 saat öncesinde tuvalete gitmek mi lazım idrarın hep ayni yoğunlukta olması icin?
Aminnn inşallah yaİnşallah biraz tedirginlik yaşadım acaba yumurtlama olmayacak mı diye çünkü her ay olmaya biliyor diye biliyorum ayy yorumunuz su serpti içimeRabbım isteyen bekleyen herkese anneliği tattırsın inşallah
İki aydır düzenli öncesinde çok düzensizdi stresten şubatta rahim filmi çektirdim birde birgebeningünlüğünde ki masajları denedim sanırım onunda etkisi ile iki aydır tam 30. Gün oluyorAminnn inşallah yabat ne zaman adetleriniz düzenli midir ?
Hoşbuldum kuzucumHosgeldin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?