Yaziyosun ki okuyorum:)Mantıksız buluyorsan cevap yazmassın okumassın olur biter
Eki Görüntüle 1930262 Kızlar testlerim bu şekilde 24 ve 25i değerlendirdik yumurta çatlaması bugün mü oluyor çünkü açılmaya başladı rengi bugünü de değerlendirelim mi
Böyle günlerde hep neden müsait olamıyorum ya ben ya hep nöbetimiz oluyo bu dönemlerdeAynen canim bugün ve yarinida degerlendir mutlaka
Böyle günlerde hep neden müsait olamıyorum ya ben ya hep nöbetimiz oluyo bu dönemlerde
HAKlısın canım olacağı varsa nasipse tek ilişkiyle hiç takip etmeden oluyo ..yüzmede insan fırsatları değerlendirmek istiyor umut dünyası İşteAman biz müsaitizde ne oluyo sanki yine olmuyo.
Artık denemekten bana gına geliyo.
Olası varsa oluyo tek ilişkiyle bile sıkma sen canını.
aynen inşallah nasib olur 2 yıl olduda benimHepimiz aynıyız kuzum sabrsızız işte herşey ilk istedgmz anda olsun istyrz ama inanıyrm o güzel duyguyu
bazen oluyor iste böyleBöyle bırakma kendini canım benim
2 yıldır evliyim canım biz hiç korunmadık nerdeyse sadece ilk 3 ay falan o da durumu bilmiyorduk eşimde varikosel var tedavi oluyor. 26 yaşımSen yeni evli degil miydin?
Ne kadardir deniyorsunuz?
Yasin kacti
zamanımızı bekliyoruz işte rabbim bize sabır versin amiin..al benden de o kadar.. kelimler kifayetsiz
Demekki o 12 13 de çatlamış canım ilk testin çatlama sonrası nı göstermiş zaten ama sen zaten garantiye almışsın işini inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimkide cumartesiydi beraber bekliyecez sonuçları bakalım neler olacakBı da sabah yaptım boyle cıktı Eki Görüntüle 1930877
Cumartesi pazar,test yapamadım yani acaba o,ara mı yumurtladım da,dün boyle cıktı sabah,da,diğer türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?