Kızlar adetim 2 gün geçti burdan okuduğum kadariyla ovulasyon testiyle ogrenenler bile oluyormuş..Acaba bu ne demek bu ay ovulasyon testiyle denemeler yapmadım..adetimi bekliyorum ama olmuo bi türlü :) hafif akintim ve kasik ağrılarım var ve adetim düzenli 21 gunde bir oluyorum
Kızlar selamm ya deliricem cidden biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı. Neden öyle oldu ? Bat 2 ocak 25 günde bir regl oluyorum biri cevap yazarsa sevinirim tedirgin oldum.
Kızlar adetim 2 gün geçti burdan okuduğum kadariyla ovulasyon testiyle ogrenenler bile oluyormuş..Acaba bu ne demek bu ay ovulasyon testiyle denemeler yapmadım..adetimi bekliyorum ama olmuo bi türlü :) hafif akintim ve kasik ağrılarım var ve adetim düzenli 21 gunde bir oluyorum
12-15-17-18-21 bu tarihleri değerlendirdik canım hiç çizgi çıkmaması garip değilmi lh değeri hep var vücutta silikte olsa olması lazım değilmi ?Canım 25 günde regl oluyorsan ve 2 Ocak batsa 6 gün kalmış senin yumurtlama erken olacaktır yani tahminen 14 veya 15 aralıkta zaten ovulasyon olmuştur. Şu an birşey çıkmaması normal eğerlendirdinmi o tarihleri
12-15-17-18-21 bu tarihleri değerlendirdik canım hiç çizgi çıkmaması garip değilmi lh değeri hep var vücutta silikte olsa olması lazım değilmi ?
12-15-17-18-21 bu tarihleri değerlendirdik canım hiç çizgi çıkmaması garip değilmi lh değeri hep var vücutta silikte olsa olması lazım değilmi ?
bata 6 gün var zaten artık test yapmicam gerçi içimden bi ses bu ayda tırt diyor ama bakalımLazim ama saat saati tutmuyor bende de hiç çizgi yoktu 2 saat sonra yaptim silik cizgi cikti regl e 3 gün varken
Kızlar bu koyulukta yeterli mi
Sizce değerlendirmeli miyim
Evet canım bugünüde yarınıda değerlendir benceKızlar bu koyulukta yeterli mi
Sizce değerlendirmeli miyim
Canim nezaman yaptin testi sabah ilk idrarlami hamilelik varmi diye yapildigi icin oglene gerek yok herhaldr bende yapacamda kararsizim sabahmi yapsam oglenmi hamilelik varmi yokmu diyeCanım çok daha koyu olması lazım yorum yapmamın nedeni hamileliğimi lh testiyle öğrendim ama t kısmı c den daha koyuydu ama yinede gebelik testi deil neticede inşallah vardır.
Kizlar ovulasyon testini hamilelik varmi yokmu diye kullanmak istiyorum acaba testi nezaman yapmaliyim bilen varmi[/QUOTE
Regline birkaç gün kaldıysa saatin önemi yok ben aklıma estikçe yapıyordum son 3 gün kala falan iyice koyulaştı
İnşallah canım saol..ben burdan okuduklarimdan snra öylesine bi deneyeyim dedim o şekilde çıktı..Sulu bi şekilde akintim da var anlamadım.. yumurtlama desem normal şartlarda çoktan geçti ama testle ne şekil olur bilemedim..Canım çok daha koyu olması lazım yorum yapmamın nedeni hamileliğimi lh testiyle öğrendim ama t kısmı c den daha koyuydu ama yinede gebelik testi deil neticede inşallah vardır.
Bazılarında hiç çizgi cikmayan da var canım o nasıl olacak peki..Vücutta herzaman LH hormonu vardır canm
Bazılarında hiç çizgi cikmayan da var canım o nasıl olacak peki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?