Canım erkende yumurtlamış olabilirsin ama testlerin fotosunu atsana bi
Hamilelik belirtileri için erken daha sanki.Kızlar bende bu ay ovu testi yaptım 15 Aralık'ta yumurtladim onceside sonrasida değerlendirdim bu sabah uyandım göğüslerim çok acıyor özellikle sol göğsüm uçları değil yanları koltuk altına doğru olan kısım böyle olan var mı
Ama daha koyu olurdu sanki ya diger marka testlerimde. Bu test cok tatmin etmedi beni ama zaten bir gun bosluk bırakıp bir gun yapiyoruz bakalim İNSAALLAH tutar canim, cok sagolasinn:)Canım 21 koyulaşmaya başlamış önümüzdeki günler yumurtlayacaksın sanki
Ovulasyon testim kalmadı, yapamadım da gebelik testi aldım, bu akşam onu yaptım da hayalet çizgi bile yok, tertemiz malesef ,bata 7 gün var daha, sabah çişi de değil, umudum var daha yani, kısmet bakalımFarklı saatlerde yapılan testlerin koyulukşarı değişebiliyor o yüzden sordum. İnş hamişsindir koyu çıkmaya devam ederse testlerin haber et
Adete ne kadar var canım
O zaman hayırlısı olsun diyelim inş bebiş seninlerdir1-2 gun var bata
Migren sivilce hassasiyet hepsi var zaten regl belirtilerinin
Allah evladinda hayirlisini versin insallah
Üzülme canım inşallah pozitifleri de göreceğiz ben de test yapmadım negatif görsem diye adetim de gecikti ama sanki hasta olcam gibi belirtiler Allah büyük canım bize Sabır versin inşallahYine negatif
hay maşallah daha ne yapacaksın, gerisi taktiri ilahi şekerim..sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsınBu ayda olmadi
9-11-12-14-16-19 degerlendirdim cift cizgiyi 11 inde yakalamistim
Kismet degilmis ne diyelim
Gelecek ay nasi yapayim ne dersiniz
Canım bende adetim 6 Aralık'ta bitti hemen başladık 14 aralığa kadar yaptık yeni evliyim birde ondan yani :) hatta yine devam ettik birkaç gün bakalım dünden beri goguslerimin yanları acıyorhay maşallah daha ne yapacaksın, gerisi taktiri ilahi şekerim..sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın
size de maşallah ozaman..hadi bakalım inşallah yakalamışsınızdır :)Canım bende adetim 6 Aralık'ta bitti hemen başladık 14 aralığa kadar yaptık yeni evliyim birde ondan yani :) hatta yine devam ettik birkaç gün bakalım dünden beri goguslerimin yanları acıyor
Ama goguslerimin uçları falan değil böyle koltuk altına doğru olan kısım elleyince aciyorsize de maşallah ozaman..hadi bakalım inşallah yakalamışsınızdır :)
Üşütmüş falan olabilir misiniz acabaAma goguslerimin uçları falan değil böyle koltuk altına doğru olan kısım elleyince aciyor
Bilmiyorum olabilir mı kiÜşütmüş falan olabilir misiniz acaba
Ya koltuk altına doğru ağrı hamilelik belirtisi olarak hiç duymadımda ben genelde üşütürsem o şekilde ağrım olurduBilmiyorum olabilir mı ki
İki taraflı mı yani göğsün yan tarafı koltuk alti değilYa koltuk altına doğru ağrı hamilelik belirtisi olarak hiç duymadımda ben genelde üşütürsem o şekilde ağrım olurdu
Yumurta zaten 24 saat falan yaşıyormuş, yumurtlamadan öncesi daha mantıklı yani, sperm 5 güne kadar yaşıyabiliyomuş, yani 11 inde yumurtladıysan, 6-8-10-12 gibi mesela verimli diye biliyorum benBu ayda olmadi
9-11-12-14-16-19 degerlendirdim cift cizgiyi 11 inde yakalamistim
Kismet degilmis ne diyelim
Gelecek ay nasi yapayim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?