OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar,bende,oyle,düşünüyorum yoksa dün boyle,iken,birden silinmezdi perşembe cumartesi pazar,pazartesi değerlendirdm dün boyle idi elimde olmadıgı için değerlendirdm,cunku,zaten cuma,günü yapmıştın,burda,arkadaşlar da,tıpkı,benim,düşündüğüm gibi dediler 1-2 güne olur dediler,bende değerlendirdm dün de oyle,cıktı,yine,değerlendirdm bugün ve,yarını,da değerlendircm inş olur soğan kürü,de,yapıyorum bu ay kızlar,hayırlısı

Kızlar adetim 2 gün geçti burdan okuduğum kadariyla ovulasyon testiyle ogrenenler bile oluyormuş..Acaba bu ne demek bu ay ovulasyon testiyle denemeler yapmadım..adetimi bekliyorum ama olmuo bi türlü :) hafif akintim ve kasik ağrılarım var ve adetim düzenli 21 gunde bir oluyorum

Eklentiler

• 1482837849340-1903391469.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 79

Vücutta herzaman LH hormonu vardır canm

Kızlar selamm ya deliricem cidden biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı. Neden öyle oldu ? Bat 2 ocak 25 günde bir regl oluyorum biri cevap yazarsa sevinirim tedirgin oldum.

Kızlar selamm ya deliricem cidden biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı. Neden öyle oldu ? Bat 2 ocak 25 günde bir regl oluyorum biri cevap yazarsa sevinirim tedirgin oldum.

Canım 25 günde regl oluyorsan ve 2 Ocak batsa 6 gün kalmış senin yumurtlama erken olacaktır yani tahminen 14 veya 15 aralıkta zaten ovulasyon olmuştur. Şu an birşey çıkmaması normal değerlendirdinmi o tarihleri

Canım çok daha koyu olması lazım yorum yapmamın nedeni hamileliğimi lh testiyle öğrendim ama t kısmı c den daha koyuydu ama yinede gebelik testi deil neticede inşallah vardır.

12-15-17-18-21 bu tarihleri değerlendirdik canım hiç çizgi çıkmaması garip değilmi lh değeri hep var vücutta silikte olsa olması lazım değilmi ?

12-15-17-18-21 bu tarihleri değerlendirdik canım hiç çizgi çıkmaması garip değilmi lh değeri hep var vücutta silikte olsa olması lazım değilmi ?

Çok sıvı aldıysan ondanda olabilir benimde aynı bazen çizgi çıkıyor bazen hiç çıkmıyor. Birde gebelik varsa günden güne koyulaşır bir hafta kala.

Lazim ama saat saati tutmuyor bende de hiç çizgi yoktu 2 saat sonra yaptim silik cizgi cikti regl e 3 gün varken

Kızlar bu koyulukta yeterli mi
Sizce değerlendirmeli miyim

Eklentiler

• IMG_1519.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar yumurta çatlamadan mı,değerlendirmek iyi yoksa çatlayıp silikleşye başladıktan,sonra mı ben değerlendirdm 4 günü bugün silikleşti az,once de,atmıştm ama tam olarak nasıl,oluyor ilk kez kullanıyorum ovu test laboquick

Canım çok daha koyu olması lazım yorum yapmamın nedeni hamileliğimi lh testiyle öğrendim ama t kısmı c den daha koyuydu ama yinede gebelik testi deil neticede inşallah vardır.
Canim nezaman yaptin testi sabah ilk idrarlami hamilelik varmi diye yapildigi icin oglene gerek yok herhaldr bende yapacamda kararsizim sabahmi yapsam oglenmi hamilelik varmi yokmu diye

Kizlar ovulasyon testini hamilelik varmi yokmu diye kullanmak istiyorum acaba testi nezaman yapmaliyim bilen varmi

İnşallah canım saol..ben burdan okuduklarimdan snra öylesine bi deneyeyim dedim o şekilde çıktı..Sulu bi şekilde akintim da var anlamadım.. yumurtlama desem normal şartlarda çoktan geçti ama testle ne şekil olur bilemedim..

Bazılarında hiç çizgi cikmayan da var canım o nasıl olacak peki..

İşte üsttede bahsettigm gibi bende de tek cizgi ciktigi dönemlerde bikac saat sonra sivi alimina dikkat edip ypiyordm hemen silikte olsa çift çizgi cikiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…