OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Benimde kizim var iki dk olsun yalniz birakmiyo bizi artik sans bakalim umarim iyi haberler aliriz bu ay

Kızlar adetime altı gün var test erken gebelik testiymiş yaptm bu sabah negatif çıktı sizce güvenmeliyim foto koydum adetm 26 günde bir

Eklentiler

• IMG_0505.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar adetime altı gün var test erken gebelik testiymiş yaptm bu sabah negatif çıktı sizce güvenmeliyim foto koydum adetm 26 günde bir

Canım ben geçen gebelikte çok yaptım ve asla çıkmadı hatta 3 falan vardı erken gebelik testinde çıkmadı ama 2 gün kala nova diye bir testte çok açık çizgi çıktı yani o güne kadar erken gebelikte dahil hepsi bariz negatifti. Benimde adetim 26 günde oluyor bu yüzden yazmak istedim.

Adetimi beklyecem artık kısmet ama moralım çok bozuldu kuzum ya beni ii anlarsnz kendimizi heveslendirip duruoz çok saol bilgilendirdiğini için

Adetimi beklyecem artık kısmet ama moralım çok bozuldu kuzum ya beni ii anlarsnz kendimizi heveslendirip duruoz çok saol bilgilendirdiğini için

Anlamazmıyım eczanelerden utanır oldumda bu ay netten aldım 30 tane :)) bozma moralini son iki güne kadar çıkmadı. Şöyle söyliyim doktor takip etti ovulasyon da ilişki yazdı 3 gün hesap zaten ortadaydı malum ilişkiden tam 11 gün sonra testte çıktı silik. Ondan önce 3 gün kala 25 liralık testte bile çıkmadı.

Yani ovulasyon testiyle 10 11 12 değerlendirdm şim benim hani tarihte bakmam lazım kuzum yani 11 aralıkta başladı

Yani ovulasyon testiyle 10 11 12 değerlendirdm şim benim hani tarihte bakmam lazım kuzum yani 11 aralıkta başladı

2 gün sonrasında çıkabilir regl döngün kısaymış normalde çıkmaz ama döngüye göre benim iki gün kala çıkıyor.Benim 7 yaşında oğlum var onda 2 gün kala çıktı martta 14 haftalık düşük var ondada 2 gün kala çıktı.Bende 26 günde bir oluyorum.Benim 3 hamilelik oldu üçündede reglime 1 hafta kala göğüs uçlarım feci sızladı.Alt bel ağrısı yine bir hafta kala başlar.Bende teste bile gerek kalmıyor aslında ama kişiden kişiye değişiyor bunlar. Anlatmamın sebebi kendinde adet sendromu hariç bu tarz belirtilerde hissediyorsan umut et ve dua et.Her ay olmayan bu ay olan değişiklikler çok önemli bence.

Geçen ay kendni çok dinledm saçma sapan Ümit'lere kapldm göğüslerde agrı var ve dünden beri adet olacaksm hissi var ve sarı akıntı var tek fark bu öteki aylara göre ben hiç açık sarı bir alıntıyla kasılesmadm

Pik ne demek ?
Ben 9-11-12-14 degerlendirdim olmadi bu ay bu testlere gore
Sence nerde yanlis yapmis olabilirim
ya da biz de bir sorun oldugunu kabullenmeliyim artik

Eklentiler

• IMG_8857.webp
    8 KB · Görüntüleme: 61
Globalist pik en koyu olduğu gün testin yani çatlamasına hazır olduğu gün ve yanlış deil senin testler 10 ve 11.gün pik yapmış ve 12 de çatlamış. Şayet 9.10.11 de ilişki olduysa süper.

Hayırlısı olsun canım en azından ne güzel beklemeden erken yumurtlama oluyor zaman bu sayede çabuk geçiyor. Regl bitiminde yumurtlama başlıyor

Kızlar ümidinizi kesmeyin sakın benim yaş 36 ve fsh yüksek sade
Rabbim bian önce sanada güzel evlat nasip etsin ne güzel cvp veriosun bize bende anne olma hayallerimi bir daha ki aya bırakıyrm

Amin canım birbirimizi anlıyoruz önemli olan bu Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez vakitte zaten reglin başlamış yumurtlama yine yakın bi zamanda başlar kısa döngüsü olanlarda şans biraz daha iyi bekleme konusunda yani stres etkiliyor.Oluruna bırakıp bitkisel içecekler iyi geliyor hayıt mesela hormonlara iyi geliyor yumurtlamayı kolaylaştırıyor. Ben onunla kalmıştım 14 haftalık düşük oldu ama baya mucize bir kür. Sabah akşam aç karna ılık içtim. Adetin 3.günü başladım

Selam arkadaşlar bu ovulasyon testi beni delirticek ya :) sat 8 aralık 25 günde bir regl oluyorum. bugün 15.gün bu testler daha hala koyu çizgi vermedi. biraz önce yine yaptım ikinci çizgi çok silik niye böyle oluyor yaaa off bu ayıda iyi değerlendirmiş oysaki eşimle

A aysnrkrks canım tohumu 1 tatlı kaşığı hafif ezip 1 bardak kaynamış suda bekletip ılıyınca içiyorum benim hamile kalabildiğim tek kür bu 2 gebeliktede. Artı çörek otu bal tarçın bu ikisini bir arada yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…