OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canım benim adet belirtim vardı. Sarı akıntımda vardı evet öncesinde kahverengi gelmişti sonrasında sarıya döndü.. inşallah belirtidir canım adetin gecikir mi normalde?

Canım benim adet belirtim vardı. Sarı akıntımda vardı evet öncesinde kahverengi gelmişti sonrasında sarıya döndü.. inşallah belirtidir canım adetin gecikir mi normalde?
Bazen Nadir de olsa olur gecikir ama genelde düzenlidir garip geldi ne bilim sormak istedim Teşekkür ediyorum canım bakalım 3 5güne belli olur

Testlerim birazcık garipler,sanki 8inde varmış gibi sora bide 11inde varmış gibi, bide en son 16sında tekrar koyulaşıyomuş gibi de geldi.. hamilelikte de koyulaşıyomuş ya, bi ümitlendim ama bakalım, kısmet

Eklentiler

• IMG_1223.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 62
Testlerim birazcık garipler,sanki 8inde varmış gibi sora bide 11inde varmış gibi, bide en son 16sında tekrar koyulaşıyomuş gibi de geldi.. hamilelikte de koyulaşıyomuş ya, bi ümitlendim ama bakalım, kısmet
Benimde böyleydi canım geçen ay ama sonra siliklesti.bata bir iki günün varsa bilemem ama yumurtlama zamani böyle olması normal bak bu benim geçen ay ki ovulasyon testim

Eklentiler

• IMAG1796_1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 56
11ve16 koyu baya bana da garip geldi nedir acaba?

Canım bunlar hep aynı saatte mi yapıldı?

Ya ben adetin 17. Gunden beri ovulasyon testi yapıyorum. ilk defa miratech marka kullaniyorum. Bugun adetin 21. Gunu. 17 den 21 e kadar cizgilsr hep ikisi ayni gibi anlamadim gitti. Normalde bugunlerde yumurtlamam lazim. Onceden laboquick marka kullaniyodum o cok net belli gösteriyordu acaba bu marka testten kaynakli mi ki. Yoksa erken mi yumurtladim bilemedim

Canım erkende yumurtlamış olabilirsin ama testlerin fotosunu atsana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…