Selam kizlar.
Ben klen kullandim beklemedeydim. bu ay oyle bi duzensizlikteyim ki. galiba migren tanisi koyulcak gecem gunduzum birbirine girdi. geceleri uyuyamiyorum. sabahlari uyanamiyorum. ovulasyon testimi adetim varken 9 ve 10cu gunlerde pozitif gordum ondam sonra birdaha zaten pozitf olmadi. bugun 17.ci gunume gelmisim ve hala negatif. biz yinede adetim bitince gun asiri olmasina gayret ettik. pazartesi 20.ci gun tekrar kan vermeye gidecegim. ama hic hic hic umudum yok(
Klomendir o cnmKlen neydi
Ne icin kullandin
Klomen yazacaktim yanlis olmus.Klen neydi
Ne icin kullandin
İnşallah olur canım sabret devam et eşin ve sen doktora gidin muhakkak sonrası rabbimin işi ama çok yipratmissin kendini bu kadar kasma biraz başka uğraşlar bul kendine kafanı topla rahatla olur inşallah buna inan dua etSelam kizlar.
Ben klen kullandim beklemedeydim. bu ay oyle bi duzensizlikteyim ki. galiba migren tanisi koyulcak gecem gunduzum birbirine girdi. geceleri uyuyamiyorum. sabahlari uyanamiyorum. ovulasyon testimi adetim varken 9 ve 10cu gunlerde pozitif gordum ondam sonra birdaha zaten pozitf olmadi. bugun 17.ci gunume gelmisim ve hala negatif. biz yinede adetim bitince gun asiri olmasina gayret ettik. pazartesi 20.ci gun tekrar kan vermeye gidecegim. ama hic hic hic umudum yok(
Niye sesiniz cikmiyoo hatunlaaar
Yinemi bebek yokk benim gibii :))))
Evet herkes sustu noluyo ayol
Ben 21 Araligi bekliyorum bat
Ebegumeci buharina oturmustum gecen hafta
Kasiklarimda hep agri olurdu .. gecti
Bilmiyorum onla ilgili mi
Kanallari temizliyor dediler
Onu da deneyelim eksik kalmasin dedik
Tabiki daha erken veya geç olunabilir canım ben yumurtladiktan 10gün sonra adet oluyorum mesela ama bazen bünyemiz de bize oyun oynaya biliyor gecikebilirKizlar bsey sorucam yumrta catladiktan mutlaka 14 gun sonrami adet olunur ?daha erken veya gec olan varmi
Kizlar bsey sorucam yumrta catladiktan mutlaka 14 gun sonrami adet olunur ?daha erken veya gec olan varmi
Bnm mesela kurtajdan sonra bile hep 28 di adet dongum gecen ay 26 oldu bu ay 29.gunumdeym hala tik yok duzenim bozuldu .hormonlardami sorun var nedir anlamadm.Tabiki daha erken veya geç olunabilir canım ben yumurtladiktan 10gün sonra adet oluyorum mesela ama bazen bünyemiz de bize oyun oynaya biliyor gecikebilir
Ben ovulasyon kullandığım ilk ay 1 hafta sonrası adet olmuştum.Kizlar bsey sorucam yumrta catladiktan mutlaka 14 gun sonrami adet olunur ?daha erken veya gec olan varmi
Aynı gün civari regl tarihimiz :)))
Kiz onu annem kime yaptiysa gebe kaldı çok etkiliymiş eşim bulmuş toplamış ama tam ovülasyon günümde getirdi korktum yapamadim etkiler diye soldu gitti inş bidaha getirir(
Ben ovulasyon kullandığım ilk ay 1 hafta sonrası adet olmuştum.yumurta çatladıktan 1 hafta sonramı canım ?pekı yumurtanın patladığını nasıl anladın çift cızgı sılıklesıncemı??
Kaçıncı gün yumurtladığını testlemı takıp ediyorsun canımEvet canm erken veya geç olan çok duydum.
Ama ben 14. Gün oldm hep
Kaçıncı gün yumurtladığını testlemı takıp ediyorsun canım
Çok normal canım yine çok değişmemiş düzelir benceBnm mesela kurtajdan sonra bile hep 28 di adet dongum gecen ay 26 oldu bu ay 29.gunumdeym hala tik yok duzenim bozuldu .hormonlardami sorun var nedir anlamadm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?