Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya neden geç kalasınız gayet gençsiniz hala
Allah nasip ettikten sonra her yaşta olur yeterki ol desin.
3 senedir evliyim zar zor kendimi razı ettim :) su an da deli gibi anne olmak istiyorum umarım hersey yolunda gider

3 senedir evliyim zar zor kendimi razı ettim :) su an da deli gibi anne olmak istiyorum umarım hersey yolunda gider
Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız
Deli gibi anne olmak istediğimiz için vücudumuz her ay bize oyun oynuyor sanırım belirtiler bile hayali

Manyak oldum az kaldı delirmek üzereyim zaten
Kaç aydır deniyorsunuz ?
Ben daha 3 ay ama bende manyak oldum yaa piskolojim bozuldu.Eşime de belli etmemeye çalışıyorum kendi içinde yaşayıp kimseye anlatamamakta kötü.Burda konuşmak iyi geliyor.

Kaç aydır deniyorsunuz ?
Ben daha 3 ay ama bende manyak oldum yaa piskolojim bozuldu.Eşime de belli etmemeye çalışıyorum kendi içinde yaşayıp kimseye anlatamamakta kötü.Burda konuşmak iyi geliyor.
Aynen canım benim de 3 ay oldu ama daha yeni Ovulasyona basladım Bi arkadasım öyle hamile kaldım deyince :) bide böyle deneyelim dedik seni cok iyi anlıyorum bütün gün İnternette arastırma yapıyorum anlamsızca cok ayrı Bi dönem hayatımda... BU kadar kafaya taktığım bisey olmadı su yasıma kadar

Selam canlar bende sizinleyim :)23 yaşındayım 8 aylık evliyim biz korunmadık başından beri ama daha olmadı bilimsel konularda hep 1 yıl içerisinde olabilir dendiği için telaşa kapılmadım ama bu ay çok ümitliyim üzüldüm açıkçası bende sipariş vericem bat 17 Mayıs benimde bakalım bu ay ne olucak:)

Aynen gerçekten bende bütün gün araştırıyorum.Hatta ilk ay internette bana o kadar saçma gelen sorular gördüm ki işte adete 1 gün kala hamile kalınır mı ,ilişkide hangi pozisyonda hamile kalınır vs.. sonradan kendim bunların hepsini baktım ve insanları o zaman anladım başa gelince her şey didik didik bakılıyor kendime gülüyorum

Merhaba ,
Sizde bizdensiniz bir umut ovulasyon testi inşallah güzel sonuçlar elde ederiz

Merhaba ,
Sizde bizdensiniz bir umut ovulasyon testi inşallah güzel sonuçlar elde ederiz
Evet yine de hayırlısı diyelim Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.Adetin bitiş gününden başlamak erken olmaz mı yoksa garanti amaçlı mı yapacaksınız benimde ilk deneyimim olucak bir hafta sonra başlarım diye düşünüyordum :)

Adetin duzenli mi? Kac gunde bir oluyorsun?

Ben 30 günde bir adet oluyorum ve 7 gün sürüyor. Bu ay hiç bir hamilelik belirtim yok sadece yumurtlamadan sonra göğüslerim acımaya başlardı bu yumurtlamadan sonra göğüslerim bastırıyordum ne yapsam acımıyor eğer bu ay hamile olursam düşük ihtimal ama adetim bitince başlicam hemen garanti olsun.Bat a 6 gün var.

Hosgeldin:) haydi bakalım insallah bu ay nasip olsun hepimize:) ovulasyon kullanmalıyız düşünün yumurtlama gunlerinde bile hamile kalma şansımız yüzde %20 oyuzden ovulasyonu takip etmeliyiz kızlar

Adetin duzenli mi? Kac gunde bir oluyorsun?
Evet düzenli 30 31 günde bir oluyorum tam 7 gün sürüyor doktora gitmedim ama bu ay olmayınca gidicem demiştim ama Ramazan orucumu Bırakmak istemiyorum eğer bu ayda olmazsam diğer aya doktora kontrole gidicem.Bir yandan da hayırlı zaman olarak bakıyorum olaya bilemedim bu ay çok ümitliydim işte düşündürdü

Kaç aydır deniyorsunuz kendimde sorun mu var acaba diye düşünmeye başladım bu ay resmen

Duzenli 30 gunde oluyorsan 16. Gun yumurtlama oluyor ama adet biter bitmez baslamak istemiyorsan bile ihtiyaten 10. gun basla bence bir hafta beklemek risk diye düşünüyorum

3 aydır deniyoruz.Bence o şekilde düşünmeyin ya ümitsizliğe kapılmayın ama muayene amaçlı gidebilirsiniz isterseniz.Ovülasyon testi hepimize güzel sonuçlar vericek bence içimden öyle geçiyor
İnşallah öyle olur canım bakalım 17 Mayıs bize güzel gelicek mi görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…