Kızlar umarım size bir faydam dokunur 33 yaşındayım 2 yaşında oğlum var bu ikinci bebek olacak allah nasip ederse bu denememizin 5. Ayıydı ovu testi ile denememizin 2. Ayı ben sadece bundan 2 ay önce soğan kürü yaptım adetlerim düzenlidir hep. Bu ay. İlişki günlerim 10-12-13( ovu testi eşit koyulukta)akşam ilişki oldu +14(t c den den daha koyuydu pikti - akşamda koyuydu ilişki olmadı) + 15(silikleşti çatladı yumurta)( hem sabah 6 da hemde gece ilişki oldu )+19 Yani üst üste 4 gün ilişki oldu.Tebrikler
Hangi gunleri degerlendirdiniz tam yazabilir misin lutfen
Kızlar umarım size bir faydam dokunur 33 yaşındayım 2 yaşında oğlum var bu ikinci bebek olacak allah nasip ederse bu denememizin 5. Ayıydı ovu testi ile denememizin 2. Ayı ben sadece bundan 2 ay önce soğan kürü yaptım adetlerim düzenlidir hep. Bu ay. İlişki günlerim 10-12-13( ovu testi eşit koyulukta)akşam ilişki oldu +14(t c den den daha koyuydu pikti - akşamda koyuydu ilişki olmadı) + 15(silikleşti çatladı yumurta)( hem sabah 6 da hemde gece ilişki oldu )+19 Yani üst üste 4 gün ilişki oldu.
Belirtilerime gelince göğsümden bir damla süt geldi. Ve ovulasyon gününden Bir kaç gün sonra göğsümde sızlama ve yanma oldu ama adete doğru geçti ne ağrı ne göğüs ucunda karartı olmadı Bat günş ve bir gün önceside inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım hatta adet olacağım kesin dedim ama batma şeklinde değil sürekli ağrı şeklinde bacaklarım bile sızlıyordu ağrıdan ve halende ağrımaya devam ediyor akımyı ise ovu sonrası bata kadar beyaz kremsi bir alıntı geldi dünden bu yanada şeffaf su gibi bir akıntı geliyor . İlişki öncesi eşime bitter çikolata ve sade yürk kahvesi içirdim ilişki sonrasındada belimin altına yastık aldım en az bir saat kalmadım umarım size bir faydam olur inşallah allahım en kısa zmaanda sizede nasip eder ovulasyon testini mutlaka öneririm
Yok canım bu ay 10-12-13-15-19 ilişki günleri 13. De her iki çizgi eşitti. 14. De sabah t kontrol çizgisinden daha koyuydu. Akşamına biraz açılmıştı o akşam ilişki olmadı 15.sabah altıda ve gece ilişki oldu ve 15. İnde çatladı zaten Sırayla 13-14-15 testiYani 13 unde cift cizgiyi gormeye basladigin gun oldu
14 T daha koyulastiginda olmadi
15 siliklestiginde sabah aksam
16-17-18-19 devam ettiniz?
Dogrumu anladim
Benim döngüm 28 güne bir di ve genelde 14.gün pik 15.gün yumurta çatlardı ben 12-13-15-19 günleri ilişkş oldu 15 inde sabah ve akşam ilişki oldu. Bence bormal 9.gün pik yapması 10.gün çatlarsa eğer 14 veya 15 gün sonra adet olman getekit adet olmazsan gebesindir. Sana tavsiyem pik yaptığı günün akşamı mutlaka ilişkş olsun hatta üst üste birkaç gün olsun çünkü yumurta çatladığında eğer içerde sperm hazır olursa kaçırmamış olursun hemen döllenirS sakyuz canım benim ovulasyon testinde ikiside koyu ama t nin kenarı dahada koyu çizgi gibi artı adet döngünün nedir? Benim döndüm 25 ve bugün 9.gün pik yaptı normal dimi... Bu arada Allah sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Benimde oğlum var 7 yaşında ovulasyon testine yeni başladım bu yüzden acemiyim :)
Kaç aylık hamilesiniz kuzumBenim döngüm 28 güne bir di ve genelde 14.gün pik 15.gün yumurta çatlardı ben 12-13-15-19 günleri ilişkş oldu 15 inde sabah ve akşam ilişki oldu. Bence bormal 9.gün pik yapması 10.gün çatlarsa eğer 14 veya 15 gün sonra adet olman getekit adet olmazsan gebesindir. Sana tavsiyem pik yaptığı günün akşamı mutlaka ilişkş olsun hatta üst üste birkaç gün olsun çünkü yumurta çatladığında eğer içerde sperm hazır olursa kaçırmamış olursun hemen döllenir
Daha çok yeni canım bugin öğrendim 5 haftalıkKaç aylık hamilesiniz kuzum
Benim döngüm 28 güne bir di ve genelde 14.gün pik 15.gün yumurta çatlardı ben 12-13-15-19 günleri ilişkş oldu 15 inde sabah ve akşam ilişki oldu. Bence bormal 9.gün pik yapması 10.gün çatlarsa eğer 14 veya 15 gün sonra adet olman getekit adet olmazsan gebesindir. Sana tavsiyem pik yaptığı günün akşamı mutlaka ilişkş olsun hatta üst üste birkaç gün olsun çünkü yumurta çatladığında eğer içerde sperm hazır olursa kaçırmamış olursun hemen döllenir
Çok teşekkür ederim canım allah sanada nasip etsin inşallahCanım çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığın için. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Peki geçen Aymıydı bu tarihler bende 26 günde 3 gün sürer regl dönemim test yaptm 10 gün 11 gün ve 12 değerlendirdim daha adtme 6 gün var bir fikr verirmişn fotoyu eklyrm canm Allah bir an önce bebişlerini kucagna sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsinDaha çok yeni canım bugin öğrendim 5 haftalık
FotoPeki geçen Aymıydı bu tarihler bende 26 günde 3 gün sürer regl dönemim test yaptm 10 gün 11 gün ve 12 değerlendirdim daha adtme 6 gün var bir fikr verirmişn fotoyu eklyrm canm Allah bir an önce bebişlerini kucagna sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin
Canım spermler 3 gün yaşıyormuş zatende bari yarını değerlendir benimde aynı sorun var tam testler koyulaşmaya başladı şimdi de adam gececi ne yapacam bilmiyorum onlar sadece çocuk istiyor ama sıkıntısı bizeKizlar dun ovu testim koyu kirmizi cikti ve degerlendirdik bugunde yaptim dunkundrn silik cikti ama esimde hal yok bugun :) cumada iliski olmustu acaba hala hamile kalma ihtimalim varmi??
Haklisin canim ya butun stresi yasayan biz ugrasanda biz yok bugun cok yorgunum falan filan bizim yerimizde olsalar naparlardi acaba senin gectimi yumurtlama gununCanım spermler 3 gün yaşıyormuş zatende bari yarını değerlendir benimde aynı sorun var tam testler koyulaşmaya başladı şimdi de adam gececi ne yapacam bilmiyorum onlar sadece çocuk istiyor ama sıkıntısı bize
Çok sevindim canım hayırlı olsunDaha çok yeni canım bugin öğrendim 5 haftalık
Yapmadım valla hep negatif olduğu için şimdi birazda pembe akıntı geldi sadece peceteye off keşke testimmolsaydi7 gün gecikene kadar yapmadın mı hiç test?? Hadi işallah hamişsindirr
Hayır canım sanırım yarın olacak test koyulaştı biraz bugün ama adam sabah gelecek malum akşama kadar yatacak eee akşamda kızım var ondan kaçış yok bakalım nasıl formül bulacam boşunada adama bir sürü bal falan yedirdim sinir oldum resmenHaklisin canim ya butun stresi yasayan biz ugrasanda biz yok bugun cok yorgunum falan filan bizim yerimizde olsalar naparlardi acaba senin gectimi yumurtlama gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?