OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Klen neydi
Ne icin kullandin

İnşallah olur canım sabret devam et eşin ve sen doktora gidin muhakkak sonrası rabbimin işi ama çok yipratmissin kendini bu kadar kasma biraz başka uğraşlar bul kendine kafanı topla rahatla olur inşallah buna inan dua et

Niye sesiniz cikmiyoo hatunlaaar
Yinemi bebek yokk benim gibii :))))

Evet herkes sustu noluyo ayol
Ben 21 Araligi bekliyorum bat

Ebegumeci buharina oturmustum gecen hafta
Kasiklarimda hep agri olurdu .. gecti
Bilmiyorum onla ilgili mi
Kanallari temizliyor dediler
Onu da deneyelim eksik kalmasin dedik

Evet herkes sustu noluyo ayol
Ben 21 Araligi bekliyorum bat

Ebegumeci buharina oturmustum gecen hafta
Kasiklarimda hep agri olurdu .. gecti
Bilmiyorum onla ilgili mi
Kanallari temizliyor dediler
Onu da deneyelim eksik kalmasin dedik

Aynı gün civari regl tarihimiz :)))
Kiz onu annem kime yaptiysa gebe kaldı çok etkiliymiş eşim bulmuş toplamış ama tam ovülasyon günümde getirdi korktum yapamadim etkiler diye soldu gitti inş bidaha getirir (

Bizim buralarda birine ebe güneşi desen suratımıza bakarlar boş boş memlekette bulurum ancak , benim bat a 3gün var Hayırlısı ya bu ay pek takmadım kafaya

Kizlar bsey sorucam yumrta catladiktan mutlaka 14 gun sonrami adet olunur ?daha erken veya gec olan varmi
Tabiki daha erken veya geç olunabilir canım ben yumurtladiktan 10gün sonra adet oluyorum mesela ama bazen bünyemiz de bize oyun oynaya biliyor gecikebilir

Tabiki daha erken veya geç olunabilir canım ben yumurtladiktan 10gün sonra adet oluyorum mesela ama bazen bünyemiz de bize oyun oynaya biliyor gecikebilir
Bnm mesela kurtajdan sonra bile hep 28 di adet dongum gecen ay 26 oldu bu ay 29.gunumdeym hala tik yok duzenim bozuldu .hormonlardami sorun var nedir anlamadm.

Aynı gün civari regl tarihimiz :)))
Kiz onu annem kime yaptiysa gebe kaldı çok etkiliymiş eşim bulmuş toplamış ama tam ovülasyon günümde getirdi korktum yapamadim etkiler diye soldu gitti inş bidaha getirir (

Ya bende korktum da yinede denedim 2 gun
Normalde bir hafta yaptiriyorlarmis
Buzluga attim kalanini obur ay da denerim diye
Sicak iyi geliyo galiba yumurtliklara
Bu aralar disari cikarken ozellikle o bilgeyi koruyacak kalin seyler giyiyorum
Soguk aldimmi hemen agriyo yumurtaliklarim

F Frkzhd canım sana birşey sormak istiyorum benim hiç adet belirtim yok ve sarı bi akıntım var rahatsız edici birşey değil, iltihap falan olduğunu sanmıyorum yani. bugün bat ama henüz adette olmadım olacakmışım gibi de hissetmiyorum. sen böyle belirtiler yaşadın mı sarı akıntı falan yoksa adet belirtisi gibi mi oldu hamilelik ? biraz karışık oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…