ilk bebeğin mi olacak peki ?Ya biz 40 yaşin uzerindeyiz esimde
Kalite olarak standartlarda degiliz ki bugune kadar gunasiri bizde tutmadi
O ndenle 24 saattebir denemeye karar verdim
Catlamadan 12 saat once olmus oldu
ilk bebeğin mi olacak peki ?
Evet olursa insallah
Sulaleninde tek torunu olacak gelirse
İkimizin de ailesinde kardesler evlenmedi
Herkes bizden bekliyor
O da ayri bir stres
Siz yeni mi evlendiniz ?Evet olursa insallah
Sulaleninde tek torunu olacak gelirse
İkimizin de ailesinde kardesler evlenmedi
Herkes bizden bekliyor
O da ayri bir stres
Siz yeni mi evlendiniz ?
Olacak olacak hiiic stres yapma !
Benim içimde bi umut oldu nedense sen bu aralar hamiş kalacaksin :)
Hayırlısıyla olur inşallah birbirimize duamız geçer sıkıntı etme5 yil olacak evleneli
6 aydir deniyoruz
Niye yapmadiniz bugune kadar diyceksin
Orasini burda anlatamiyorum
Canım zaten bişi anlamadım gene kesildi benim akıntı o gün koyu kahverengi bi kaç akıntım geldi sümük gibi ondan sonra bişi gelmedi bakalım biraz daha beklicem tekrar kan testi yapcam en son 1.20 çıkmıştıNasip canım pes etmek yok
Eki Görüntüle 1922115 kizlar bunlarda benim testlerim normalde tlfonda ayin 10nunda yumurtlama gunum sizce bugunmu 5 numara yi bugun yaptim dahada koyulasirmi yoksa bugunmu bu arada ilk defa yapiyorum anlamiyorum fazla
Aynn cnm aksamda yapiyim bugunude degerlendiriyim daha 3 gun var biliodm ben insallah bu ay tam gununde yakalarim bir senedir ugrasiyorumMuhtemelen koyulasacaktir ama sen bugün çalışma yap her an catlayabilir :)
Aynn cnm insallah bu ay tutar ya bir senedir ugrasiyormMuhtemelen koyulasacaktir ama sen bugün çalışma yap her an catlayabilir :)
Telefondaki programı adet gününü takip etmek için kullanmalısın, yumurtlama gününü tutturamıyor. Yumurtlama günü heray değişiyor. Testlerinde en alttaki test göre yumurtlama başlamış bugünü kesinlikle değerlendirip yarın durup ertesi günü tekrar değerlendirmelisin.Eki Görüntüle 1922115 kizlar bunlarda benim testlerim normalde tlfonda ayin 10nunda yumurtlama gunum sizce bugunmu 5 numara yi bugun yaptim dahada koyulasirmi yoksa bugunmu bu arada ilk defa yapiyorum anlamiyorum fazla
Coook saol cnm evde test olmayinca tlfondn hesaoliodm ogunlere yakin basliodm belki denk gelir diye ben 10 biliodm bugunmus meger degerlendircm bugunu bakalm nasip insallah olur bu ay cok istiyorjTelefondaki programı adet gününü takip etmek için kullanmalısın, yumurtlama gününü tutturamıyor. Yumurtlama günü heray değişiyor. Testlerinde en alttaki test göre yumurtlama başlamış bugünü kesinlikle değerlendirip yarın durup ertesi günü tekrar değerlendirmelisin.
İnşallah hayırlısıyla olur. Benim ovulasyon günlerim 1 ay adetten 1 hafta önce oldu diğer ay adet bitiminde oldu o yüzden belli olmuyor. Testlere güven bugünü boş geçirme asla, gerisi bi kaç sefer gün aşırı olması yeterli kendini fazla da yormaCoook saol cnm evde test olmayinca tlfondn hesaoliodm ogunlere yakin basliodm belki denk gelir diye ben 10 biliodm bugunmus meger degerlendircm bugunu bakalm nasip insallah olur bu ay cok istiyorj
Aynn cnm insallah en kisa zamanda gebelkk testindede cizgiyi goruruzİnşallah hayırlısıyla olur. Benim ovulasyon günlerim 1 ay adetten 1 hafta önce oldu diğer ay adet bitiminde oldu o yüzden belli olmuyor. Testlere güven bugünü boş geçirme asla, gerisi bi kaç sefer gün aşırı olması yeterli kendini fazla da yorma
Amin canım inşallahAynn cnm insallah en kisa zamanda gebelkk testindede cizgiyi goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?