OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Test koyu olduğu günü bir önceki ve bir sonrası günü değerlendirdik

Canim bugunu ve yarini degerlendirmen yeterli gelecektir insallah tutar bu ay

Canim bugunu ve yarini degerlendirmen yeterli gelecektir insallah tutar bu ay
Canım bugun test yaptim. Dunkunden biraz silik cikti yani koyu ama düne göre silik. Bu catliyor anlamina mi geliyor acaba? Bugünü de degerlendiririz insaALLAH ya RABBim.bize de tattirsin bu duyguyu

Kızlar bu folik asit nasıl alınır markası falan var mı önerecegnz
Csnim ben doktora hamilelik düşündüğümü soyledigimde, Folik 1 tablet folik asitini icmeye baslayabilirsin dedi. Gittim eczaneden aldim. Yaklasik 6 aydir iciyorum :) hatta dun ictim 6. Ayin son hapini. Devam etsem mi etmesem mi bilemedim

Hangi marka kuzum üç ay için diolar gebe kalırsanız devam edn demişler ama bende bilemedim ki

Canım bugun test yaptim. Dunkunden biraz silik cikti yani koyu ama düne göre silik. Bu catliyor anlamina mi geliyor acaba? Bugünü de degerlendiririz insaALLAH ya RABBim.bize de tattirsin bu duyguyu
Evet canim yumurtan catlamis oluyor bugunde kesin degerlendirin

Hangi marka kuzum üç ay için diolar gebe kalırsanız devam edn demişler ama bende bilemedim ki
Doktor hic bi zarari yok hamile kalana kadar icebilirsin demisti. "Folik 1 tablet" folik astimin adi. 6 ay ictim. Gecen baska doktora gittiğimde istersen birakabilirsin hamilelikte gene veriyoruz 3 ay kullanman yeter demisti

Evet canim yumurtan catlamis oluyor bugunde kesin degerlendirin
her açıdan çektim foto bak bi canım. 24. gün koyu cıkmıstı degerlendırdık. 25 sabahı yaptım test, hafif silik gibydi. 25in aksamı yani az önce yaptım koyu cıktı. ben anlamadım yani hala catlamamıs demek mi? biz bugünü değerlendircez ama yarını malesef degerlendiremicez :/ yeterli olur mu ki.. ya ben bukadar geç yumurtlamazdımm bu ay neden bböyle oldu ki.. soğan küründen olabilir mi acaba.

Eklentiler

• 15673171_392166794451291_2042444987_n.webp
    25 KB · Görüntüleme: 52
  • 15722452_392166607784643_1004239650_n.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 15722583_392166771117960_1193275180_n.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bende bu ay soğan kürüne başladım 15 gün sonra ovulasyona başlıcam bakalım inş tutar bu ay

Içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor artık bugün bebek görmeye gittim kucağıma aldığımda kendimi içimden sürekli Allahım bana da nasib et derken buldum Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum bu ay doktora gideceğim artık.. Hayırlısı..

Hepimiz aynıyız kuzum sabrsızız işte herşey ilk istedgmz anda olsun istyrz ama inanıyrm o güzel duyguyu

Böyle bırakma kendini canım benim

al benden de o kadar.. kelimler kifayetsiz

Sen yeni evli degil miydin?
Ne kadardir deniyorsunuz?
Yasin kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…