OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bence testte silik de olsa cikabilir. yap derim. interneete arastirirken cok gordum. 10dan itibaren cizgiler cikmaya baslliyor. cok nadir cizgi cikmiyor
Canim bu testtlerde zaten herzaman cizgi var. cift cizgi goruyorsun amaa ne zamanki her ikisi ayni koyulukta ozaman pozitif demek. o uuzden uzuluyorum. tam ikisi ayni olacaklen rengi kacti.

F Frkzhd canım selam
İlk test dün 13:00 ikinci dün akşam 19 un
Üçüncü test bugün 12:30 dördüncü test bu akşam 18:39 un

Bugün adetimin 15. Günü. 12. Ve 13.akşam ilişki oldu. Ve bu bu sabah yani 15. Gün sabah 06:00 ilişki oldu yorumlarını bekliyorum sanırım yumurta bu akşam çatlamış ?

Kızlar hayırlı akşamlar :)
Bende bu ay ovulasyon takip etmek istiyorum o yuzden test aldım fakat değerlendirmeyi bir türlü anlayamadım 30 günde regl oluyorum ve Reglim dün bitti bugün temizlendim :) şimdi ben ne zaman başlamalıyım ve ne vakit bu testi yapmalıyım bilgilendirir misiniz???

Regl bitimi hemen başla.
Döngün ne kadar düzenli olsada ne zaman yumurtlama olacağını kestiremezsin ((
Benimde duzenliydi 24 günde bir regl olurdum bu ay denge bozuldu ovülasyon 2 gün önce olmasi gerekirdi daha ortada koyulaşma yok:))
Iyiki testlerim vardı daha yoksa oldu sanıp birakirdim

En silik olan en son test sanırım canım aynen yumurtlamıssın inşallh hayırlısıyla tutar

Peki cevabın için çok teşekkür ederim :) her gün sabah mi yapmalıyım?

En silik olan en son test sanırım canım aynen yumurtlamıssın inşallh hayırlısıyla tutar
İnşallah canım beni. Sağol buda bugün 13 deki testim dün akşam ilişki oldu artık gün aşırı devam edeceğim ilişkiye adet dönemine kadar bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Eklentiler

• IMG_3267.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 47
Yok yok bacımm resmen kırmızılar ama neden öyle erken anlamadım bu ay testleri bırakıyorum zaten bugün bitti adetim gün aşırıya başlıyorum gücüm yeterse tabi :
En guzeli gun asırı ilişki . Testi ben yumurtladığım gunu bilirsem daha dikkatli olurum diye kullanmıştım. Gün aşırı ilişki olmuştu yumurtlama sonrası sayıyı dusurmustum

Yok yok bacımm resmen kırmızılar ama neden öyle erken anlamadım bu ay testleri bırakıyorum zaten bugün bitti adetim gün aşırıya başlıyorum gücüm yeterse tabi :

valla bu testler bağımlılık yapıyo söyliym :)
doktor bakma teste günaşırı devam edin demişti ama ben hala teste göre gidiyorum :))

Kızlar ne diyosunuz bu gece çalışma olsunmu ? Yoksa yarın dahamı belirgin olur ? Ama 4 gündür iliski olmuyor daha fazla bekleyip spermin kalitesini de bozmak istemiyorum fazla bekletmekte iyi değilmiş çünkü.
Bu gece olsa bide perşembe günü mü olsa ay bilemedim

Eklentiler

• IMG-20161206-WA0007.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 42
bugünü kesinlikle değerlendir

fıstık bugün, perşembe ve cumartesi, aralıksız devam
hadi göriim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…