Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 8 aylık evliyim cnm bizde başta korunduk keşke korunmasaydik diyorum sanki insan ilk aydan olucak sanıyo bizimde bu ay 3. Denememiz olucak benimde bat 17si bakalım inşallah bu @ay güzel sonuçlar aliriz

Hosgeldin:) haydi bakalım insallah bu ay nasip olsun hepimize:) ovulasyon kullanmalıyız düşünün yumurtlama gunlerinde bile hamile kalma şansımız yüzde %20 oyuzden ovulasyonu takip etmeliyiz kızlar
Ben doktora gidince doktorda aynı şeyi söyledi %20 düşük bi ihtimal zaten dedi hemen olmaması normalmiş biz çok stres yapıyoruz heralde olmuyo diye en iyisi ovulasyonla takip etmek sanırım

Aynen sanırım hepimiz aşağı yukarı aynı günler yumurtlucaz başladınız mı ovulasyona benimki gelmedi pazartesi başlıcam
Benimki de gelmedi bekliyorum insallah pazartesi gelecek. Pazartesi başlarım diye düşündüm ben de

Merhaba kızlar benimkine de bakabilirmisiniz anlarsanız. Son iki tanesini bugün yaptım. Pik olur diye beklerken yine silikleşti Alttan 3 ve 4 pik değil dimi

Eklentiler

• 4A6EF6BB-0C7E-4FD0-9A32-F332054558EC.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 45
Bende bu akşam yıkamıyorum bu geceyi değerlendiririz mecbur pazarteside değerlendiririm hemde ovulasyon başlarım baklim merak ediyorum bazısı adet bitiminde yumurtluyormys bide

Merhaba kızlar benimkine de bakabilirmisiniz anlarsanız. Son iki tanesini bugün yaptım. Pik olur diye beklerken yine silikleşti Alttan 3 ve 4 pik değil dimi
Seninki çatlamış canım silinmeye başlamış değerlendirin bence

Seninki çatlamış canım silinmeye başlamış değerlendirin bence
Ama o istenildiği kadar koyuluk yoktu canım 19. Gün ve altındAki 20. Gün koyu ama pik gibi gelmedi bana ondan tereddüt ettim

18 19. Gün pik yapmış gibi görünüyor. Bu testler hangi marka . Kaset test beni daha ikna ediyor bunlardansa canım

Canım ben bi kere okumuştum herkesin bazen istenildiği koyuluk olmuyormuş bide test markasida önemliymiş gerçekten

Canım ben bi kere okumuştum herkesin bazen istenildiği koyuluk olmuyormuş bide test markasida önemliymiş gerçekten
Evet. Arkadaşınki galiba 18 19. Gün pik yapmış silikleşmiş çünkü

Banada öyle geldi hatta bazılarının baz-ı aylar tam olgunlasmadigi için de tam koyulaşma olmuyormuş her ay değişebilir bence yinede değerlerdirilmeli biseyler oluyo belliki

18 19. Gün pik yapmış gibi görünüyor. Bu testler hangi marka . Kaset test beni daha ikna ediyor bunlardansa canım
Ay değerlendirdikmi o günleri bile unuttum. İnşallah kaçmamıştır innovita. Beni hiçbirisi ikna etmiyo aslında bu lh testlerinin ama macun kullanıyorum kendim anlamam yumurtlamayı bırakmam gereken zamanda bırakmam diye kullanmaya başladım

Banada öyle geldi hatta bazılarının baz-ı aylar tam olgunlasmadigi için de tam koyulaşma olmuyormuş her ay değişebilir bence yinede değerlerdirilmeli biseyler oluyo belliki
Çok teşekkür ederim kızlar ilginiz için sağolasınızz

Değerlendirmişsindir umarım canım hayırlı haberler insallah macun ne için kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…