OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet olursa insallah
Sulaleninde tek torunu olacak gelirse
İkimizin de ailesinde kardesler evlenmedi
Herkes bizden bekliyor
O da ayri bir stres

Olacak olacak hiiic stres yapma !
Benim içimde bi umut oldu nedense sen bu aralar hamiş kalacaksin :)

Olacak olacak hiiic stres yapma !
Benim içimde bi umut oldu nedense sen bu aralar hamiş kalacaksin :)

İnsallah hepbirlikte daha da uzamadan olur herkesin..
Dularimda sizlerde hep varsiniz
Meryem suresine basladim bu ara
Birsey cok icten dilenirse olacagi da varsa tabi oluyor eninde sonunda..

Nasip canım pes etmek yok
Canım zaten bişi anlamadım gene kesildi benim akıntı o gün koyu kahverengi bi kaç akıntım geldi sümük gibi ondan sonra bişi gelmedi bakalım biraz daha beklicem tekrar kan testi yapcam en son 1.20 çıkmıştı

kizlar bunlarda benim testlerim normalde tlfonda ayin 10nunda yumurtlama gunum sizce bugunmu 5 numara yi bugun yaptim dahada koyulasirmi yoksa bugunmu bu arada ilk defa yapiyorum anlamiyorum fazla

Eki Görüntüle 1922115 kizlar bunlarda benim testlerim normalde tlfonda ayin 10nunda yumurtlama gunum sizce bugunmu 5 numara yi bugun yaptim dahada koyulasirmi yoksa bugunmu bu arada ilk defa yapiyorum anlamiyorum fazla

Muhtemelen koyulasacaktir ama sen bugün çalışma yap her an catlayabilir :)

Eki Görüntüle 1922115 kizlar bunlarda benim testlerim normalde tlfonda ayin 10nunda yumurtlama gunum sizce bugunmu 5 numara yi bugun yaptim dahada koyulasirmi yoksa bugunmu bu arada ilk defa yapiyorum anlamiyorum fazla
Telefondaki programı adet gününü takip etmek için kullanmalısın, yumurtlama gününü tutturamıyor. Yumurtlama günü heray değişiyor. Testlerinde en alttaki test göre yumurtlama başlamış bugünü kesinlikle değerlendirip yarın durup ertesi günü tekrar değerlendirmelisin.

Coook saol cnm evde test olmayinca tlfondn hesaoliodm ogunlere yakin basliodm belki denk gelir diye ben 10 biliodm bugunmus meger degerlendircm bugunu bakalm nasip insallah olur bu ay cok istiyorj

Coook saol cnm evde test olmayinca tlfondn hesaoliodm ogunlere yakin basliodm belki denk gelir diye ben 10 biliodm bugunmus meger degerlendircm bugunu bakalm nasip insallah olur bu ay cok istiyorj
İnşallah hayırlısıyla olur. Benim ovulasyon günlerim 1 ay adetten 1 hafta önce oldu diğer ay adet bitiminde oldu o yüzden belli olmuyor. Testlere güven bugünü boş geçirme asla, gerisi bi kaç sefer gün aşırı olması yeterli kendini fazla da yorma

Aynn cnm insallah en kisa zamanda gebelkk testindede cizgiyi goruruz

Kizlar sizde de 3-4 gun boyle cift ciZgi kaldigi oldu mu
9-11-12 yi degerlendirdim elimizden geldigince
Yumurta aki kivami 11. Gun geldi

Bugun 13. Gun bos gecicem

14-16-18 degerlendirebilirsem devam edicem

Eklentiler

• IMG_8857.webp
    8 KB · Görüntüleme: 68
Oldu canım giderek koyulaşıyo sonra giderek açılıyor t çizgisi en koyu olduğu günü baz almalisin 11aksam gibi görünüyor seninki

Selam kizlar.

Ben klen kullandim beklemedeydim. bu ay oyle bi duzensizlikteyim ki. galiba migren tanisi koyulcak gecem gunduzum birbirine girdi. geceleri uyuyamiyorum. sabahlari uyanamiyorum. ovulasyon testimi adetim varken 9 ve 10cu gunlerde pozitif gordum ondam sonra birdaha zaten pozitf olmadi. bugun 17.ci gunume gelmisim ve hala negatif. biz yinede adetim bitince gun asiri olmasina gayret ettik. pazartesi 20.ci gun tekrar kan vermeye gidecegim. ama hic hic hic umudum yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…