OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

O nasıl birseymis
Mrb arkadaslar bende maydonoz sut buhari okudum.. birde benim anneminde bebegi olmuyormus. 14 yil tedavi gormus. Iki ay sogan kuru uygulamis. Ikinci ay maydonoz buharina da oturmus. O ay ki allahin isi annem bana hamile kalmis.. bende 10 aydir korunmuyorum.. hayirlisi bakalim. Anne taktiklerine basladim bu ay.. Rabbim insallah annem kadar uzun sinamaz beni.. bu surec psikolojiyi tamamen mahfeden bir surec. Insallah bu ayy hepimiz hamis kaliriz. Ilk ovilasyon testimi bugun yaptim. Ikinci cizgi silik.. durmak yola devam :)

Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun inşallah

Bugun ogle 12 de ovulasyon testi yaptim kop koyu kirmizi cikti az oncede iliski olsu birde yarin olsa yeterlimidir yada test siliklesincemi olmali

Kızlar hepinize merhaba bugün saat 11 de yaptığım ovulasyon testleri adet döndüm 25 bugün adetten itibaren 9.gündeyim şimdi bu gece ilişki olmalımı? İlk yaptığımda hemen koyulaştı durdukça t c den daha koyu oldu yorumlarmısınız hiç bilgim yok şimdiden teşekkür ederim.....Bu arada biraz erken deilmi? Geçen yıl hamile kaldığımda 14.gündü yumurtlama doktor öyle demişti

Eklentiler

• IMG_20161221114752.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20161221111754.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Adet dongune gore normal canım bugün yarın yumurtlaycaksin demek ki. 25 gün dongum diyorsun. Her ay aynı gün olmuyor yumurtlama. Bugünü degerlendir bence.

Adet dongune gore normal canım bugün yarın yumurtlaycaksin demek ki. 25 gün dongum diyorsun. Her ay aynı gün olmuyor yumurtlama. Bugünü degerlendir bence.

Canım çok teşekkür ederim. Geçen yıl zaten biraz tuhaftı düzenim bu akşamı değerlendirip devam ederim regle kadar.

Kızlar pco var bende ovulasyon ile hazırlanıyorum bu ay ilk kez pazar günü regl bitti 3 gündür aynı saatte yapıyorum şuan durum bu koyulaşmay başlamış dimi acaba 1-2 güne yumurtlama olur mu?

Canım ben koyu çıktığı günü ve bir sonraki günü degerlendirdim. Çok şükür şu an hamileyim.
Canin Allah kucagina almayi nasip etsin 2.ci cocugu istiyoruz bitane kizim var 3.5 yasinda kardes istiyor bugun yine test yaptim dunkunden silik cikti bakalim hayirlisi

Yumurta zaten 24 saat falan yaşıyormuş, yumurtlamadan öncesi daha mantıklı yani, sperm 5 güne kadar yaşıyabiliyomuş, yani 11 inde yumurtladıysan, 6-8-10-12 gibi mesela verimli diye biliyorum ben

Bu ay da oyle deneyeyim
Doktor yurmurta gunun farkestmez
10-20 arasini degerlendir dedi diye
Erken baslamadim hic
Oncesi yuzde sans fazlaysa senin dedigin dogru
Tesekkurler

Kızlar pco var bende ovulasyon ile hazırlanıyorum bu ay ilk kez pazar günü regl bitti 3 gündür aynı saatte yapıyorum şuan durum bu koyulaşmay başlamış dimi acaba 1-2 güne yumurtlama olur mu?
Ben göremedim resmi canım tekrar atabilir misin?Rabbim şifa versin canım

Kızlar ACÍL benim kahverengi akıntı geldi adetim de 7gün gecikti ped koydum ama ne karnım ağrıyor ne de devamı gelmedi ben şokdevam ederdi normalde ve ağrı da olurdu göğüslerim de çok ağrıyor bu ay çok umutsuzdum birden beni bi telaş sardı bana bişeyler diyin ne onu testi var ne de gebelik Yarın hemen gebelik alıp yapıcam ayy hamilemiyim acaba

7 gün gecikene kadar yapmadın mı hiç test?? Hadi işallah hamişsindirr

Kahverengi akıntınım devamı yoksa yerleşme kanaması olabilir canım. Testi yapınca haber et bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…