Kızlar ne diyosunuz bu gece çalışma olsunmu ? Yoksa yarın dahamı belirgin olur ? Ama 4 gündür iliski olmuyor daha fazla bekleyip spermin kalitesini de bozmak istemiyorum fazla bekletmekte iyi değilmiş çünkü.
Bu gece olsa bide perşembe günü mü olsa ay bilemedim
Bence bugünüde yarınıda değerlendir canımKizlar selam
Ekte 9. aksam ve 11. sabah degerlendirdik
Bugun 11 aksam
Hala koyu bu gece catlar diye bu aksam da olsun mu sizce
Yoksa yarin aksam mi?
Her ay beni bi panik aliyo gordugunuz gibi
Bu2-3 gun disinda gayet sakin ama bugunler bi tuhaf kararsiz oluyorum
Tum bildiklerimi unutuyorum universite sinavina girmis ergen gibi :))
Merhaba hanımlar. Ovu testime bakar mısınız? 4-5 aralık ustteki gibi çıktı bugün alttaki gibi. 3-4-5 aralığı degerlendirdik. 2 günlük koyuluktan sonra bugün iyice silik olması gerekmez miydi?
Biliyorum canım koyulugun 3. günü bugün. Bugün de c ye yakın koyuluktaydiZaten koyu olduktan sonraki gün yumurta çatlarmış canım silik olunca yani
C t ye yakinmi bu fotoda benim mi gozlerim iyce bozuldu bildigin siliklesmis cnmBiliyorum canım koyulugun 3. günü bugün. Bugün de c ye yakın koyuluktaydi
Fotoda silik canim normalde c ye yakın koyulukta. Diğer aylar yumurtlamadan sonra görünmeyecek kadar silik olurdu. Bu ay da böyle siliklecesek herhaldeC t ye yakinmi bu fotoda benim mi gozlerim iyce bozuldu bildigin siliklesmis cnm
İmkanın varsa yarın sabah degerlendir benceKizlar selam
Ekte 9. aksam ve 11. sabah degerlendirdik
Bugun 11 aksam
Hala koyu bu gece catlar diye bu aksam da olsun mu sizce
Yoksa yarin aksam mi?
Her ay beni bi panik aliyo gordugunuz gibi
Bu2-3 gun disinda gayet sakin ama bugunler bi tuhaf kararsiz oluyorum
Tum bildiklerimi unutuyorum universite sinavina girmis ergen gibi :))
Fotoda silik canim normalde c ye yakın koyulukta. Diğer aylar yumurtlamadan sonra görünmeyecek kadar silik olurdu. Bu ay da böyle siliklecesek herhalde
Evet canım çatlamışKizlar 3 saat arayla boyle cikti
Simdi catladi heralde di mi?
Kızlar 10. Gün aksam 21.30 gib test yaptım nette olmasa biraz koyu çizgiyi gördüm pazar gündüz 14.00 da yaptım silik çıktı heralde dedim o arada kaçırdım ve kalpli günleri değerlendirdim doktorun verdi süre bu ay doluyor insallah olur bnim ve isteyen herkesin ♡
Catlamisken değerlendirdik :) hayırlısı bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinKiz neresi c ye yakın bildiğin silik işte benim normal günlerde hep böyle silik çıkar zaten
Evet canım çatlamış
Sabah akşam niye yapıyosun canımSanirim dogru catladi
Yumurta aki akinti da geldi
Ama degerlendiremiycez sanirim sabah degerlendirdik cunku
Yine hesap hatasi yaptim
Sabah akşam niye yapıyosun canımgün aşırı yapsana yumurtlamadan önce yapıldıysa zaten o en garantisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?