OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar yardım eder misiniz bugün ki ovulasyon testi bu . Ama dün çok aşırı silik çizgi çıkmıştı çizginin birden bu kadar koyu olması normal mi sabah idrariyla yaptım bide

Eklentiler

• Screenshot_20161225-154313.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar yardım eder misiniz bugün ki ovulasyon testi bu . Ama dün çok aşırı silik çizgi çıkmıştı çizginin birden bu kadar koyu olması normal mi sabah idrariyla yaptım bide
Canım regl döngün nedir bilmiyorum ama bugünü yarını ve hatta diğer günü bile değerlendir çünkü testin pik yapmış tam istediğimiz gibi inşallah dünde ilişki vardır çünkü önceden içeride spermin beklemesi çok daha şans oluyor yumurtanın kaç saat sonra çatlayacağını bilemeyi akşam 7 gibi mutlaka test yap canım hafif açılmış bile olsa çatlamış ablamına gelir yani bir an önce çalış

Benim testi 14. Gün bu şekildeydi akşam hafif açılmıştı benim ilişki günlerimde 12-13-15(sabah 6 ve gece 12 gibi)-19 günlerdi ve tuttu çok şükür gebeyim aklında olsun testin koyulaşmasını beklemeden günaşırı ilişki mutlaka olsun

Evet dün sabah da ilişki olmuştu ay çok sevindim canım dediklerini yapicam akşam da test yapıp bakarım 3 günü de değerlendiririm dediğin gibi çok sağol

Evet dün sabah da ilişki olmuştu ay çok sevindim canım dediklerini yapicam akşam da test yapıp bakarım 3 günü de değerlendiririm dediğin gibi çok sağol
Süper dün ilişkş olması şansını çok artırır bugün yarın ve diğer günde ilişki olsun ben 4 gün üst ğste ilişki ile hamile kaldım bence gün aşırı hikaye zaten gebe kalacağımız günler sınırlı

Hayırlı olsun bebeğin Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah. Telefona takvim uygulaması da indirdim ama ona göre daha yumurtlamama 3 gun var yanlış demek ki takvim

Hayırlı olsun bebeğin Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah. Telefona takvim uygulaması da indirdim ama ona göre daha yumurtlamama 3 gun var yanlış demek ki takvim
Yumurtlaama günleri değilken canım ona takılma sen inşallah allah sanada nasip eder alırım güzel haberini

Ağzından bal damlıyor ya bugunler de yumurtlama günüm ya benim peki ne zaman test yaparsam çıkar gebelik

Ağzından bal damlıyor ya bugunler de yumurtlama günüm ya benim peki ne zaman test yaparsam çıkar gebelik
Yumurtan bugün öatlarsa çatlağı günün üzerine 14 gün koy adet tarihin adet tarihinin günümde veya günün geçince yap bence çünkü idrarda çıkması 14 günü buluyor gebeliğin benim adet tarihin 20 siydi adet olmadım 21 inde test yaptım bariz çoktı

Gun asiri denediniz mi siz?
O zaman olmadi mi yani?
Yumurta gunlerinde her gunu tavsiye etmissin?
Doktorlar gunasiri diyor diye ona uyuyoruz ama yanlis mi acabaa
Canım ben bundan önceki aylarda günaşırı denedim olmadı bu ay 4 gün üst üste deneyince hamile kaldım Sabirsiz61 sağolsun yardımları ile

Gun asiri denediniz mi siz?
O zaman olmadi mi yani?
Yumurta gunlerinde her gunu tavsiye etmissin?
Doktorlar gunasiri diyor diye ona uyuyoruz ama yanlis mi acabaa
Ve ben adanalıyım adanada üroloji doktoru var hakan güzel onun bir yazısını okudum hergün ilişkiden hiçbit sakınca yok herhün yenisi üretilir diye yazısı var nette

Kızlar ya adetime 2gün var 27 olmam lazım test yaptm bu erken gebelik testi 6 gün önce tesbit eden hatta bundan 4 gün öncede yapmıştım yazdm yine negatif çıktı sanmıoö artık hamile olduğumu yoksa belli olrdu

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Muneccim degiliz cnm madem suphen var git test yap 3 kere iliskiden sanmiyorm yumurtlma gunlerine denk geldiyse belki ve bunlar sadece ihtimal

Muneccim degiliz cnm madem suphen var git test yap 3 kere iliskiden sanmiyorm yumurtlma gunlerine denk geldiyse belki ve bunlar sadece ihtimal
Müneccim olmadıgını biliyorum herkes buraya insan gibi belirtilerini yazıyo iyi insanlarda sıcak yorumlarda bulunuyorlar senin gibileride zaten saymıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…