- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
Ayy cok saoll cnm darısı tüm isteyenlern başınaResmen var hayırlı olsun bebeğiniz :)
Darısı bana inşallah :)Ayy cok saoll cnm darısı tüm isteyenlern başına
Amiin cnm :))Darısı bana inşallah :)
Yok diyenler nasil yok diyor anlamadim. Bariz ikinci cizgi var canim kan testi yaptir bi an onceKizlar yardımcı olur musunuz benm reglm 4 gün gecikti dün test yaptm silik bi cizgi cikti bazilar var bazilarida yok diyo
Valla bende bilemedim kafam karışıkYok diyenler nasil yok diyor anlamadim. Bariz ikinci cizgi var canim kan testi yaptir bi an once
Normalde evet hemen gider ama sizin yumurta maşallah sağlam :)
Valla bende bilemedim kafam karışıkben almanyada oturuyorum burda hemen bakmiyorlar bugün gittim haftaya cuma gel dedi
Canim ben tikali tup hakkinda birsey bilmiyorum ama eger oyle birsey olsaydi doktorun uyarirdi heraldeGüzel anneler ve anne adayları merhaba.
Bugün yine kendi kendime düşünüyorum ne bulsam ne bulsam diye bulduuuum.
Kafama takacak günümü b...k edecek bişey buldum :))))
Ben 2.3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum gerek dr gerekse testlerle. Hersey çok güzel hicbir sorun yok tabi gebelikte yok ama konu o değil benim neden yumurtam hep sağ tarafta oluşuyor? Bir ayda solda oluşsun neden hep sağ yani ???
Sol tarafimda biseymi var acaba şu tıkalı tüp filan kafamda deli sorular..
Bilen bi cevaplasin gözünü seveyim...
Istersen konu ac canim forumda illaki bir bilen cikarBirileri neden bana cevap vermedi((
Canim film çektirmedim o sebeple doktorda bilemez ben öyle uydurdum kafamdan.Canim ben tikali tup hakkinda birsey bilmiyorum ama eger oyle birsey olsaydi doktorun uyarirdi heralde
Evet cnm ovulasyon günlerimi degerlendirdmOvulasyon takibi yapmismiydin
Hangi gunleri degerldirdiniz :))
Tebrikler bu arada
Bu test lh mi hcg mi
Hangi kürü yaptınız ?Evet cnm ovulasyon günlerimi degerlendirdmkürde kullanmistm evde test yaptm sadece. bugün gittim kanda baktirmak istedm cumaya kaldi yarin tekrar test yapmayi düsünüyorum.
Bal çörek otu tarçın kürü canmHangi kürü yaptınız ?
Adetten sonra mı adette mi başlıyorsunuz nasıl?Bal çörek otu tarçın kürü canm
Adetin 2. günü basladm 15 gün yedim yumurtlama günlerinden sonra yemedim yememekte gerekiyormus onunla beraber kuru incirde yedim.Adetten sonra mı adette mi başlıyorsunuz nasıl?
Yumurtlama zamanı çizgiler koyu kırmızı olur. Bu testlere göre henüz yumurtlamadınız.Bi bakarmisiniz bu gunde test yaptim ama sanki dun daha koyu cikmis gibi
Yumurtlama zamanı çizgiler koyu kırmızı olur. Bu testlere göre henüz yumurtlamadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?