Canım benim adet belirtim vardı. Sarı akıntımda vardı evet öncesinde kahverengi gelmişti sonrasında sarıya döndü.. inşallah belirtidir canımF Frkzhd canım sana birşey sormak istiyorum benim hiç adet belirtim yok ve sarı bi akıntım var rahatsız edici birşey değil, iltihap falan olduğunu sanmıyorum yani. bugün bat ama henüz adette olmadım olacakmışım gibi de hissetmiyorum. sen böyle belirtiler yaşadın mı sarı akıntı falan yoksa adet belirtisi gibi mi oldu hamilelik ? biraz karışık oldu ama
Bazen Nadir de olsa olur gecikir ama genelde düzenlidir garip geldi ne bilim sormak istedim Teşekkür ediyorum canım bakalım 3 5güne belli olurCanım benim adet belirtim vardı. Sarı akıntımda vardı evet öncesinde kahverengi gelmişti sonrasında sarıya döndü.. inşallah belirtidir canımadetin gecikir mi normalde?
Hadi bakalım yaz burayada haber et bizeBazen Nadir de olsa olur gecikir ama genelde düzenlidir garip geldi ne bilim sormak istedim Teşekkür ediyorum canım bakalım 3 5güne belli olur
Bazen Nadir de olsa olur gecikir ama genelde düzenlidir garip geldi ne bilim sormak istedim Teşekkür ediyorum canım bakalım 3 5güne belli olur
Ovulasyon testi bitti bu ay Yoksa sizi kırarmıyım beklicem ya 3 4 güne görmezsem kirmizilari muhakkak yazarımOvulasyon testiyle bak simdi
Biz de merak ettik
Bende öyle düşünüyordum ama yine merak edeceğiz biliyorsun umut hep varO kadar cok negatif gordumki testlerde
Bat a 5 gun var ama negatif gorme fobimden test yapmicam bu ay
Benimde böyleydi canım geçen ay ama sonra siliklesti.bata bir iki günün varsa bilemem ama yumurtlama zamani böyle olması normal bak bu benim geçen ay ki ovulasyon testimTestlerim birazcık garipler,sanki 8inde varmış gibi sora bide 11inde varmış gibi, bide en son 16sında tekrar koyulaşıyomuş gibi de geldi.. hamilelikte de koyulaşıyomuş ya, bi ümitlendim ama bakalım, kısmet
11ve16 koyu baya bana da garip geldi nedir acaba?Testlerim birazcık garipler,sanki 8inde varmış gibi sora bide 11inde varmış gibi, bide en son 16sında tekrar koyulaşıyomuş gibi de geldi.. hamilelikte de koyulaşıyomuş ya, bi ümitlendim ama bakalım, kısmet
Bilmiyorum ki bata bir hafta var, cuma günü de doktora gitmeyi düşünüyom, bakalım , belki olan vardır diye sorayım istedim11ve16 koyu baya bana da garip geldi nedir acaba?
Canım bunlar hep aynı saatte mi yapıldı?Testlerim birazcık garipler,sanki 8inde varmış gibi sora bide 11inde varmış gibi, bide en son 16sında tekrar koyulaşıyomuş gibi de geldi.. hamilelikte de koyulaşıyomuş ya, bi ümitlendim ama bakalım, kısmet
Tam olarak aynı saat olmasa da mesela öğlen 2-4 arası gibi aşağ yukarı aynı yaniCanım bunlar hep aynı saatte mi yapıldı?
Ne çıktı canım sonuçEvet dayanamadim yine tabiki de test yaptim
Farklı saatlerde yapılan testlerin koyulukşarı değişebiliyor o yüzden sordum. İnş hamişsindir koyu çıkmaya devam ederse testlerin haber etTam olarak aynı saat olmasa da mesela öğlen 2-4 arası gibi aşağ yukarı aynı yani
Canım erkende yumurtlamış olabilirsin ama testlerin fotosunu atsana biYa ben adetin 17. Gunden beri ovulasyon testi yapıyorum. ilk defa miratech marka kullaniyorum. Bugun adetin 21. Gunu. 17 den 21 e kadar cizgilsr hep ikisi ayni gibi anlamadim gitti. Normalde bugunlerde yumurtlamam lazim. Onceden laboquick marka kullaniyodum o cok net belli gösteriyordu acaba bu marka testten kaynakli mi ki. Yoksa erken mi yumurtladim bilemedim
Adete ne kadar var canımYine negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?