- 15 Aralık 2016
- 146
- 55
- 18
- 33
Kuzum şey soracaktım test çift çizgi olduğu günü mü değerlendirdiniz yoksa öncesinde sonrasımı ben bu ay yaptm olmadı galiba daha adetime var ama hamile hissetmiom kendmi bu ay ona göre tedbir alalım bizdeSağol canımm
Teşekkür edermmm canm benmTest koyu olduğu günü bir önceki ve bir sonrası günü değerlendirdik
Canim bugunu ve yarini degerlendirmen yeterli gelecektir insallah tutar bu ayarkadaşlarrrrr lütfen yarddımmm daha önce de atmıştım ovu testlerimi. bi turlu tam koyu yakalayamadım diye. bugün 24. gün. dedim herhalde yumurtlama olmuştur geçmiştir. aama bugün öyle bi şeffaf akıntım geldi ki şüphelendim öylesine ovu testi yaptım az önce. ve koyu çizgi anında belirdi. ya ben şimdi niye böyle cok gec yumurtladımhangi günleri degerlendirmem lazım? bugün ve yarını degerlendirsem olur mu? bu arada 21 ve 22 yi değerlendirmiştik. 23 boş geçti. bugün 24. gün ve ovu testim koyu cıktı..
Canım bugun test yaptim. Dunkunden biraz silik cikti yani koyu ama düne göre silik. Bu catliyor anlamina mi geliyor acaba? Bugünü de degerlendiririz insaALLAH ya RABBim.bize de tattirsin bu duyguyuCanim bugunu ve yarini degerlendirmen yeterli gelecektir insallah tutar bu ay
Csnim ben doktora hamilelik düşündüğümü soyledigimde, Folik 1 tablet folik asitini icmeye baslayabilirsin dedi. Gittim eczaneden aldim. Yaklasik 6 aydir iciyorum :) hatta dun ictim 6. Ayin son hapini. Devam etsem mi etmesem mi bilemedimKızlar bu folik asit nasıl alınır markası falan var mı önerecegnz
Hangi marka kuzum üç ay için diolar gebe kalırsanız devam edn demişler ama bende bilemedim kiCsnim ben doktora hamilelik düşündüğümü soyledigimde, Folik 1 tablet folik asitini icmeye baslayabilirsin dedi. Gittim eczaneden aldim. Yaklasik 6 aydir iciyorum :) hatta dun ictim 6. Ayin son hapini. Devam etsem mi etmesem mi bilemedim
Evet canim yumurtan catlamis oluyor bugunde kesin degerlendirinCanım bugun test yaptim. Dunkunden biraz silik cikti yani koyu ama düne göre silik. Bu catliyor anlamina mi geliyor acaba? Bugünü de degerlendiririz insaALLAH ya RABBim.bize de tattirsin bu duyguyu
Canim sabahki silik gibiydi. Simdi bitane daha yaptim iki cizgi ayni koyulukta gibi. Oy bisey anlamadım bu istenEvet canim yumurtan catlamis oluyor bugunde kesin degerlendirin
Doktor hic bi zarari yok hamile kalana kadar icebilirsin demisti. "Folik 1 tablet" folik astimin adi. 6 ay ictim. Gecen baska doktora gittiğimde istersen birakabilirsin hamilelikte gene veriyoruz 3 ay kullanman yeter demistiHangi marka kuzum üç ay için diolar gebe kalırsanız devam edn demişler ama bende bilemedim ki
her açıdan çektim foto bak bi canım. 24. gün koyu cıkmıstı degerlendırdık. 25 sabahı yaptım test, hafif silik gibydi. 25in aksamı yani az önce yaptım koyu cıktı. ben anlamadım yani hala catlamamıs demek mi? biz bugünü değerlendircez ama yarını malesef degerlendiremicez :/ yeterli olur mu ki.. ya ben bukadar geç yumurtlamazdımm bu ay neden bböyle oldu ki.. soğan küründen olabilir mi acaba.Evet canim yumurtan catlamis oluyor bugunde kesin degerlendirin
Aminnn inşallahhhdarısıııı bizeee inşallahhh
Hepimiz aynıyız kuzum sabrsızız işte herşey ilk istedgmz anda olsun istyrz ama inanıyrm o güzel duyguyuIçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor artık bugün bebek görmeye gittim kucağıma aldığımda kendimi içimden sürekli Allahım bana da nasib et derken buldum Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum bu ay doktora gideceğim artık.. Hayırlısı..
Böyle bırakma kendini canım benimIçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor artık bugün bebek görmeye gittim kucağıma aldığımda kendimi içimden sürekli Allahım bana da nasib et derken buldum Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum bu ay doktora gideceğim artık.. Hayırlısı..
Içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor artık bugün bebek görmeye gittim kucağıma aldığımda kendimi içimden sürekli Allahım bana da nasib et derken buldum Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum bu ay doktora gideceğim artık.. Hayırlısı..
Içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor artık bugün bebek görmeye gittim kucağıma aldığımda kendimi içimden sürekli Allahım bana da nasib et derken buldum Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum bu ay doktora gideceğim artık.. Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?