Maşallah:):)Canım bende adetim 6 Aralık'ta bitti hemen başladık 14 aralığa kadar yaptık yeni evliyim birde ondan yani :) hatta yine devam ettik birkaç gün bakalım dünden beri goguslerimin yanları acıyor
O nasıl birseymisEvet herkes sustu noluyo ayol
Ben 21 Araligi bekliyorum bat
Ebegumeci buharina oturmustum gecen hafta
Kasiklarimda hep agri olurdu .. gecti
Bilmiyorum onla ilgili mi
Kanallari temizliyor dediler
Onu da deneyelim eksik kalmasin dedik
Mrb arkadaslar bende maydonoz sut buhari okudum.. birde benim anneminde bebegi olmuyormus. 14 yil tedavi gormus. Iki ay sogan kuru uygulamis. Ikinci ay maydonoz buharina da oturmus. O ay ki allahin isi annem bana hamile kalmis.. bende 10 aydir korunmuyorum.. hayirlisi bakalim. Anne taktiklerine basladim bu ay.. Rabbim insallah annem kadar uzun sinamaz beni.. bu surec psikolojiyi tamamen mahfeden bir surec. Insallah bu ayy hepimiz hamis kaliriz. Ilk ovilasyon testimi bugun yaptim. Ikinci cizgi silik.. durmak yola devam :)O nasıl birseymis
Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun inşallahMrb arkadaslar bende maydonoz sut buhari okudum.. birde benim anneminde bebegi olmuyormus. 14 yil tedavi gormus. Iki ay sogan kuru uygulamis. Ikinci ay maydonoz buharina da oturmus. O ay ki allahin isi annem bana hamile kalmis.. bende 10 aydir korunmuyorum.. hayirlisi bakalim. Anne taktiklerine basladim bu ay.. Rabbim insallah annem kadar uzun sinamaz beni.. bu surec psikolojiyi tamamen mahfeden bir surec. Insallah bu ayy hepimiz hamis kaliriz. Ilk ovilasyon testimi bugun yaptim. Ikinci cizgi silik.. durmak yola devam :)
Canım ben koyu çıktığı günü ve bir sonraki günü degerlendirdim. Çok şükür şu an hamileyim.Bugun ogle 12 de ovulasyon testi yaptim kop koyu kirmizi cikti az oncede iliski olsu birde yarin olsa yeterlimidir yada test siliklesincemi olmali
Adet dongune gore normal canım bugün yarın yumurtlaycaksin demek ki. 25 gün dongum diyorsun. Her ay aynı gün olmuyor yumurtlama. Bugünü degerlendir bence.Kızlar hepinize merhaba bugün saat 11 de yaptığım ovulasyon testleri adet döndüm 25 bugün adetten itibaren 9.gündeyim şimdi bu gece ilişki olmalımı? İlk yaptığımda hemen koyulaştı durdukça t c den daha koyu oldu yorumlarmısınız hiç bilgim yok şimdiden teşekkür ederim.....Bu arada biraz erken deilmi? Geçen yıl hamile kaldığımda 14.gündü yumurtlama doktor öyle demişti
Adet dongune gore normal canım bugün yarın yumurtlaycaksin demek ki. 25 gün dongum diyorsun. Her ay aynı gün olmuyor yumurtlama. Bugünü degerlendir bence.
İnşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda canımCanım çok teşekkür ederim. Geçen yıl zaten biraz tuhaftı düzenim bu akşamı değerlendirip devam ederim regle kadar.
Canin Allah kucagina almayi nasip etsin 2.ci cocugu istiyoruz bitane kizim var 3.5 yasinda kardes istiyor bugun yine test yaptim dunkunden silik cikti bakalim hayirlisiCanım ben koyu çıktığı günü ve bir sonraki günü degerlendirdim. Çok şükür şu an hamileyim.
Teşekkürler canım Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah :)Canin Allah kucagina almayi nasip etsin 2.ci cocugu istiyoruz bitane kizim var 3.5 yasinda kardes istiyor bugun yine test yaptim dunkunden silik cikti bakalim hayirlisi
Yumurta zaten 24 saat falan yaşıyormuş, yumurtlamadan öncesi daha mantıklı yani, sperm 5 güne kadar yaşıyabiliyomuş, yani 11 inde yumurtladıysan, 6-8-10-12 gibi mesela verimli diye biliyorum ben
Ben göremedim resmi canım tekrar atabilir misin?Rabbim şifa versin canımKızlar pco var bende ovulasyon ile hazırlanıyorum bu ay ilk kez pazar günü regl bitti 3 gündür aynı saatte yapıyorum şuan durum bu koyulaşmay başlamış dimi acaba 1-2 güne yumurtlama olur mu?
Canım sanki daha 2 3gün var gibi geldi bana hemen koyulasmaz ama yine de yapmaya devam
7 gün gecikene kadar yapmadın mı hiç test?? Hadi işallah hamişsindirrKızlar ACÍL benim kahverengi akıntı geldi adetim de 7gün gecikti ped koydum ama ne karnım ağrıyor ne de devamı gelmedi ben şokdevam ederdi normalde ve ağrı da olurdu göğüslerim de çok ağrıyor bu ay çok umutsuzdum birden beni bi telaş sardı bana bişeyler diyin ne onu testi var ne de gebelik Yarın hemen gebelik alıp yapıcam ayy hamilemiyim acaba
Kahverengi akıntınım devamı yoksa yerleşme kanaması olabilir canım. Testi yapınca haber et bizedeKızlar ACÍL benim kahverengi akıntı geldi adetim de 7gün gecikti ped koydum ama ne karnım ağrıyor ne de devamı gelmedi ben şokdevam ederdi normalde ve ağrı da olurdu göğüslerim de çok ağrıyor bu ay çok umutsuzdum birden beni bi telaş sardı bana bişeyler diyin ne onu testi var ne de gebelik Yarın hemen gebelik alıp yapıcam ayy hamilemiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?