Benimde kizim var iki dk olsun yalniz birakmiyo bizi artik sans bakalim umarim iyi haberler aliriz bu ayHayır canım sanırım yarın olacak test koyulaştı biraz bugün ama adam sabah gelecek malum akşama kadar yatacak eee akşamda kızım var ondan kaçış yok bakalım nasıl formül bulacam boşunada adama bir sürü bal falan yedirdim sinir oldum resmen
Kızlar adetime altı gün var test erken gebelik testiymiş yaptm bu sabah negatif çıktı sizce güvenmeliyim foto koydum adetm 26 günde bir
Adetimi beklyecem artık kısmet ama moralım çok bozuldu kuzum ya beni ii anlarsnz kendimizi heveslendirip duruoz çok saol bilgilendirdiğini içinCanım ben geçen gebelikte çok yaptım ve asla çıkmadı hatta 3 falan vardı erken gebelik testinde çıkmadı ama 2 gün kala nova diye bir testte çok açık çizgi çıktı yani o güne kadar erken gebelikte dahil hepsi bariz negatifti. Benimde adetim 26 günde oluyor bu yüzden yazmak istedim.
Adetimi beklyecem artık kısmet ama moralım çok bozuldu kuzum ya beni ii anlarsnz kendimizi heveslendirip duruoz çok saol bilgilendirdiğini için
Yani ovulasyon testiyle 10 11 12 değerlendirdm şim benim hani tarihte bakmam lazım kuzum yani 11 aralıkta başladıAnlamazmıyım eczanelerden utanır oldumda bu ay netten aldım 30 tane :)) bozma moralini son iki güne kadar çıkmadı. Şöyle söyliyim doktor takip etti ovulasyon da ilişki yazdı 3 gün hesap zaten ortadaydı malum ilişkiden tam 11 gün sonra testte çıktı silik. Ondan önce 3 gün kala 25 liralık testte bile çıkmadı.
Yani ovulasyon testiyle 10 11 12 değerlendirdm şim benim hani tarihte bakmam lazım kuzum yani 11 aralıkta başladı
Kızlar adetime altı gün var test erken gebelik testiymiş yaptm bu sabah negatif çıktı sizce güvenmeliyim foto koydum adetm 26 günde bir
Maalesef ovulasyon testm bitti bugn ki negatif çıkınca yine almaya karar verdim kızlar suan dokunsanız aglıyacak modundaymOvulasyon testine bak
Onda cift cikarsa o da olumlu demek
Burda okumustum
Benim döngüm 28 güne bir di ve genelde 14.gün pik 15.gün yumurta çatlardı ben 12-13-15-19 günleri ilişkş oldu 15 inde sabah ve akşam ilişki oldu. Bence bormal 9.gün pik yapması 10.gün çatlarsa eğer 14 veya 15 gün sonra adet olman getekit adet olmazsan gebesindir. Sana tavsiyem pik yaptığı günün akşamı mutlaka ilişkş olsun hatta üst üste birkaç gün olsun çünkü yumurta çatladığında eğer içerde sperm hazır olursa kaçırmamış olursun hemen döllenir
Seninkide benimkiyle aynı tarihlerde olmuş adet dönemin yakın mı oldun mu kuzumPik ne demek ?
Ben 9-11-12-14 degerlendirdim olmadi bu ay bu testlere gore
Sence nerde yanlis yapmis olabilirim
ya da biz de bir sorun oldugunu kabullenmeliyim artik
Seninkide benimkiyle aynı tarihlerde olmuş adet dönemin yakın mı oldun mu kuzum
Rabbim bian önce sanada güzel evlat nasip etsin ne güzel cvp veriosun bize bende anne olma hayallerimi bir daha ki aya bırakıyrmHayırlısı olsun canım en azından ne güzel beklemeden erken yumurtlama oluyor zaman bu sayede çabuk geçiyor. Regl bitiminde yumurtlama başlıyor
Rabbim bian önce sanada güzel evlat nasip etsin ne güzel cvp veriosun bize bende anne olma hayallerimi bir daha ki aya bırakıyrm
Kızlar ümidinizi kesmeyin sakın benim yaş 36 ve fsh yüksek sade
Hayıt ,dediğin hayıt tohumu çayımı canım bende,pco,var,şun,hem soğan kürü yapıyorum hemde,hayıt çayı içiyorum
Amin canım birbirimizi anlıyoruz önemli olan bu Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez vakitte zaten reglin başlamış yumurtlama yine yakın bi zamanda başlar kısa döngüsü olanlarda şans biraz daha iyi bekleme konusunda yani stres etkiliyor.Oluruna bırakıp bitkisel içecekler iyi geliyor hayıt mesela hormonlara iyi geliyor yumurtlamayı kolaylaştırıyor. Ben onunla kalmıştım 14 haftalık düşük oldu ama baya mucize bir kür. Sabah akşam aç karna ılık içtim. Adetin 3.günü başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?