OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Benim de bat 25 i bende test yaptim ve negatif hic sasirmadim erken mi yaptim acaba boyle olan varmi 5 6 gun onceden negatif gorup 2 3 gun kala pozitif olan

Kızlar bende bu ay ovu testi yaptım 15 Aralık'ta yumurtladim onceside sonrasida değerlendirdim bu sabah uyandım göğüslerim çok acıyor özellikle sol göğsüm uçları değil yanları koltuk altına doğru olan kısım böyle olan var mı

Hamilelik belirtileri için erken daha sanki.

Canım 21 koyulaşmaya başlamış önümüzdeki günler yumurtlayacaksın sanki
Ama daha koyu olurdu sanki ya diger marka testlerimde. Bu test cok tatmin etmedi beni ama zaten bir gun bosluk bırakıp bir gun yapiyoruz bakalim İNSAALLAH tutar canim, cok sagolasinn:)

Farklı saatlerde yapılan testlerin koyulukşarı değişebiliyor o yüzden sordum. İnş hamişsindir koyu çıkmaya devam ederse testlerin haber et
Ovulasyon testim kalmadı, yapamadım da gebelik testi aldım, bu akşam onu yaptım da hayalet çizgi bile yok, tertemiz malesef ,bata 7 gün var daha, sabah çişi de değil, umudum var daha yani, kısmet bakalım

Bu ayda olmadi

9-11-12-14-16-19 degerlendirdim cift cizgiyi 11 inde yakalamistim

Kismet degilmis ne diyelim

Gelecek ay nasi yapayim ne dersiniz

hay maşallah daha ne yapacaksın, gerisi taktiri ilahi şekerim..sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın
Canım bende adetim 6 Aralık'ta bitti hemen başladık 14 aralığa kadar yaptık yeni evliyim birde ondan yani :) hatta yine devam ettik birkaç gün bakalım dünden beri goguslerimin yanları acıyor

Canım bende adetim 6 Aralık'ta bitti hemen başladık 14 aralığa kadar yaptık yeni evliyim birde ondan yani :) hatta yine devam ettik birkaç gün bakalım dünden beri goguslerimin yanları acıyor
size de maşallah ozaman..hadi bakalım inşallah yakalamışsınızdır :)

Bu ayda olmadi

9-11-12-14-16-19 degerlendirdim cift cizgiyi 11 inde yakalamistim

Kismet degilmis ne diyelim

Gelecek ay nasi yapayim ne dersiniz
Yumurta zaten 24 saat falan yaşıyormuş, yumurtlamadan öncesi daha mantıklı yani, sperm 5 güne kadar yaşıyabiliyomuş, yani 11 inde yumurtladıysan, 6-8-10-12 gibi mesela verimli diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…