OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

test pik yapınca canım en yakın sonuç için yani t cizgisi c den koyu olduğu andır yumurtlamaya en yakın zaman

Hepimizin ilk bebegi olur insallah
Diyelim
Slm cnm biraz geri sayfalara göz attımda senin yaşın kırkmış yanlış okumadıysam bende 38 im canım martta 39 olucam yaşıma yakın birini görünce tanışmak istedim kendimi tanıtayım 2 kızım var benim 3 çü için uğraşıyorum seninde ilkmiş rabbim nasip eder inşallahh

Daha once gebeligi olanlar daha avantajli vucut gebeligi tanidigi icin daha kolay senin isin
Allah istedigin gibi 3. Evlat versin insallah
Seneye bu sayfadaki herkesin kucaginda bebegi olur insallah

işte değerler henüz yükselmemiş canım ameliyat sonrası, yükselir inşallah diye bekliyoruz o da zaman ve sabır gerektiriyor doktor umutsuz demedi

Kızlar ovulasyon testim silik cikmisti adetim 2 gün geçti diye öylesine meraktan yapmıştım ve bugün hastaneye gittim rahim kalinligi 9.4 ve beta 1.65 çıktı ilk kez bu değeri gördüm acaba yükselir mi ve akintim hala devam edio şu gibi

Canım yumurta çatlamadan değerlendirmek her zaman daha avantaj içerde sperm olması açısından çünkü ne zaman çatlayacağını tam olarak bilemeyiz ama test silikleştiğindede değerlendir mutlaka

Canım yumurta çatlamadan değerlendirmek her zaman daha avantaj içerde sperm olması açısından çünkü ne zaman çatlayacağını tam olarak bilemeyiz ama test silikleştiğindede değerlendir mutlaka
Pazartesi koyu cıktı ondan once 3 günü değerlendirdk dün silikleşmye başladı onu da,değerlendirdik dün hayırlısı artık :)

Pazartesi koyu cıktı ondan once 3 günü değerlendirdk dün silikleşmye başladı onu da,değerlendirdik dün hayırlısı artık :)
Süper canım koyu çıktığı günü ve sonradı iki günğ değerlendirmek çok faydalı benim gebe kaldığım ay ilişki günleri şu şekildeydi 10-12-13(t çizgisi c ile eşit) -14 (sabah testi t cizgisi c den bile koyu pik yani ama ilişki olmadı akşamda eşit koyulukta idi yani çatlamıştı yumurta)-15(sabah 6 da ve gece ilişki oldu)-19 yani koyulaşmadan bir gün önce ve sonrası hep ilişki oldu

Valla,canım,hep takip ettim bende,ama Cuma günü koyulaşmaya,başlamıştı hatta 1-2 güne,çatlar dedi arkadaşlar ama benim cumartesi pazar test yapma imkanım,olmadı cunku elimde kalmamıştı değerlendirdm ama sonra 3-4 saat idrarimı tuttum pazartesi günü gelecekti kargo işte 3.5 gibi yaptım oda eşit koyulukta cıktı akşam da yaptım 10 gibi yine oyle cıktı sonra o günü de değerlendirdk sabah da yaptım,silikleşmşti o güne göre sanırım pazar günü pik yaptı ki,ertesi,gün aynı koyulukta idi bilmiyorum artk o,ara da ne oldu ama değerlendirdm yani

Daha once gebeligi olanlar daha avantajli vucut gebeligi tanidigi icin daha kolay senin isin
Allah istedigin gibi 3. Evlat versin insallah
Seneye bu sayfadaki herkesin kucaginda bebegi olur insallah
amin cnm öncelikle rabbim hiç cocuğu olmayanlara versin inşallah bende 1 senedir deniyorum olmuyor

Kizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var

Kizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var
mrb. normal gebelik testinde çıkmazda. erken gebelik testinde çıkabilir. ama onlarda pahalı .. geçen ay dayanamayıp yaptım ben negatif çıktı. en azından kalan 5-6 gün boşu boşuna heyecanlanmamış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…