Bu teste göre yumurtluyosun, yarın çatlamış olur büyük ihtimalle. Bugünü kesinlikle değerlendir.Arkadaslar takvime gore yumurtlamama 4 gun var. Bugun yaptigim ovulasyon testi bu sekilde cikti. Sizce bugunu mu yarini mi degerlendirmek verimli olur? Fikriniz var mı?
Tamam:) Çok teşekkür ederim cevabın için..Bu teste göre yumurtluyosun, yarın çatlamış olur büyük ihtimalle. Bugünü kesinlikle değerlendir.
14 gün sonra yumurtlayacaksın sözü kime geçerli anlamış değilim. Herkes her ay farklı zamanlarda yumurtluyor. Doktorlar bunu neye göre söylüyor? Tamamen yanlış.Ya aklıma bir şey takıldı.
Regl iken yumurtlayanlari duydum burda e madem yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyosa ki bende de öyle oluyor ayda 2 defami regl görüyor bunlar ??
14 gün sonra yumurtlayacaksın sözü kime geçerli anlamış değilim. Herkes her ay farklı zamanlarda yumurtluyor. Doktorlar bunu neye göre söylüyor? Tamamen yanlış.
Peki sen pik nasıl yaptın ilişkin hangi günlerdi pvulsyon günündemi yoksa öncesi ve sonrasındamıBir gun ara vermek faydali diye biliyorum canim bende ara vermistim bir gun
Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?
Canım bana sorarsan yarın olsun sperm kalitesi için bir gun ara vermek ıyıdır
Bı önceki ve bir sonrakı gunPeki sen pik nasıl yaptın ilişkin hangi günlerdi pvulsyon günündemi yoksa öncesi ve sonrasındamı
Yarın sabah olsub diyr düşünüyorum bendeBı önceki ve bir sonrakı gun
Canım yerleşmede olabilir adet başlangıcıdaKızlar 1hafta geçti hala gelmedi benim kırmızılar 2gun önce kan testi yaptım 1.20hcg çıktı bugünse kahverengi renginde akıntı gibi bişi geldi ama peçete gördüm iç çamaşıra çıkmamış sizce geç döllenme olmuş olabilirmi yerleşme kanaması mıdır ki bu sadece dün akşamdan beri ara ara geliyor o kahverengi leke
Başlangıç galiba ya artmaya başladı iyice bu ayda olmadıCanım yerleşmede olabilir adet başlangıcıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?