OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

bugunu degerlendır 4 gundur olmadı diyorsun
yumurta öncesi sperm olmalı

Kizlar selam
Ekte 9. aksam ve 11. sabah degerlendirdik

Bugun 11 aksam
Hala koyu bu gece catlar diye bu aksam da olsun mu sizce
Yoksa yarin aksam mi?
Her ay beni bi panik aliyo gordugunuz gibi
Bu2-3 gun disinda gayet sakin ama bugunler bi tuhaf kararsiz oluyorum
Tum bildiklerimi unutuyorum universite sinavina girmis ergen gibi :))

Eklentiler

• IMG_8827.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 62
Bence bugünüde yarınıda değerlendir canım

Merhaba hanımlar. Ovu testime bakar mısınız? 4-5 aralık ustteki gibi çıktı bugün alttaki gibi. 3-4-5 aralığı degerlendirdik. 2 günlük koyuluktan sonra bugün iyice silik olması gerekmez miydi?

Eklentiler

• IMG_20161204_164439~3.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20161206_185249~2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba hanımlar. Ovu testime bakar mısınız? 4-5 aralık ustteki gibi çıktı bugün alttaki gibi. 3-4-5 aralığı degerlendirdik. 2 günlük koyuluktan sonra bugün iyice silik olması gerekmez miydi?

Zaten koyu olduktan sonraki gün yumurta çatlarmış canım silik olunca yani

İmkanın varsa yarın sabah degerlendir bence

Fotoda silik canim normalde c ye yakın koyulukta. Diğer aylar yumurtlamadan sonra görünmeyecek kadar silik olurdu. Bu ay da böyle siliklecesek herhalde

Kiz neresi c ye yakın bildiğin silik işte benim normal günlerde hep böyle silik çıkar zaten

Kızlar 10. Gün aksam 21.30 gib test yaptım nette olmasa biraz koyu çizgiyi gördüm pazar gündüz 14.00 da yaptım silik çıktı heralde dedim o arada kaçırdım ve kalpli günleri değerlendirdim doktorun verdi süre bu ay doluyor insallah olur bnim ve isteyen herkesin ♡

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-06-22-06-19.webp
    15 KB · Görüntüleme: 51
Once herkese iyi aksmlar allh isteyen herkese bebisler versin insllah.Bende birsey sormak istiyrm konuya yeni dahil oluyorumda ovlasyn tesetini gidip direk eczndn recetesz alabilirmym mesela cok pahali mi ve bir tane oglum var kizim olsun da istyrm kiz bebek icinde yumrta catlamdn once iliskiye girmek gerekiyrms yani bunlr birer istisnalar aslinda yumrtanin catladigindn emin olmk icinde bu testi desem zaten polikistik overm da var

Degerlendirmeye devam edin bence bu pazara kadar

Sabah akşam niye yapıyosun canım gün aşırı yapsana yumurtlamadan önce yapıldıysa zaten o en garantisi

Ya biz 40 yaşin uzerindeyiz esimde
Kalite olarak standartlarda degiliz ki bugune kadar gunasiri bizde tutmadi
O ndenle 24 saattebir denemeye karar verdim
Catlamadan 12 saat once olmus oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…