OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ben ezmeden içtim 4 gündür olmamış mıdır,ki lh yüksek cıkmıştı,benim,de 1 aydır,ilaç kullanıyorum doktora,da gitcm pazartesi günü kontrol için matofin kullanıyorum soğan,kürü yapıyorum artı hayıt çayı içiyorum umarım bende hamile olurum gecen ay öğrendim,bende,ilk kez regl gecikmesi ile,bakalım doğum günüme hediyem olsun istiyorum 4aydır,da istiyorz,

Bugn alti gün öncesi gebelik testi yaptm negatif çıktı o yüzden moralım bozuldu fotoda attım adetime 6 gün var daha ama testle dagldm

Kızlar adetime altı gün var test erken gebelik testiymiş yaptm bu sabah negatif çıktı sizce güvenmeliyim foto koydum adetm 26 günde bir
Canım adetin gecikince yapmanı tavsiye ederim yanıltabilir bu test daha 6 gün var sonuçta benim bat 20 siydi dün yaptım yani 21 inde çok belirgin çıktı

Pik ne demek ?
Ben 9-11-12-14 degerlendirdim olmadi bu ay bu testlere gore
Sence nerde yanlis yapmis olabilirim
ya da biz de bir sorun oldugunu kabullenmeliyim artik
Canım senin testin 11 inde pşk yapmış 12. Gün yumurtan çatlamış bence 10-11-12-13 gün bile ilişki olabilirdi bence

Adet oldum kızlar bu ay da olmadı Allah büyük denemeye devam

Canım bu ezip ezmeme konusunu bende baya araştırdım ezip içende var ezmeyende demekki her ikiside aynı yola çıkıyor

arkadaşlarrrrr lütfen yarddımmm daha önce de atmıştım ovu testlerimi. bi turlu tam koyu yakalayamadım diye. bugün 24. gün. dedim herhalde yumurtlama olmuştur geçmiştir. aama bugün öyle bi şeffaf akıntım geldi ki şüphelendim öylesine ovu testi yaptım az önce. ve koyu çizgi anında belirdi. ya ben şimdi niye böyle cok gec yumurtladım hangi günleri degerlendirmem lazım? bugün ve yarını degerlendirsem olur mu? bu arada 21 ve 22 yi değerlendirmiştik. 23 boş geçti. bugün 24. gün ve ovu testim koyu cıktı..

Eklentiler

• 15673234_1700908636905964_33704303_n.webp
    19 KB · Görüntüleme: 47
  • 15682721_1700908626905965_306168975_n.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 43
Kuzum 24 tamamdır bugün değerlendir yarında yap silikleşirse çatlama olmuş demekte bu iki üç gün önemli senin için 23 24 25 26 işine kesine al sen
23 ü boş gectik cunku 21 ve 22 de yapmistik simdi bugun 24 ü degerlendirdik. Bir de 25 i degerlendirebilcem yani insallah. 26 sinda eşim görevde olcak:/ bir de aksamlari degerlendirebiliyoruz bazilari gunduz daha iyi olur diyolar ama gerci tutacak olduktan sonra olur herhaldr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…