Canim bu testtlerde zaten herzaman cizgi var. cift cizgi goruyorsun amaa ne zamanki her ikisi ayni koyulukta ozaman pozitif demek. o uuzden uzuluyorum. tam ikisi ayni olacaklen rengi kacti.Bence testte silik de olsa cikabilir. yap derim. interneete arastirirken cok gordum. 10dan itibaren cizgiler cikmaya baslliyor. cok nadir cizgi cikmiyor
Kızlar hayırlı akşamlar :)
Bende bu ay ovulasyon takip etmek istiyorum o yuzden test aldım fakat değerlendirmeyi bir türlü anlayamadım 30 günde regl oluyorum ve Reglim dün bitti bugün temizlendim :) şimdi ben ne zaman başlamalıyım ve ne vakit bu testi yapmalıyım bilgilendirir misiniz???
Eki Görüntüle 1921364 Eki Görüntüle 1921365 Eki Görüntüle 1921366 Eki Görüntüle 1921367 F Frkzhd canım selam
İlk test dün 13:00 ikinci dün akşam 19 un
Üçüncü test bugün 12:30 dördüncü test bu akşam 18:39 un
Bugün adetimin 15. Günü. 12. Ve 13.akşam ilişki oldu. Ve bu bu sabah yani 15. Gün sabah 06:00 ilişki oldu yorumlarını bekliyorum sanırım yumurta bu akşam çatlamış ?
Nasip canım pes etmek yokBaşlangıç galiba ya artmaya başladı iyice bu ayda olmadı
Peki cevabın için çok teşekkür ederim :) her gün sabah mi yapmalıyım?Regl bitimi hemen başla.
Döngün ne kadar düzenli olsada ne zaman yumurtlama olacağını kestiremezsin((
Benimde duzenliydi 24 günde bir regl olurdum bu ay denge bozuldu ovülasyon 2 gün önce olmasi gerekirdi daha ortada koyulaşma yok:))
Iyiki testlerim vardı daha yoksa oldu sanıp birakirdim
Hergün saat 3te yap en sağlıklı sonuç o zaman alınıyor. 2 saat öncesinde sıvı tüketimini bırak.Peki cevabın için çok teşekkür ederim :) her gün sabah mi yapmalıyım?
Ben 8 gün erken adet oldum
Yok yok bacımm resmen kırmızılar ama neden öyle erken anlamadımleke mi geldi belki yerleşmedir ? bi ovulasyonla baktınmı
İnşallah canım beni. Sağol buda bugün 13 deki testim dün akşam ilişki oldu artık gün aşırı devam edeceğim ilişkiye adet dönemine kadar bakalım hakkımızda hayırlısı olsunEn silik olan en son test sanırım canım aynen yumurtlamıssın inşallh hayırlısıyla tutar
En guzeli gun asırı ilişki . Testi ben yumurtladığım gunu bilirsem daha dikkatli olurum diye kullanmıştım. Gün aşırı ilişki olmuştu yumurtlama sonrası sayıyı dusurmustumYok yok bacımm resmen kırmızılar ama neden öyle erken anlamadımbu ay testleri bırakıyorum zaten bugün bitti adetim gün aşırıya başlıyorum gücüm yeterse tabi :
Yok yok bacımm resmen kırmızılar ama neden öyle erken anlamadımbu ay testleri bırakıyorum zaten bugün bitti adetim gün aşırıya başlıyorum gücüm yeterse tabi :
bugünü kesinlikle değerlendirKızlar ne diyosunuz bu gece çalışma olsunmu ? Yoksa yarın dahamı belirgin olur ? Ama 4 gündür iliski olmuyor daha fazla bekleyip spermin kalitesini de bozmak istemiyorum fazla bekletmekte iyi değilmiş çünkü.
Bu gece olsa bide perşembe günü mü olsa ay bilemedim
bugünü kesinlikle değerlendir
Evet canım kesinlikle ama inan alışıyosun sonra :)Bencede haklısın :)) ooof ooof bilmekte kötü aklin hep oraya kayiyo
fıstık bugün, perşembe ve cumartesi, aralıksız devamKızlar ne diyosunuz bu gece çalışma olsunmu ? Yoksa yarın dahamı belirgin olur ? Ama 4 gündür iliski olmuyor daha fazla bekleyip spermin kalitesini de bozmak istemiyorum fazla bekletmekte iyi değilmiş çünkü.
Bu gece olsa bide perşembe günü mü olsa ay bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?