OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Arkadaslar takvime gore yumurtlamama 4 gun var. Bugun yaptigim ovulasyon testi bu sekilde cikti. Sizce bugunu mu yarini mi degerlendirmek verimli olur? Fikriniz var mı?
Bu teste göre yumurtluyosun, yarın çatlamış olur büyük ihtimalle. Bugünü kesinlikle değerlendir.

Ya aklıma bir şey takıldı.
Regl iken yumurtlayanlari duydum burda e madem yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyosa ki bende de öyle oluyor ayda 2 defami regl görüyor bunlar ??

Ya aklıma bir şey takıldı.
Regl iken yumurtlayanlari duydum burda e madem yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyosa ki bende de öyle oluyor ayda 2 defami regl görüyor bunlar ??
14 gün sonra yumurtlayacaksın sözü kime geçerli anlamış değilim. Herkes her ay farklı zamanlarda yumurtluyor. Doktorlar bunu neye göre söylüyor? Tamamen yanlış.

14 gün sonra yumurtlayacaksın sözü kime geçerli anlamış değilim. Herkes her ay farklı zamanlarda yumurtluyor. Doktorlar bunu neye göre söylüyor? Tamamen yanlış.

Yok yumurtlayacaksin değil yumurtlamadan sonraki 14 gün içinde regl olunmasindan bahsediyorum

F Frkzhd selam kızlar bugün ovulasyonda piki yakaladım dün gece ilişki oldu bu gece ilişkş olmalımı yoksa yarın sabahı mı değerlendirsek ne önenirsiniz yoksa bu akşam ve yarın akşamda mı yapsak

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?

Bence testte silik de olsa cikabilir. yap derim. interneete arastirirken cok gordum. 10dan itibaren cizgiler cikmaya baslliyor. cok nadir cizgi cikmiyor

Kizlar benim moralim cok bozuldu. 10.cu gunumde daha adetken cok koyu cikti ovulasyon testi. hatta daha da koyulur diyenler vardi. 2 gundur siliklesti. dun biraz koyuydu bugun hic degil. Aksama dogru birdaha yapacagim ama silik cikarsa yikilirim bu sefer.

F Frkzhd canım tünaydın bugün 13 dekş testim resmen bariz pik yapmış dün eşit koyulukta idi bugşn t çok daha koyu bu arada dün gece ve önceki gün gün gece ilişki oldu canım tavsiyeni bekliyorum acaba yarın sabah mı ilişki olsa bu gecede mi olsa kararsızım 28-29 gün döngüm bugün 14. Günüm

Eklentiler

• IMG_3255.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_3258.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
Canım bana sorarsan yarın olsun sperm kalitesi için bir gun ara vermek ıyıdır

Kızlar 1hafta geçti hala gelmedi benim kırmızılar 2gun önce kan testi yaptım 1.20hcg çıktı bugünse kahverengi renginde akıntı gibi bişi geldi ama peçete gördüm iç çamaşıra çıkmamış sizce geç döllenme olmuş olabilirmi yerleşme kanaması mıdır ki bu sadece dün akşamdan beri ara ara geliyor o kahverengi leke

Canım yerleşmede olabilir adet başlangıcıda

Selam kizlar ben geldim
9. Gun test boyle
Henuz bir calisma olmadi
Yarini bekleyeyim mi sizce bugunu degerlendirmeyip
Ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_8803.webp
    3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…