OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar testlerim bu şekilde 24 ve 25i değerlendirdik yumurta çatlaması bugün mü oluyor çünkü açılmaya başladı rengi bugünü de değerlendirelim mi

Eklentiler

• IMG_7169.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 48
Aman biz müsaitizde ne oluyo sanki yine olmuyo.
Artık denemekten bana gına geliyo.
Olası varsa oluyo tek ilişkiyle bile sıkma sen canını.
HAKlısın canım olacağı varsa nasipse tek ilişkiyle hiç takip etmeden oluyo ..yüzmede insan fırsatları değerlendirmek istiyor umut dünyası İşte

Kızlar benimde ovulasyon testi 21 aralıkta koyuydu ertesi gün silindi çalışmalar oldu fakat ben hemen hissedenlerdenim yine olmadı. Belirti falan yok 3 kez hamile kaldım üçündede vardı on gün kala moralim bozuldu ya

KIZLARR BEN OVU,TESTİ İLE,TAKİP,EDİYORDUM,YUMURTLAMA GÜNÜMÜ İLK REGL BİTER,BİTMEZ,BAŞLADIM,SİLİKTİ YAVAŞ,YAVAŞ RENGİ KOYULAŞMAYA,BAŞLAMIŞTI 12-13. Günde yapamadım,çünkü bitti elimdeki test ama ilişki oldu 3-4 gün o,aralar da pazartesi günü geldi,testm,zaten geleceğini bildiğim için idrarı tuttum geldi 3 de,yaptım boyle idi

Cumartesi pazar,test yapamadım yani acaba o,ara mı yumurtladım da,dün boyle cıktı sabah,da,diğer türlü

benimde tıpkı senin gibi çıktı t çizgisi aşırı koyulaşmadan (koyuydu ama c den daha koyu, veya eşit koyulukta değildi.c ye göre bir tık açıktı rengti ) ertesi gün hayalet çizgiye dönüşmeye başladı.. lh çok çabuk yükselen ve bir o kadar da hızlı düşen bir horman. cok aşırı koyu saatlerini bende yakalayamadım zaten birkaç saatlik mevzu..yumurtlamışsın ama.. umarım değerlendirmişsinizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…